İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sağlığın Ön Planda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün, birine güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Bu kişinin fiziki özelliklerinden çok zekası sizi etkileyebilir! Özgür, yaratıcı enerji dolu olan akıllı insanlarla olmayı seviyorsunuz. Tam da böyle bir insanla karşılaşabilirsiniz. Bu kişi ile iletişiminiz hareketli ve ilham verici olabilir. Bu ilişki bir işbirliği ya da yeni bir arkadaşlıkla sonuçlanabilir!

Bugün kariyer hedeflerinizde daha doğrudan olmaya karar verebilirsiniz. Hatta tamamen farklı bir yöne gitmeye karar verebilir ve kariyerlerinizi değiştirebilir, tutkularınızı önceliklerinizin de üstüne koyabilirsiniz. Kesinlikle büyük bir değişiklik yapmaya ve amaçlarınızı tamamlamak adına sorumluluk almaya hazırsınız. Yeni şeyler deneme ihtiyacınız hakkında kendinize karşı dürüst olun ve hayaliniz üzerinde durmaya devam edin!

Bugün, yakın arkadaşlarınızla takılmak isteyebilirsiniz. Eğer isterseniz, bir ziyaret hiç de fena olmaz. Günlük işleriniz biraz bekleyebilir. Değer bilen dostlar eşliğinde biraz dinlenseniz çok iyi olacak. Saçlarınızı salın ve bugün biraz kaytarın. Son dönemlerde yaşadığınız stresle beraber, kendinizi biraz eğlenerek şımartmaya ihtiyacınız var. Maddi endişelerinizi bir kenara bırakın ve günün tadını çıkarın!

Optimistik bir modda olacaksın. Her ne kadar zorlayıcı dönemlerden geçiyor olsan da, yaşamının iyi gittiğini hissedeceksin. Yaşamış olduğun zorlukların sana bir şeyler öğrettiğini fark edeceksin. Her ne olursa olsun, bil ki kendine dikkat etmelisin. Güçlü ve kuvvetli hissediyorsun. Artık herhangi bir zorluğu cesaret ve mizahla karşılamaya; ona göğüs germeye hazırsın!İletişim, günün teması olacak ve her konuştuğunda insanların seni dikkatle dinlediğine şahit olacaksın. Fikirlerini açıklama konusunda ne kadar güçlü olursan o kadar iyi. Hatta bugün biraz kararsız da olabilirsin - daldan dala atlayabilirsin fakat bu sıkıntı teşkil etmiyor. Fakat böyle davrandığın için yorgun ve bitkin hissedebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz bir mektup veya telefon görüşmesi gecikebilir. Beklediğiniz sürece bir şeylere başlamak istemeyeceğiniz için bu çok sinir bozucu olabilir. Ancak bir arkadaş, akraba veya komşunuz aniden kapınızı çalabilir. Eğer ciddi bir mesele söz konusuysa varsa bu biraz ilginç olabilir. Tadını çıkarın! Tartışmanın en etkileyici yerinde beklediğiniz telefon gelebilir!

11 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde hızlı değişimler yaşanabilir. Anlaştığınız, anlaşıldığınızı düşündüğünüz ilişkilere yönelebilir; aynı şeylere güldüğünüz insanlara daha yakın hissedebilirsiniz. Sosyal ve dışa dönük olduğunuz bir gün.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün neden bu kadar unutkan olduğunu düşünüyorsan sebebi öğleden sonra ayın boşlukta hareket ediyor olması. Doktor randevunu kaçırmamak için notlarını kontrol etmek isteyebilirsin. Çocuğu olan bir İkizler burcuysan, akşamını onun ödevine yardım ederek geçirebilirsin. Sağlığını spor yaparak ve yeni bir beslenme düzeni ile koruma altına alıyorsun.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda duygularınızı manipüle etmek isteyen çalışma arkadaşlarınız olabilir. Gerçekleri sizlerden saklamak isteyenlere dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizdeki uyumlu davranışlarınız çalışma çevrenizde sizlerin tercih edilmesini artıracaktır.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen destekleriniz yerini kendi ayaklarınız üzerinde durmaya bırakabilir. Kendi gücünüzü ve hayata bakış açısınızı yeniden keşfedeceğiniz günlerdesiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi bulunduğunuz her ortamda ışığınız, yetenekleriniz ve yüksek enerjinizle gösterecek ve ön plana çıkacaksınız. Ani gelişen güzel haberler alabilir, seyahat edebilir ve sevdiklerinizle olumlu ve keyifli diyaloglar geliştirebilirsiniz. Gün içinde aile ilişkilerinde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmiş ilişkiler söz konusu olduğunda bir pişmanlık döngüsüne kapılmak sizin için kolaydır, bu yüzden bu tür düşüncelerden kendinizi koruduğunuzdan emin olun. İnanç şu anda çok önemli.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam pencerenize açılan bütün güzelliklere önem vereceksiniz. Bugün güçlü isteklerinizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Özgürlük ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranıyorsunuz. 

11 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İsteklerinizi ve ihtiyaçlarınızı, partnerinize açık bir şekilde söyleyin. İş hayatınız ile ilgili çok önemli bir ileti alacaksınız ve mutluluktan havalara uçacaksınız. Sağlığınıza daha fazla önem göstermeye çalışın.

11 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku yavaş yavaş bir alışkanlığa dönüşüyor. Artık geleceğinizi planlamanın vakti geldi. Kendinizi daha enerjik hissedeceğiniz bir gün. Sosyalliklerinizi arttırma çabaları içine girebilir, eğlenceli ortamlara daha da ilgi duyabilirsiniz. İşle ilgili acil bir toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkabilir. Ama moralinizi bozmayın. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir.

11 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 30' 11" R
Ay
Yay
28° 50' 28"
Merkür
Koç
16° 17' 48"
Venüs
Koç
28° 33' 41"
Mars
Balık
28° 11' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 46"
Satürn
Balık
16° 23' 56"
Uranüs
Boğa
22° 14' 04"
Neptün
Balık
28° 50' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 48"
Lilith
Başak
23° 07' 06"
True Node
Koç
15° 26' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>