İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dinlenmek İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 50%

Kalbinizin arkasında büyük bir güç var ve kendinizi aşk ve romantik hayatınızda her zamankinden daha güçlü bulabilirsiniz. Bugün hislerinizin yoğun olduğı birine karşı cesur bir adım atmak için iyi bir gün. İçinizdeki ateş her zamankinden daha parlak. Bu sıcaklığı çevrenizdeki insanlarla da paylaşın. Sevginizi başkalarına yayın bu sayede, ateşinizi söndüğünde sizi ısıtmaktan mutlu olacak insanları etrafınıza toplayacaksınız.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Düşüncelerinin duygusal bir ağırlığı olabilir ve bun seni olayların gerçek yüzünü görmekten alıkoyabilir. Hislerini eğitmek ve yatıştırmak için elinden geleni yap ki rasyonelliğin su yüzüne çıkabilsin. Duygularını, olaydan bağımsız bir şekilde onurlandırmalısın elbette. Sadece hislerine dayanarak, gözü kapalı şekilde kararlar almamalısın. Meseleler üzerine bilinçlice düşün.Birkaç gün öncesi özellikle telaşlı geçti ve bugün tüm bunlardan uzaklaşmanın hayalini kuruyorsunuz. Belki de yönelmek istediğiniz başka bir alan var ve şu anda bununla ilgili ciddi düşünceleriniz var. Ancak, fani dünyaya geri gelene kadar hiçbir plan yapmayın. Her zamanki pratik kişiliğinize dönmek için kendinizi çok hayalperest hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda yeni bir sayfa açmak için ideal bir gün. Belki de beden sağlığınıza daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Sigara içiyor ya da çok fazla alkol tüketiyorsanız, bu kötü alışkanlıklardan kurtulmanın tam zamanı olabilir. Halihazırda takip ettiğiniz bir tane yoksa, bir spor programı yapmayı da düşünebilirsiniz. Size ilham verecek Instagram postlarını ya da YouTube videolarını izleyin. Kısa süre içinde hem daha iyi hissedecek hem daha zinde görüneceksiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir, aksayan konuları düzenleyip tamamlayabilirsiniz. Tembellik ve keyfi hareket etme isteği artabilir. Beslenmede dengesizliklere dikkat.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çift ruhlu günün içindeyken iletişimde birtakım problemlerle karşılaşabilirsin. Hafta içinden kalma yorgunluğun hala üzerindeyken, aile bireyleri ile bazı problemler meydana gelebilir. Sakinleşmek için temizliğe başvuruyorsun. Yakın akrabalarından gelen beklenmedik bir telefon endişelenmene neden olabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel sağlığınızı ihmal ettiğinizin farkına varabilirsiniz. Düzenli beslenme ve sağlıklı yaşamı geriye attığınız gün yaşam kalitenizde geriye gidecektir. Kendinize özen göstermelisiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın tamamlanması gereken işler ve sorumluluklar olabilir. Eve yönelik konular da uğraştırabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nezaketinizve mesleki konularda bugünlerde hayat kurtarıcı olabilir. Sadece kendi sorunlarınızı değil, başkalarının sorunlarını da çözebilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hobiler söz konusu olduğunda bırakmak sorun değil, ancak finans alanındaki herhangi bir şey söz konusu olduğunda pes etmek yok. Bazı günler tek ihtiyacınız olan şey, devam etmek için olan hırsınızdır.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapıcı ve yaratıcı yönlerinizin size sağlayacağı avantajları düşünerek, yeni bir düzen içindesiniz. Çevrenizle iddialaşmayı sevmeniz, güven duygunuzun güçlü olduğunu gösteriyor. Planlama konusunda rakip tanımıyorsunuz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün söylediğiniz kelimelere dikkat etmezseniz, eşinizin kalbini kırabilirsiniz. İş hayatınızdaki bütün problemler çözülecek ve her şey yoluna girecek. Hayattan zevk almaya çalışın.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bu gün aşkla çok fazla ilgileneceksiniz. Aşkı bulmak için fazla çaba sarf etmenize gerek yok çünkü aşk sizi bulacak. Orijinal fikirlerinizhayatınızda hiç ummadığınız bir yükselmeye yol açabilir. Çevrenizin baskıları sonucu değişmeye çalışmayın. Her anlamda doğru yolda ilerliyorsunuz. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Maddi anlamda meydana gelecek bazı olağanüstü değişiklikler yüzünüzü güldürecek.

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 50" R
Ay
Yay
19° 10' 06"
Merkür
Koç
16° 09' 04"
Venüs
Koç
27° 38' 45"
Mars
Balık
27° 37' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 24"
Satürn
Balık
16° 19' 54"
Uranüs
Boğa
22° 11' 32"
Neptün
Balık
28° 49' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 16"
Lilith
Başak
23° 02' 09"
True Node
Koç
15° 28' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>