İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Planlı Hareket Etmelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 70%

Bu akşam romantik bir akşam yemeği planınız mı var? Eğer öyleyse, her şeyin umduğunuz gibi gitmesi muhtemel. Güzel görüneceksiniz ve doğal olarak sıcak ve sevgi dolu olacaksınız. Arkadaşlaızla sıradan karşılaşmalarınız bile daha yakın bağlar getirebilir ve yeni tanıdığınız insanlarla arkadaş olmanız mümkün. İletişim becerileriniz şu anda çok yüksek ve her türden insan size karşılık verecek gibi görünüyor. Haydi görelim sizi!

"Eureka" nın kralı bugün sizsiniz! Bugün, gezegensel enerjiler, yaşamınız ve çevrenizdeki durumlar hakkında size fikir verecek. Başınız ev tadilatları, yeni hobiler ve seyahat etmek istediğiniz yerleri planlamakla meşgul olabilir. Fikirlerinizi bir deftere not edin, böylece onları unutmazsınız, çünkü ruhunuz sizi gerçek hayallerinize ve arzularınıza dokunmaya yönlendiriyor. İşiniz bugün çarçabuk bitecek, geriye oynamak için bolca vakit kalacak!

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Optimistik bir modda olacaksın. Her ne kadar zorlayıcı dönemlerden geçiyor olsan da, yaşamının iyi gittiğini hissedeceksin. Yaşamış olduğun zorlukların sana bir şeyler öğrettiğini fark edeceksin. Her ne olursa olsun, bil ki kendine dikkat etmelisin. Güçlü ve kuvvetli hissediyorsun. Artık herhangi bir zorluğu cesaret ve mizahla karşılamaya; ona göğüs germeye hazırsın!Bugün her şeyin doğru şekilde ilerlediğinden emin ol. Sabah erken saatlerde başladığın işler gün içindeki gidişatı etkileyecek. O yüzden bu günün başlangıcını olması gerektiği gibi yapman önemli, etkilerini ilerleyen saatlerde yaşayacaksın. İnsanların gereksinimlerine karşı hassas olmak şartıyla üzerinde çalışmakta olduğunuz bir projede öncülük rolü üstlenebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüzü esir edecek olayların haberini gazeteden alabilirsiniz. Haberde geçen alanla ya da olayla ilgili daha fazla bilgi edinme isteğiyle dolabilirsiniz. Zihniniz tamamını kavramak için son derece keskin fakat konuyu daha da ilgi çekici kılan bazı gizli bilgiler olabilir. İnsan zihni ve onun karanlık yönü bugün ilginizi cezbedebilir. Bu konuda bir şeyler okuyup keyfini çıkarın.

14 Şubat 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beklentiler, hedefler ve hayaller ön planda olabilir. Gündüz saatleri boyunca sıkılganlıklar olabilir. İlişkilerde uzlaşma sağlamak için harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha dinç hissedebilir, daha kararlı ve hedef odaklı olabilirsiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için düşüncelerini gerçekleştirmek önemli olabilir. Ailen bazı sorumluluklarını aksattığını düşünüyor. Bu konuda onlara açıklama yapman gerekebilir. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan gelecek hakkında düşünmeden adım atmamalısın. Yakın bir arkadaşın beklemediğin bir itirafta bulunabilir.

14 Şubat 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinize olan sevginiz, kendinizden ödün vererek ilerliyor olabilir. Daha fazla kendinize zaman ayırmalı ve hedeflerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Öz disiplin içinde hareket etmeniz size kendinizi iyi hissettirecektir.

14 Şubat 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

14 Şubat 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle aşk konusunda zorladığınız fakat aslında size bir faydası olmadığını gördüğünüz kapıları zorlamaktan vazgeçeceksiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi bulunduğunuz her ortamda zekanız ve iletişim yeteneklerinizle ön plana çıkararak, insanları daha kolay etkileyebileceğiniz, özel yaşamınızda teklifleri değerlendirebileceğiniz ve zamanınızı eğlence ve sosyal çevre ilişkilerine ayırarak geçirebileceğiniz bir etkidesiniz.

14 Şubat 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün harekete geçmeden önce duygularınızın incinmesini engellemek için önlem aldığınızdan emin olun. Zor olan o ilk adımı atmaktır. Bu adım ise bugünkü gibi bir günde kolaylıkla atılabilir, bu nedenle sezgisel duyunuz çok keskin olduğunda bu fırsatı kaçırmayın.

14 Şubat 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızdan önemli destekler gelecek. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. 

14 Şubat 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıclığınızın ve hayalgücünüzün ana konular olacağı bir gün geçireceksiniz. Bunları, hayallerde değil, gerçek hayatta kullanarak olaylara farklı yaklaşımlar getirmeniz, sorunları değişik perspektiflerden ele almanız mümkündür.

14 Şubat 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile daha fazla ilgilenmeye çalışın. Finansal olarak iyi gidiyorsunuz, fakat tedbiri elden bırakmamanızda fayda var. Sağlığınız için hayatınızdaki stres seviyesini düşürmeye çalışın ve kendinize zaman ayırın.

14 Şubat 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşleriniz kadar dinlenmeyi ve aile hayatınızı da düşünmeniz gerekiyor. Kısa da olsa bir dinlenme ve sevdiklerinizle birlikte olmak size hayat verecek. İş yerinde sergilediğiniz duygusallığınızı ortadan kaldıramıyorsanız, hiç olmazsa bir süreliğine erteleyin. Şu sıralar mantıklı müdahalelerinizle gereken sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yoğun görüşmeler, mutlu bir gelişmeye yönelik, ama bazı düş kırklıkları söz konusu. Yeni bir alanda yatırım yapmamaya dikkat etmek sizi karlı çıkaracak.

14 Şubat 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 13' 32"
Ay
Kova
20° 56' 15"
Merkür
Koç
17° 42' 58"
Venüs
Boğa
03° 17' 05"
Mars
Koç
01° 09' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 25"
Satürn
Balık
16° 44' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 12"
Neptün
Balık
28° 57' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 47"
Lilith
Başak
23° 32' 36"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 02/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>