İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün aşk hayatınızda işler yolunda gidiyor, ancak gerçekleşmesine izin verirseniz. Vermek ve almak için önce kollarınızı açmalısınız. Kollarınız doluysa, insanların size sarılması daha zor olacaktır. Kollarınızdakileri bırakın ve ihtiyacınız olan sevgiyi almak için serbest bırakın. Vermenin, almak kadar önemli olduğunu unutmayın, ve aynı şekilde tam tersi de.

Bugün güvendiğiniz kişilere dikkat edin. Dışarıya çıkmak yerine, evde kalmaktan ve kazanmak için çok çabaladığınız konforlardan zevk almayı tercih edebilirsiniz. Sırrınızı kimseye emanet etmeyin ... Sadece bilginin yanlış yorumlanmasın değil, söyledikleriniz de istediğinizden daha az ciddiye alınabilir.

Hayatınıza vermek istediğiniz yeni yön hakkında yeterince düşündünüz. Bu düşünce aşaması şu an sona eriyor gibi. Projeleri somut olarak ele alma ve becerilerinizi test etme aşamasında, harekete geçerek tüm soruları çözmek zorundasınız. İster inanın ister inanmayın, bu şekilde harekete geçmek sizi daha da rahatlatacak.

Bugün rüzgar arkandan esecek. Enerjinin oldukça dönüştürücü olduğunu göreceksin. Başarmak, tamamlamak istediğin her ne varsa bunları gerçekleştirmek için eline birçok fırsat geçecek. Mevcut tavırlarında da önemli değişiklikler yapma zamanı olabilir. Bakış açıları ve fikirlerdeki farklılıkları kabul et ve bunlara kucak aç. Belli konuları anlamanda bu farklılık ve çeşitlilik destekçi olabilir.Güne başlamadan evvel birisi ile ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz, hissetmeyin. Normalden çok daha güçlü bir duygusal yoğunluğunuz var ve olabilecek tüm tuhaf şeylere karşı bu duyguların önemli olduğunu fark edeceksiniz. Diğer insanlar sizi sözleriyle alt etmeye çalışabilir, ancak onların ne dediklerine kulak verin. Gerçeklere mi odaklanıyorlar yoksa sadece düşündükleri şeylerle mi sizi ateşlemeye çalışıyorlar?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için en zor şeylerden biri, yalnız kalmak. Ancak şu işe bakın ki, bu muhtemelen yaşamanız gereken en önemli şeylerden de biri. Şu an diğer insanlardan tamamen ayrı olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı öğrenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Bunu kendiniz için bir ceza olarak görmeyin. Aksine büyüyüp kendi içsel durumunuzu geliştirebileceğiniz bir zaman olarak görmelisiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün riskli yatırımlar, birikimler ve ödemeler, yatırımlardan gelen kazançlar gündeminizde olabilir. Finansal konularda daha akılcı, bilinçli hareket etme zamanı. Geleceğe dair hedefleriniz ön planda olabilir. İlişkilerde tutkular, zaaflar, özlem öne çıkabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantında birtakım çatışmalar meydana gelebilirken iletişim bazlı sorunlar ortaya çıkabilir. İnatçı karakterin bazı alanlarda olumlu sonuç getirse de burada büyük kırılmalara sebebiyet verebilir. “Asla yapmam!” Dediğin şeylere karşı fikrinin değiştiğine şahit olacaksın. Saçlarında yapacağın yeni bir kesim veya farklı bir renk denemek sana iyi gelecek.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal aktiviteleriniz fiziki yakınlığın ötesinde artık sosyal platformlara taşınıyor. Sizleri tatmin etmese de sağlığınız için katlanmak zorundasınız. Konuşmayı seven siz her ortamda eğlenebilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koymaktan keyif alacaksınız. Çevrenizdekilerle birlikte uyumlu enerjinizi sürdürmeniz, işlerinizi bitirmenizi kolaylaştıracaktır. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konularla ilgilenebilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün itibariyle 4 Mart'a kadar biraz daha enerjinizin, modunuzun normalden düşük olduğunu görebilirsiniz. Bir nev-i dinlenme dönemi gibi olacaktır. Aynı zamanda aksiliklere, kontrol dışı durumlara her zamankinden biraz daha açık zamanlar olacak gibi duruyor.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkunuz bugünün ötesine geçmemelidir. Şimdilik önünüzdeki ana odaklanın ve onu şevkle kucaklayın. Gelecekle ilgili düşünmeye gerek yok.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan da önemli destekler gelecek. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri, giderek netleşip kimlik kazanacak. 

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla tanışacaksınız ve hayatınız şenlenecek. Kariyer basamaklarından başarılı ve azimli bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Bugün önemli kararlar alırken sezgilerinizden yararlanın.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi çok kararsız hissedeceğiniz bir gün. Karamsar düşünceleriniz yanlış adımlar atmanıza sebep olabilir. Olaylara fazla duygusal yaklaşmaktan kaçınıp kendinize özgürlük tanımalısınız. İş hayatında lider ruhunuz nedeniyle hep yöneten konumunda olmak istiyorsunuz. Bugün başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Elinizden geldiğince yardım etmeye çalışın. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 04' 54" R
Ay
İkizler
03° 33' 11" R
Merkür
Koç
22° 54' 02"
Venüs
Boğa
11° 59' 59"
Mars
Koç
06° 35' 33"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 06"
Satürn
Balık
17° 19' 04"
Uranüs
Boğa
22° 51' 43"
Neptün
Balık
29° 09' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 05"
Lilith
Başak
24° 19' 41"
True Node
Koç
15° 16' 32"
Son Güncelleme : 09/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>