İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planların Değişiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 10%
Sağlık 30%

Sevgilinle hararetli bir tartışma yaşayabilirsiniz. Aranızdaki farkların farkında olabilirsiniz. Anlaşmazlıklara olumlu bir şekilde yaklaşmaya çalışın. Sizin için anlamlı olan konuları konuşun ve düşünceleriniz hakkında dürüst olun. Birbirinizi anlamanız çok önemli. Açık ve net bir şekilde iletişim kurabilirseniz, sorunları çözmek için beraber hareket edebilirsiniz.

Bugün birden fazla projeyi yönetmekle meşgul olabilirsiniz. Telefonlarla, fakslarla ve e-postalarla çalışarak aynı anda birden çok işi yapar modda olacaksınız. Sadece önemli belgeleri iki kez kontrol ettiğinizden emin olun. Bazı rakamlar hesaplamak veya rapor vermek zorundaysanız, belirli verileri gözden kaçırmak kolay olabilir. Her şeyi düzelttiğinizden ve hatalara mahal vermemek için işinizin üstünden geçtiğinize emin olun. Günün çılgın temposu, kolayca dikkatinizi dağıtabilir!

Kendinizi önceden yaptığınız bir planı düşünürken bulursanız (örneğin, bir uçak yolculuğu), endişeleriniz hakkında objektif bir bakış açısı benimsemeye çalışın. Parasal endişelerinizden dolayı her şeyi iptal etmek zorunda değilsiniz. Muhtemel onlar asılsız endişeler. İlginizi çeken bir konuyla ilgili bir kursa veya eğitime kaydolarak modern teknoloji hakkında daha fazla şeyler öğrenebilirsiniz. İster bir tatil isterseniz de bir kursa katılmayı planlayın, ikisine de analitik bir incelemeyle yaklaşın.

Kendini kandırmamaya çalış. Görmek istediğini görmek tam anlamıyla cezbedici bir nitelik taşıdığı kadar, bir taraftan da tehlike taşıyor. Boş bir hayal çok uzun süre dayanamaz - asla kalıcı olamaz! Kendini bu tarz hilelerle kandırmak yerine, gözündeki bandı çıkar ve gerçeklerle yüzleş. Bu yüzleşme ilk başta canını yaksa da sonrasında böyle düşünmeyeceksin.Eğer aynı rüyayı görüp duruyorsan, belki de yapman gereken bir şey vardır. Bazı rüya tabircilerinin dediğine göre içinde insanların olduğu tekrarlayan rüyalar, o insanlara söyleyecek önemli bir şeyiniz var demektir. Eğer bu size oluyorsa, bugün rüyanızda gördüğünüz o kişiyle konuşmak için uygun bir gün. N e söylemek gerektiği konusunda emin olmasan bile onlarla sohbet et. Eğer uzakta yaşıyorlarsa belki onları aramak ya da mektup yazmak dagörebilir. Ya da rüyalarınız yalnızca bu kimseyi özlediğinizi söylemeye çalışıyor da olabilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

1 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiğiniz artabilir. Daha hevesli, meraklı olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmeniz, duygularınızı dile getirmeniz yaşamınıza güzel kapılar açabilir. Hedeflerinize ulaşma isteğiniz, geleceğe dair hedefleriniz öne çıkabilir.

1 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün Ay'ın ateş burcundaki hareketiyle başlıyor. Hırslı yapın geçmişi unutup yeni sayfalar açmanda yardımcı olacak. Çalışan bir İkizler burcuysan, kendini kariyer planlarında değişimler yaparken bulabilirsin. Son zamanlarda kendini sıkışmış hissediyor olabilirsin, gün içinde alacağın haber ile birlikte üzerindeki kara bulutlar dağılacak.

1 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ile iletişiminiz duygusal ego yansımalarına neden olabilir. Yanlış anlaşılma yaşanmaması için daha açık kelimeler kullanabilirsiniz. Aile ortamında sakin tavırlarınız beğenilse de altından başka bir şeyin çıkabileceği düşüncesi endişelere yol açabilir. Yorulduğunuzu anlatmalısınız.

1 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündemiz olabilir. İletişimden kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kontrol etmeye çalışın. Kulağınıza gelen dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Gün içinde harcamalarınızı abartmayın. Akşam saatlerinde yolculuklar organize edebilirsiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı için bazı şeylerden fedakarlık etmeniz gerekebilir ancak yine de en çok istediklerinizin hayatınızda kalması gün sonunda size huzur ve cesaret verecek.

1 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim konularında heyecan ve tutkularınızı ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdakini ikna ederken duyguları ön plana çıkarabilir, empati gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Yakın çevreniz, komşu ve kardeşleriniz arasında dikkat çekicisiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalıştığınız uzun saatler karşılığını vermeye başlıyor ve süperstar olarak tanınıyorsunuz! Başarıyı kutlayın ve kimin dikkatini çektiğini görün.

1 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. İş birliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşlerin çarpıştığı bir toplantıyı başarıyla gerçekleştireceksiniz.

1 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

1 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay, Ateş burcunda başlıyor. Geçmişi unutup yeni sayfalar açacaksın. Çalışan bir İkizler burcuysan, kariyer planları yapabilirsin.

1 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün pişman olabileceğiniz bazı kararlar alabilirsiniz. Bilinçaltı olarak insanlar hakkında olumsuz düşünmeye ve onlara yönelik içten pazarlıklı planlar yapmaya meyillisiniz. Evlilik ya daortaklığı konularında oldukça asabisiniz. Eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz. Sorunlar karşısında anlayışlı davranabilir, pratik çözümler bulabilirsiniz. Bugün alacağınız bir davete katılmak sizi rahatlatacak ve eğlendirecek. Sağa sola dağıttığınız paralar yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor.

1 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>