İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararsız Kalabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 40%

Özellikle de aşk ve romantizmle ilgili konular söz konusu olduğunda, hayatınızdaki her ayrıntıya aşırı takılmamaya dikkat edin. Tamamen tesadüf sonucu oluşmuş kanıtlara dayanarak gülünç bir şekilde anlamadan hüküm veriyorsunuz. Doğru olduğunu bile bilmediğiniz şeylerin üzerinde çok kafa yormayın. Belli konulardaki gücünüzü serbest bırakın ve özgüveninizi yeniden inşa etmeye odaklanın.

Birilişkisinizde bazı zorluklar yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Belki siz ve bir meslektaşınızın bir şey hakkında çok farklı görüşleri olabilir. Bir proje üzerinde birlikte çalışmaya çalışıyorsanız, bazı şeyleri konuşmanız gerekebilir. Diğer kişinin görüşlerinizi anladığını varsaymayın. Tartışılması gereken herhangi bir konuyu netleştirmek için biraz zaman ayırmalısınız. Yakında, ikiniz de birlikte çalışmaktan daha mutlu olacaksınız.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Bugün biraz korunmasız ve hassas hissediyorsun. Her zamanki kendi haline ve ilgisiz yapın bugün ilgi istiyor. Gereksiz sohbetlere ve dedikodulara tahammülün yok tabi. Bunlar yerine senin için önemli anlamları olan derin meseleler üzerine tartışmak istiyorsun. Günün hassas ve duyarlı enerjilerine çok güzel bir şekilde uyum sağlayabildiğini göreceksin.Muhtemelen yoğun ve stresli bir hafta geçirdiniz, bu yüzden biraz bitkin düşmüş olabilirsiniz. Gelgelelim, ev işleri ve diğer sorumluluklar karşınızda duruyor olabilir ve sizse hiçbir şey yapmak istemiyor olabilirsiniz. Bir düşünün bakalım: Bunların hepsinin gerçekten acelesi var mı? Bırakın dursunlar orada. Dünyanın sonu değil ya! Biraz dinlenmek sizin de hakkınız. İyi bir kitap okuyabilir ya da televizyon karşısında uyuklayabilirsiniz. Her zaman bir yarın vardır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birden artan sezgilerinizin mantıklı yanınızın önüne neden geçtiğini merak edebilirsiniz. Beklenmeyen entelektüel, spiritüel ya da metafizik bir görü başka alemlerden size nüfuz edebilir. O kadar güçlü olacak ki sizden geldiğine emin olmayabilirsiniz. Detaylı bir biçimde yazın. Aklınıza gelen şey her ne ise, tüm gün boyu aklınız bir karış havada olacak. İnsanlara çarpmamaya dikkat edin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve finansal konulardan yana hızlı ve hareketli bir gün. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, harcamalar yapabilir, sosyalleşebilirsiniz. İç dünyanızda elde etme, kazanma hırsı yükselebilir. Bu iseveya özel hayatınızda ortaya çıkabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştırılmak istemiyorsun. Çevrendeki insanlardan bir farkın olduğunu ailene kanıtlamak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan aldığın sürpriz bir mesajda sana duygularını açıklayan biri olabilir. Nasıl bir yol izleyeceğin konusunda karar veremiyor olabilirsin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şaşıracağınız gelişmeler aşk hayatınıza bir hareket katabilir. Çekinceleriniz ve sorularınız olsa da bunların üstünde durmamayı seçmelisiniz. Sevginizin önünü açın. İlişkinizde bir çelişki içindeyseniz buna karşı dikkatli olun. Doğru ve açık olduğunuz ilişki biçimlerinde kalmayı seçin.

31 Aralık 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları netleştirmek isteyebilirsiniz. Önünüze çıkan engelleri aşma konusunda daha istekli olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yetenekleriniz sayesinde ön plana çıkabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışardan bir göz olarak olayları tasarlayın neler yapabileceğinizin bir dökümanını kafanızda belirleyin, gerekirse yazın ve birkaç hafta içerisinde eylemlerinize başlayın.

31 Aralık 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda meydana gelen dolunayla birlikteve para konularında veya bir yatırım, alım satım ve harcamayla ilgili karar verebilirsiniz. Dolunayın getirdiği farkındalık bunu yapmanızı kolaylaştırabilir.

31 Aralık 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık yavaşlama ve hayattan zevk alma zamanı. Yeni senenin başlangıcı her türlü değişikliği beraberinde getirir, bu yüzden fırsatınız varken biraz boş zamanın tadını çıkarmaya zorlayın.

31 Aralık 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Dostlarınızın iyi niyetle yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Ailenizle aranızda ilişkiler çok önemli. Damar sorunlarına dikkat.

31 Aralık 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte iş, ortak yatırım, girişim ve alım satım konularında görüşmelere ve hesap ve zihin aritmetiğine açık bir dönem başlıyor. Gizli, kapalı konulara merak salabilirsiniz.

31 Aralık 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile tartışmaktan kaçının ve sakinliğinizi koruyun. Mali durumunuzu tehlikelerden uzak tutmaya çalışın. Aile bireyleriniz ile birlikte vakit geçirmek neşenizi arttıracaktır.

31 Aralık 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Problem çıkarabilecek herşey sizi tedirgin edecektir. İşinizle ilgili görüşmelerde kolaylıkla halledilecek işlere öncelik verebilir, görüşmelerinizde tatlı dil ve güleryüzünü ihmal etmeyen insanlara yönelebilirsiniz. Her ne kadar bunlara dikkat etsenizde merkür gezegenininevinizdeki zorlu konumu nedeniyle kendinizden büyük kişilerle aranızda problem oluşabilir. patronunuz yada yanınızda çalışan insanlar sizi bunaltabilir ve günü kimi anlarda keyifsiz geçirebilirsiniz. Bugün, aşk evinizde bulunan jüpiter gezegeni ile uyumlu açı yapan Ay, ruhsal olarak verici ve cömert bir ilişki tarzını istemenizi sağlayacaktır. Ne kadar gerilimli bir gün gözükse de, uyum duygunuz yine de yerinde olacaktır. sinirlendiren etkiler mevcut olsa bile siz kararsızlıklar dışında zor bir gün geçirmeyeceksiniz. Adım atmayı düşündüğünüz konularda tembellik etmeden hedefinize kitlenmenizde fayda var. Kısa seyahatlerde diğer burç üyeleri gibi siz de güvenilir yolları tercih ediniz.

31 Aralık 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 42' 24" R
Ay
Terazi
21° 28' 55" R
Merkür
Boğa
06° 02' 43"
Venüs
Boğa
25° 33' 06"
Mars
Koç
14° 59' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 38' 58"
Satürn
Balık
18° 05' 52"
Uranüs
Boğa
23° 30' 04"
Neptün
Balık
29° 26' 09"
Plüton
Kova
02° 01' 60"
Chiron
Koç
21° 43' 08"
Lilith
Başak
25° 32' 58"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 20/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>