İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Söylemlerini Tartıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Aşk hayatınız, bugün karmaşık ve farklı güzellikteki görüntülerle dolu, renklerin ve şekillerin sürekli değiştiği bir manzara gibi. Her döndüğünüzde yeni bir bakış açısı ortaya çıkıyor ve kendiniz ve birlikte olduğunuz insanlar hakkında yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. Farklı insanlarla yaşadığınız ilişkilerde farklı düzeylerde bağlılık göstermeniz normal bu fikri benimseyin. Unutmayın, gökkuşağını oluşturmak için her renge ihtiyaç vardır.

Bugün, diğer insanların ruh durumlarını hafifletmek için güzel bir gün. Nereye giderseniz gidin neşe saçmak için doğal bir yeteneğiniz var. Bugün baskılaryerinizde de yayıldığı için yeteneklerinize ihtiyaç duyulabilir. İş arkadaşlarınızı teşvik etmeye çalışın ve birkaç aptal şaka ile onları neşelendirin. Bir samimiyet duygusu inşaa ederek, herkese birlikte daha iyi çalıştığınız konusunda ilham olacaksınız. Ayrıca, arkadaşlarla işbirliği yapmak her zaman daha eğlencelidir!

Bugün yaşadıklarınızın gerçek olup olmadığını anlamak için kendinizi bir çok kez çimdikleyebilirsiniz. Başarı ve şans, yalnızca küçük aksilikler ve olayları biraz güçlendirmesinin dışında hızlı ve yoğun bir şekilde size geliyor. İş, para ve kariyer başarınız en yüksek seviyede ancak kendinizi sonrasında ne olacağı konusunda endişelenirken bulabilirsiniz. Endişelenmeyin. Akışına bırakın.

Yorgun ve tükenmiş hissediyor olabilirsin. Akşam ise muhtemelen parti modunda olmayacaksın. Tek istediğin dışarıdan yemek söyleyip güzel bir kitap eşliğinde geceyi geçirmek. Uzun süredir izlemek istediğin bir filmi de izleyebilirsin. Romantik bir partnerin varsa geceyi evde birlikte geçirmeniz de sana huzur verebilir.Bugün yelkenlerinizi şişirecek fazladan bir rüzgar hasıl olabilir bu yüzden yekeyi sıkı tuttuğunuzdan emin olun. Dümeniniz ne yöne dönükse o yöne gideceksiniz. Bir kez rotanızı bulunca, pozisyonunuzu değiştirmek zorlaşacak o yüzden pusulanızı iyi ayarladığınızdan emin olun. Yolculuğunuza tam gaz devam edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne başlamadan evvel birisi ile ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyormuş gibi hissedebilirsiniz, hissetmeyin. Normalden çok daha güçlü bir duygusal yoğunluğunuz var ve olabilecek tüm tuhaf şeylere karşı bu duyguların önemli olduğunu fark edeceksiniz. Diğer insanlar sizi sözleriyle alt etmeye çalışabilir, ancak onların ne dediklerine kulak verin. Gerçeklere mi odaklanıyorlar yoksa sadece düşündükleri şeylerle mi sizi ateşlemeye çalışıyorlar?

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında daha keyfi hareket etmek isteyebilir, ruh halinize ve motivasyonunuza göre harekete geçebilirsiniz. Günün ikinci yarısındahayatı, görev ve sorumluluklarla ilgili ani değişimler, kritik bir iş, kritik bir görüşme gündeme gelebilir. Yenifırsatları yakalayabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün erken saatlerinde trafik yoğunluğu artabilir, bu sebeple işe geç kalabilirsin. Sağlığın ile ilgili herhangi bir tahlil sonucu bekliyorsan bugün sonuçlanabilir. Zihnini ferah tutabilirsin. Ailenden ayrı yaşayan bir İkizler burcuysan, onları ne kadar özlediğini fark edeceğin uzun telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsin. Kimseye sır vermemeye özen göstermelisin.  

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize sizlerle ilgilenmediği için dert yanabileceğiniz bir gün. Haklı olabilirsiniz fakat partnerinizin çalışma yoğunluğuna da saygı duymayı ihmal etmemelisiniz. Tutkularınızın artış gösterdiği zamanlar da keskin çıkışlarla tepkisel davranışlardan uzak kalmalısınız.

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatındaki dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. İş hayatınızda yaşayacağınız yüksek tempo sizi duygusal stres altına alabilir. Sabah saatleri iletişimden kaynaklanan çatışmalara karşı daha dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde ise sanatsal aktivitelerde bulunmak sizi rahatlatacaktır. Akışta kalmaya çalışın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Taleplerinizi sunmanın mevcut yolu diğerlerini usandıra bilir. Eğer duygularınız dolup taşıyorsa, uygunsuz öfke şeklinde patlamalarla dışarı çıkabilir. Sizin sıkıntılarınız azalacaktır. Bu arada, sağlığınızı ve maddi durumunuzu koruyun. Stresi yapıcı şekilde hafifletin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızdan kaçmaya çalışacaksınız, bu yüzden en mantıklı manevraları seçin. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız yemek yemek yardımcı olabilir. Ama yine de abartmayın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjinizin yüksek olması motivasyonunuzu artırıyor. Babanız veya aile büyüklerinizin tavsiyelerine karşı çıkarken, kendi düşüncelerinizi uygulama konusunda ısrarcı olacaksınız. Enerjik ve yaşam sevinciyle dolusunuz. 

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha şefkatli olmaya çalışın. Finansal olarak olmak istediğiniz yerdesiniz ve kendinizi şanslı hissediyorsunuz. Sevdiğiniz insanlar ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı sevgilinizle paylaşmak için çok uygun bir gün. Birlikte faaliyetlere katılıp, başbaşa romantik bir akşam planı yapın. İş yerinde her zamanki sakin tavırlarınızla hareket etmeli, kaos ve çelişki yaratacak ortamlardan kaçınmalısınız. Sözlerinizin yanlış değerlendirilmesi söz konusu olabilir. Akıllı adımlarınızı, hareketlerinizi ve iletişiminizi öne çıkarın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız.

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 51" R
Ay
Balık
28° 03' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 18"
Venüs
Boğa
06° 28' 00"
Mars
Koç
03° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 44"
Satürn
Balık
16° 57' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 07"
Neptün
Balık
29° 02' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 24"
Lilith
Başak
23° 49' 48"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>