İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Buzlar Eriyebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Duygularınız bugün çok yüksek bir hızla ilerliyor ve doğru yolda olduğunuzu hissedeceksiniz. Bu gücü içinizde tutun. Çünkü bugün birileri sizi hızlı konuşmasıyla ve bilgi yağmuruna tutarak uçurumun kenarından atmaya çalışırken buna ihtiyacınız olacak. Düşünceleriniz biraz yanlış olsa bile, kalbinizi doğru yerde.

Fikirlerinizi sadece fikir olmaktan da öteye taşıyın. Aklınızdan geçen bir heves veya hızlı bir düşünceyi reddetmeyin. Her zaman yanınızda bir kalem ve kağıt parçası bulundurun. İşe giderken arabanızda parlak bir planla karşılaşabilirsiniz. Veya sokakta yürürken yepyeni bir hit şarkı için bir fikir aklınıza gelebilir. Bu fikirler çok büyük bir şeye dönüşebilir. Onları göz ardı etmeyin, her ne kadar ilk başta çok sıradışı veya çok uzak görünüyor olsalar da.

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

Birilerine yardım etmek isteyebilirsin. Küçük bir aile üyesi veya çocuğun senden rehberlik talep edebilir. Yeni bir yetenek öğrenmeye çalışıyor ya da kişisel bazı kaygılar taşıyor olabilirler. Onlara yol gösterebilirsin, bir neşelendirici ve öğretmen karışımı görev üstlenebilirsin. Etrafa biraz yardımsever enerji yayarsan kendini iyi hissedeceksin.Bugün entelektüel ya da ruhani anlamda aynı ilgileri paylaştığınız kişilerle evinizde toplanabilirsiniz. Bu sizin için heyecan verici bir olay olabilir. Özellikle de şu an tanıştığınız bazı kişiler sonrasında arkadaşınız olabilirler. Gelecek aktiviteler için belki de yeni planlar yapılabilir ve bazı etkileyici tartışmalar gerçekleştirebilirsiniz. Ancak sohbeti çok geç saatlere kadar sürdürmeyin. Yatmadan önce biraz gevşemeniz gerekebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün size engel olduğunu hissettiğiniz her türlü kapıyı zorla açın. Bunu başarmanız için çok büyük bir çaba sarfetmeniz bile gerekmeyebilir. Bugün yapmanız gereken, daha esnek bir yaklaşım benimsemek ve gruplarla savaşmak yerine onlarla dayanışmaya girmek. Kendinizi etrafınızdaki insanlara açtığınızda göreceksiniz ki meğer sizin gibi o kapıyı zorlayan niceleri varmış!

3 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile içi ilişkiler ön planda olabilir. Yaşam alanınızı düzenlemekle, evinizle ilgilenebilirsiniz. Yazmak, yazılı çalışmalar yapmak verimli işler çıkarmanızı sağlayabilir. Kısa yürüyüşler rahatlama getirebilir.

3 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şans gezegeni hava burcunda etkisini göstermeye başlıyor. Aile içerisinde beklediğin haber varsa biraz daha beklemen gerekebilir. Öte yandan uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşın varsa seni arayabilir, aranızdaki buzları eritebilirsin. Arkadaşına çok önemli bir konuda yardımın dokunabilir. Özgüvenin konusunda kendinden emin hissedebilirsin.

3 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle zaman geçirmekten başka şansınız yokmuş gibi davranmak sizi iyice yoruyor. Mesafeler ve yaşanılan dünya koşulları dostlarınızla özleminizi artırmış olabilir. Sevdiğiniz uzun telefon konuşmaları özleminizi bir nebze de olsa giderecektir. Günlük işlerinizi bugün tamamlayın.

3 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Artık öngörü ile girişimi birleştireceksiniz. Bu gün fırsatlarla doludur. Gelecek için planlar yapın. Doğru kişilere doğru şeyleri söyleyin.

3 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aileye ilişkin konular gündeme gelirken evinizde ve ailenizle daha çok vakit geçirebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmalısınız. Geçmiş konuları, anıları takıntı haline getirmemeye çalışmalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizle yaşayacağınız ufak bir tartışma bugün canınızı sıkabilir. Çok geç olmadan onun gönlünü almaya çalışmalısınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddeyi seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Aklınıza gelen ilginç düşünceler için fazla beklemeyin. Yaşamı hızlı yakalamak zorundasınız.

3 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

3 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki problemleri çözebilmek istiyorsanız daha sabırlı olmanız gerekiyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Hayatın olumlu yönlerine odaklanmaya çalışın.

3 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz hep yanınızda ve gelecekte de hep yanınızda olacak. İçinde olduğunuz boşluk sizi yeterince kötü etkiledi ve korkularınız hareketlerinizi bile kısıtladı. Yeni bir şeylere başlamak istiyorsunuz fakat insanların ne diyeceklerini düşünmeniz sizi engelliyor. Bu günlerde profesyonel konularla uğraşmamalı ve kendinize biraz zaman tanımalısınız. Kendinizi hala bir milyoner gibi hissedebilirsiniz fakat altından kalkamayacağınız bir harcama yapmayın. İlerde sıkıntıya gireceğinizi bile bile harcama yapmak mantıklı olmaz.

3 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 29' 05" R
Ay
İkizler
09° 25' 59" R
Merkür
Koç
23° 17' 42"
Venüs
Boğa
12° 30' 46"
Mars
Koç
06° 54' 43"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 60"
Satürn
Balık
17° 21' 00"
Uranüs
Boğa
22° 53' 10"
Neptün
Balık
29° 10' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 25"
Lilith
Başak
24° 22' 28"
True Node
Koç
15° 14' 26"
Son Güncelleme : 09/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>