İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Başlangıçlara Hazırsın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün içgüdüleriniz fırtınadan korunmak için bir sığınak olabilir. Bu, gerçek bir fırtına da olabilir, duygusal bir fırtına da. Sevdiğiniz kişi bir konuda stresli olabilir ve ona sabır göstermeniz gerekiyor. İnsanlar teslim tarihleri veya diğer baskılardan dolayı endişeli olabirler. Olumsuz duygulardan kurtulmaya çalışın. Koruyucu bir duygusal balonda kalmak için elinizden geleni yapın.

Beyniniz fazla mesai yapıyor olabilir. Her şey yolunda gidiyor olabilir, ama aniden sizi olmak istediğiniz yerden uzak tutan beklenmedik bir tuzakla karşılaşabilirsiniz. Bu durum tıpkı bir hamster çarkının aniden sıkışması gibi. Hala bu kadar sıkı çalışmanıza rağmen, tekerlek artık dönmüyor. Belki tekerleği terk etmenin, konuyla ilgili bir bakış açısı geliştirmenin ve kendinize bir mola vermenin zamanı.

Sosyal bir etkinlik veya grup toplantısı, diğerleriyle paylaştığınız yeni hedefler hakkında hevesinizi arttırabilir. Bu hedefler, size akranınız olan grup üyelerinin dostluğu ve yoldaşlığından keyif almanızın yanı sıra yaratıcı becerilerinizi kullanmanız için de bir şans getirebilir. Bu nedenle, bugün ayarladığınız etkinlikler sizin için hem tatmin edici hem keyifli olabilir. Tereddüt etmeyin! devam edin, faydalı bir şeyler yapın ve tadını çıkarın.

Hatanın olmadığı bir gün. Hatta kaygan ve değişken doğan, hiç kimse fark etmeden çatlaklar arasından yol alarak yolunu bulacak. Yine de, sahnenin ortasında rol alman gerektiğini öğrenebilirsin. Tercih senin tercihin olduğu sürece bir sıkıntı yok. Senin için bugün bağımsızlık temel tema. Zincirlerini kırdıkça genel modunun da o kadar iyi olduğunu göreceksin.Sizin için en zor şeylerden biri, yalnız kalmak. Ancak şu işe bakın ki, bu muhtemelen yaşamanız gereken en önemli şeylerden de biri. Şu an diğer insanlardan tamamen ayrı olduğunuzda nasıl mutlu olacağınızı öğrenmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz. Bunu kendiniz için bir ceza olarak görmeyin. Aksine büyüyüp kendi içsel durumunuzu geliştirebileceğiniz bir zaman olarak görmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarını düşünmekten ve düzenli olarak hayatlarına müdahil olarak onlara rehberlik etmekten keyif alıyorsunuz. Ama ironiktir ki bugün tavsiyeye ihtiyacı olan kişi sizsiniz. bugün muhtemelen tüm bunlardan kendi hayatınız hakkında daha temiz düşünmek için uzak kalmaya ihtiyacınız var. Bugün seyahate çıkmak için gerekli düzenlemeleri yapmaya karar verebilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlar ve aşk ilişkilerinde değişimler olabilir. Sevme, sevilme isteği artabilir. Daha flörtöz olabilirsiniz. Sosyal çevrenizden destekler alabilir, eğitim ve seyahat konularıyla ilgili planlama yapabilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş veya eğitim gereği ailenden uzakta yaşıyorsan; onlar ile gerçekleştireceğin telefon trafiği aranızdaki hasreti hafifletecek. Yalnız bir İkizler burcuysan, yeni bir ortamda tanıştığın biriyle aranda kıvılcım oluştuğunu hissedebilirsin. Gün içerisinde artan huzursuzluğunu sakinleştirici bitki çayları tüketerek dizginlemeye çalışabilirsin.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras ve yatırımla ilgili konularınızı görüşürken aile büyüklerinizin görüşünü dikkate almıyor olabilirsiniz. Karar alırken, konunun tüm aileyi ilgilendirdiğini ve herkesin söz hakkı olduğunu unutmadan hareket etmelisiniz. 

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi aşk, yaratıcılık, heyecan duyduğunuz konular oluşturuyor. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızı kullanacağınız uğraşlara yönelebilirsiniz. Harcamalarınızı abartmamaya özen göstermelisiniz. Şans oyunlarında kısmetiniz açık olabilir. Gün içinde eksik iletişimden doğan küçük tartışmalardan sakınmalısınız.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili gelişmeler bugün hareketli, canlı bir gündeme işaret ediyor. İstek ve beklentileriniz ön planda olabilir, kendi ihtiyaçlarınız konusunda daha talepkâr davranabilirsiniz. Kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Masanızın etrafındaki şeyler size pek çekici gelmeyebilir, ancak yine de bu sınırların ötesine geçin. Bunu apmazsanız çok daha fazla şey kaçıracaksınız.

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortaklıklar konusunda fazla cesur davranmamalı ve işinizi belli bir ölçüde götürmelisiniz. Yeni başlangıçlar yapmak için gerekli enerjiye sahip olmanıza rağmen, araştırmacı yönünüz bazı girişimlerinizi yavaşlatacak.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişte yaşanan problemler yüzünden partneriniz ile tartışmaya girmemeye özen gösterin. Mali durumunuz açısından bu günü iyiye çevirme olasılığınız yüksektir. Zihniniz her zamankinden daha çok açık ve güçlü olacak.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler biraz katı olabilir. Yanlış anlamalar ve anlaşılmalar meydana gelebilir. İlişkilerinizdeki seçimlerinizde sezgilerinize de kulak vermelisiniz. Dikkatli olun! Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alabilirsiniz. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak. Bunu gözünüzde büyütüp çevrenizdekilerle tartışmayın. Nasıl olsa her şey kısa bir süre içinde yoluna girecek. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 14' 34" R
Ay
İkizler
05° 54' 44" R
Merkür
Koç
23° 03' 26"
Venüs
Boğa
12° 12' 18"
Mars
Koç
06° 43' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 27"
Satürn
Balık
17° 19' 50"
Uranüs
Boğa
22° 52' 17"
Neptün
Balık
29° 10' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 37"
Lilith
Başak
24° 20' 48"
True Node
Koç
15° 15' 43"
Son Güncelleme : 09/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>