İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Araştırmacısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 40%

İyi kalpli olmak genellikle İkizler ile ilişkilendirilen bir şeydir. Ancak, bu diğerlerinden çok sizin için büyük bir tehdit oluşturuyor. Bunun olmasını önlemek için içgüdülerinize gerçekten güvenmeniz gerek. Duyduğunuz şeyler, hissettiğin şeylerle çelişiyorsa, hislerinize güvenin. Kullanıldığınızı hissederseniz, takmamaya çalışın. Eğer bunlara alınıp yardımsever doğanızı yok ederseniz, bu gerçekten utanç verici olur.

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bugüne kadar kariyeriniz için sarf ettiğiniz çabalar sonunda istediğiniz gibi meyve vermeye başlayabilir. Kendinizi size para getirecek hukuki sözleşmeler imzalarken bulabilirsiniz. Açıkcası, tüm gün boyunca harika hissedeceksiniz. Bu yüzden sosyal yaşantınızda da aynı şekilde iyiye gidiyor gibi. Arkadaşlarınızı sizi kutlamak için arayabilir, sevgiliniz ise sizi bunu kutlamak için dışarı çıkartabilir.

Eğer bir süredir anaakım olmayan felsefi ve dini fikirler ilgili çekmekteyse, günün enerjileri bu ilgi alanını eyleme dökmek için muhteşem bir zaman olduğunu söylüyor. Neden astroloji, yoga veya Sanskrit dersi almıyorsun? Bu alanlardan biri hoşuna gidebilir, hiç olmazsa şimdilik.Bugün size engel olduğunu hissettiğiniz her türlü kapıyı zorla açın. Bunu başarmanız için çok büyük bir çaba sarfetmeniz bile gerekmeyebilir. Bugün yapmanız gereken, daha esnek bir yaklaşım benimsemek ve gruplarla savaşmak yerine onlarla dayanışmaya girmek. Kendinizi etrafınızdaki insanlara açtığınızda göreceksiniz ki meğer sizin gibi o kapıyı zorlayan niceleri varmış!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer aynı rüyayı görüp duruyorsan, belki de yapman gereken bir şey vardır. Bazı rüya tabircilerinin dediğine göre içinde insanların olduğu tekrarlayan rüyalar, o insanlara söyleyecek önemli bir şeyiniz var demektir. Eğer bu size oluyorsa, bugün rüyanızda gördüğünüz o kişiyle konuşmak için uygun bir gün. N e söylemek gerektiği konusunda emin olmasan bile onlarla sohbet et. Eğer uzakta yaşıyorlarsa belki onları aramak ya da mektup yazmak dagörebilir. Ya da rüyalarınız yalnızca bu kimseyi özlediğinizi söylemeye çalışıyor da olabilir!

2 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, duygusal paylaşımlar, kadınlarla ilişkiler öne çıkıyor. Özellikle kadınlarla yardımlaşma, destek ve duygu paylaşımı içinde olabilirsiniz. Duygularınızda daha net, sözlerinizde daha açık olacaksınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde geçirdiğin günleri avantaja dönüştürmek için uzun zamandır yapmak istediğin şeylere ağırlık veriyorsun. Okumak için biriktirdiğin kitaplara göz gezdirmek isteyeceksin. Eğitim araştırmaları yaparken internette gördüğün çeşitli kurslar aklını çelebilir. Yakın bir arkadaşından gelen telefon kendini daha mutlu hissettirecek.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın zihninizi meşgul edebileceği bir gün olabilir. Yoğunlaşan düşünceleriniz sizleri karamsarlığa sürüklemesine müsaade etmeden neler anlatmak istediklerini kavramalısınız. Partnerinize mesafeli davranışlarınız sıkıldığınızı düşündürtebilir. Gerçekleri anlatmak sorunu çözecektir.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel açıdan sizi zorlayabilecek durumlar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizde daha yapıcı olmaya gayret etmelisiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Zihinsel anlamda kendinizi yormamaya dikkat.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

2 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize acıyarak zaman kaybetmeyin. Başınıza büyük bir sorun gelmedikçe kendinizi kuban pozisyonuna sokmanız hiç mantıklı değil.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönemde birçokkonusunda istekli davranacak, başarı arzusu içinde olacaksınız. Dengelerinizin bozulmasına tahammül edemiyorsunuz. Çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Olaylar sizi yoruyor.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ortak maddi konularda,ve para konularında ciddi, resmi kişiler, otorite figürleri mücadeleci yönünüzü ortaya çıkarabilir ve baskı altında hissedebilirsiniz. Öğle sonrasında ilişkilerden yana şanslı olabilirsiniz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi partnerinizden uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz. İş yerinizdeki çalışmalarınızı büyük bir başarıyla tamamlıyorsunuz ve herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Çevrenizdeki insanların görüşlerine saygı duyuyorsunuz.

2 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz bugün sizi çok sevdiğini belirtecek bir davranış sergileyebilir. Bunu karşılıksız bırakmayın. Bir dostunuzun kişisel sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Çok özlediğiniz birini bugün karşınızda görünce duygulu anlar yaşayacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz mesleğinizle ilgili gelişmeler bugün olumlu şekilde sonuçlanıyor. Altından kalkması zor gibi görünen sorunları bir arkadaşınızın desteği sayesinde aşacaksınız. Para konusunda ince hesaplar yapmamaya çalışın.

2 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 11' 47" R
Ay
İkizler
19° 40' 07" R
Merkür
Koç
24° 00' 50"
Venüs
Boğa
13° 25' 09"
Mars
Koç
07° 28' 33"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 24"
Satürn
Balık
17° 24' 24"
Uranüs
Boğa
22° 55' 44"
Neptün
Balık
29° 11' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 47"
Lilith
Başak
24° 27' 22"
True Node
Koç
15° 10' 26"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>