İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Acelecisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Sıra dışı bir şeyler bugün yüzünüzün gülmesine neden olabilir. En basitinden güzellik ve aşkı arayın. Orada göremiyorsanız, davranışlarınızı değiştirmeye çalışın. Büyük olasılıkla, etrafınızdaki dünyaya karşı düzeltilmesi gereken şey kendi içsel durumunuz. Daha neşeli ve anlayışı bir moda girebilirseniz, gününüzü daha da aydınlatacak bir gülüş ve romantizm karşınıza çıkacak.

Heyecanlanın, çünkü bu harika bir gün olacak! Her şey yolunda gidecek; sanki yenilmez gibisiniz. İşte, ekip üyeleri sizi lider olarak görecek. Evde, aile üyeleri şükran ve şefkatini size gösterecek. Bir insan daha ne isteyebilir ki? Bu şansı kumarhanede değerlendirmek konusunda cezbedilirseniz, işin heyecanından etkilenmeyin. Siz zaten kazandınız. Gerçekten her şeye sahipsiniz. Tadını çıkarın! Bu parlayan anı kazandınız.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

İçindeki yaratıcı çocukla bağ kuracağın bir gün. Yaratıcı projelerine fazladan enerji vereceksin. Yaratıcılığın konusunda daha hırslı olmaya çalış – şimdi mütevazılığın sırası değil! Tutkularına sarıl ve projelerini ileri seviyelere taşımak üzere adımlar at! Hedeflerine ulaşmanı sağlayacak adımların bir listesini yap. Gelişimin için deneyimli bir arkadaşınla da konuşmayı deneyebilirsin. Ya da direkt profesyonel birine danışabilirsin. Yaratıcılığını gündelik hayatına ne kadar dahil edersen, kişisel tatminin o kadar artar!Bugün hayatınızda yeni bir sayfa açmak için ideal bir gün. Belki de beden sağlığınıza daha fazla özen göstermeye başlayabilirsiniz. Sigara içiyor ya da çok fazla alkol tüketiyorsanız, bu kötü alışkanlıklardan kurtulmanın tam zamanı olabilir. Halihazırda takip ettiğiniz bir tane yoksa, bir spor programı yapmayı da düşünebilirsiniz. Size ilham verecek Instagram postlarını ya da YouTube videolarını izleyin. Kısa süre içinde hem daha iyi hissedecek hem daha zinde görüneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yelkenlerinizi şişirecek fazladan bir rüzgar hasıl olabilir bu yüzden yekeyi sıkı tuttuğunuzdan emin olun. Dümeniniz ne yöne dönükse o yöne gideceksiniz. Bir kez rotanızı bulunca, pozisyonunuzu değiştirmek zorlaşacak o yüzden pusulanızı iyi ayarladığınızdan emin olun. Yolculuğunuza tam gaz devam edin.

8 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görev ve sorumluluklar, sağlıkla ilgili destekler ve evcil hayvanlarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Zihin gün içinde karmaşık çalışabilir. Vesvese, kaygı ve varsayım enerjinizi aşağı çekebilir. Şartların önünüze getirdiklerine göre hareket etmelisiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günün harareti ve telaşına kapılıp tüm işlerini tek seferde halletmeye çalışıyorsun. İşleri aceleye sokman birtakım hatalar yapmana neden olabilir. Senin bile unutmuş olabileceğin birbaşvurusundan geri dönüş alabilirsin. İşe başlayacak olman maddi açıdan elini güçlendirecek. Aile ekonomisine destek olacak olman seni gururlandıracak.

8 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda gizlilik ilkesini abartıyor olabilirsiniz. Kendinize gözleri çekmeden önce samimi ve açık olmayı seçmelisiniz. Herkesin sizinle ilgilenmesini istiyor olabilirsiniz fakat yönteminiz yanlış. Doğru olanı denemelisiniz. Bazı sırlarınız açığa çıkabilir.

8 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili yeni sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Bugün başarmak için çok çaba sarf edeceğiniz zamanlar olabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte mücadeleye girebilirsiniz. Kararlı bir gündesiniz. Akşam saatlerinde daha çok eğlenceye zaman ayırabileceksiniz. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partneriniz özür ya da gönül alma durumu bekleyebilir sizden, önemli olan burada sevginizi göstermek olacak, taktir edileceksiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha maceracı hissediyor olabilirsiniz. Belki yeni bir flörte hazır olabilirsiniz. Kalp atışınızın hızlandığını hissedebilirsiniz!

8 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Grup çalışmalar için uygun bir gün ve  kişisel çabalarınızı, çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Bugün duygusal takıntılarınızdan uzak kalarak, zamanınızı ihmal ettiğiniz  sevdiklerinize ayırabilirsiniz. 

8 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi, çok üzmeyin herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız. İş yerinizdeki çalışmalarınızdan dolayı terfi edebilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni insanlar ile tanışmak isteyeceksiniz ve flört etme havasında olacaksınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla daha fazla iletişim kurmanız gerekebilir. Protein bakımından zengin besinler tüketmeye özen gösterin.

8 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız sevgilinizi kırıyor. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. İş hayatında yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Siz farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

8 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 13" R
Ay
Yay
19° 28' 25"
Merkür
Koç
16° 09' 18"
Venüs
Koç
27° 40' 29"
Mars
Balık
27° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 44"
Satürn
Balık
16° 20' 01"
Uranüs
Boğa
22° 11' 37"
Neptün
Balık
28° 49' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 21"
Lilith
Başak
23° 02' 18"
True Node
Koç
15° 28' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:14

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>