İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Geçmişi Özlüyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bazı evrak işlerinin bugün halledilmesi gerekebilir. Kendinizi telefonda çok vakit geçirirken bulabilirsiniz, ancak kuracağınız iletişimler açık ve dürüst olacak bu nedenle yapılması gerekenleri tam olarak yapmanız muhtemel. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle çok samimi ve sevgi dolu bir konuşma yapabilirsiniz, bu konuşma bir ev ziyaretiyle sonuçlanabilir. Günün tadını çıkarın.

Agresif bir ruh halinde olabilirsiniz. Şu an yolunuzu bulmaya kararlısınız. Belki de profesyonel ortamınızı etkilemeye çalışıyorsunuzdur. Yeni bir müşteriye kazanmaya veya terfi almaya odaklanmış olabilirsiniz. Ya da birinin romantik anlamda dikkatini çekmekle ilgileniyor olabilirsiniz. Doğrudan harekete geçmekten korkmayın. Cesaretinizi toplayın ve o özel kişiyi bir randevuya davet edin.

Son zamanlarda sizi meşgul eden para konusundaki endişelerinizin asılsız olduğunu anladınız. Bu size gerçekten bir rahatlatmış olmalı. fakat ilk bakışta bunu anlamak zor olabiliyor. Beyniniz hala bunu kabullenme aşamasında. İstediğiniz zaman istediğiniz kadar yazışmalarınızın ve banka hesaplarınızın üstünden geçin. Cevap yine aynı olacak: Her şey göründüğünden çok daha iyi gidiyor.

Vahşi ve farklı bir şeyler yapmak isteyebileceğin bir gün. Espri anlayışın ön plana çıkabilir ve arkadaşların, ailen için onları eğlendiren palyaço rolünü oynayabilirsin. Eşini de saçma şakalar ve garip yorumlarınla güldürebilirsin. Parlak bir kravatla, sıradışı bir bluzla da dikkatleri çekebilirsin. Nereye gidersen git dikkatleri çekmekten keyif alacaksın!Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin sürekli sekteye uğraması sizi yorabilir. Arkadaşlarınıza ve szinle konuşmaya ihtiyacı olan aile üyelerine karşı surat asmamaya çalışın. Belki de cevaplanması gereken önemli soruları vardır. Pek çok alanda deneyimli olduğunuz için onlara yardımcı da olabilirsiniz. Aşırı yorgun ve sinirli hissediyorsanız, bazı sınırlar koymanız da gerekir. Her şeyi bir günde halletmek zorunda değilsiniz!

14 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli haberler alabilir, önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Eğitim, seyahat ve yasal süreçlerle ilgili konular gündeminizde olabilir. İlahi destekler, ilahi fırsatlar önünüze gelebilir.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yalnız bir İkizler burcuysan, hareketli bir döneme adım atacaksın. Senden hoşlandığını söyleyen birisi ile yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsin. Kararlı tavrın, zor kararları kolay bir şekilde almanı sağlayacak. Ailen ön planda olacak. Onlarla kuracağın iletişim seni maziye götürebilir. Kendini geçmişini özlerken bulabilirsin.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sıkılmışlık hissiyle günlük akışınızdaki bazı görüşmeleri ve planları erteleyebilirsiniz. Verdiğiniz sözleri tutamamış ya da gerekli özeni göstermemiş gibi bir etki bırakmamak adına bazı görüşmelerinizi dijital platformda gerçekleştirerek zaman kazanabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için hevesli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha rahat anlayıp organize olacağınız zamanlar var. Bazı ilişkilerinizde kopmalar olabilir. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün kendi felsefinizi karşınızdakine anlatmak için güçlü bir duygu hissedebilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizle ilgili kararları almayı sezgisel olarak ilerleyen günlere erteleyecek, bugünü hayatınız el verdiğince zihinsel tatil modunda geçireceksiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi bulunduğunuz her ortamda zekanız ve iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkararak, insanları daha kolay etkileyebileceğiniz, özel yaşamınızda teklifleri değerlendirebileceğiniz ve zamanınızı eğlence ve sosyal çevre ilişkilerine ayırarak geçirebileceğiniz bir etkidesiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen yapabileceğiniz en iyi şey, birisinin büyüleyici olmasına izin vermektir. Ona biraz daha sevgi ışığı verin. Ekstra cazip görünecektir!

14 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda yeni ay sonrasında uzak yollar ve yolculuklar konusunda temkinli davranmanız gerekebilir. Dışarıdan alacağınız bazı haberler üzerine harekete geçebilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenize karşı sorumluluklarınız ve yapmak istediğiniz şeyler birbiriyle uyum sağlamayabilir ve ikilemlerde kalabilirsiniz. Kalbinizle veya mantığınızla hareket etmek arasında bir seçim yapamayabilirsiniz.

14 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin zorlu zamanlarında da yanında olmaya çalışın. İş yerinizdeki herkese ne kadar başarılı ve sorumluluk sahibi olduğunuzu göstermenin zamanı geldi.  Bugün acele kararlar almadığınızdan emin olun.

14 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz üzerinde biraz düşünmeli ve yanlışlardan ders almalısınız. Aşkınızla ilgili ciddi kararlar vermek için olumlu bir dönem. Yaptığınız işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkartırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık.

14 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 26' 47"
Ay
Akrep
15° 29' 05"
Merkür
Koç
26° 06' 22"
Venüs
Balık
20° 42' 44"
Mars
Balık
04° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 30"
Satürn
Balık
13° 13' 08"
Uranüs
Boğa
20° 37' 41"
Neptün
Balık
27° 46' 54"
Plüton
Kova
01° 48' 51"
Chiron
Koç
18° 45' 04"
Lilith
Başak
19° 42' 58"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>