İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda güzellikler yaşanabilir. İlişkinizden yana yaşamış olduğunuz sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var. Gözünüzde büyüttüğünüz her ne varsa onun da üstesinden gelebileceksiniz.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atmaya başlıyorsunuz. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı kararlar alma ihtimaliniz var. Kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli ve dikkatli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi kararlarını vermenin haklı gururunu yaşayabilirsiniz. Bunun sizin için bir kırılma noktası olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak sadece buna odaklanır ve yeterince iyi bir hazırlık yapmazsanız duygusal bir kırılmayla da karşılaşabilirsiniz. İş ve dostluk ayrımını iyi yapmalısınız.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundakiler için iletişim becerilerinizi kullanarak önemli bir konuda başkalarıyla anlaşmaya varabilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebileceğiniz bir gün olabilir. Aynı zamanda, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve iletişim kanallarınızı açık tutun. Umut verici gelişmeler sizi bekliyor olabilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş arayışında olan İkizler burcuysan, bugün başvuru yaptığın bir şirketten olumlu geri dönüş alabilirsin. Bu haber karşısında havalara uçuyorsun. İlişkisinde sorunlar olan bir arkadaşın senden tavsiye almak isteyebilir. Arkadaşınla yaptığın konuşma yol gösterici olacak. Kendi ilişki hayatında istikrarı sağlamasan da başkalarına çok iyi yardımcı oluyorsun.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ait hissedeceğiniz alanlarda öne çıkma şansı yakalayabilirsiniz. Takım çalışmaları ve bireysel çabalarınızı dengeleyerek yeniortamları ve projelere adım atabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerinizi rehber alarak yeni arkadaşlıklar kurarken seçici olun ve size değer veren insanlara odaklanın.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yapacağınız harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeniden harekete geçmek için çaba gösterebilirsiniz. Alacağınız destekler sizi biraz olsun rahatlatacaktır. Akşam saatlerinde gergin zamanlar geçirebilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özelliklemeselelerinde önünüze inisiyatifiniz dışında şeylerin dayatıldığını görebilirsiniz ve hayır deme şeklinize göre gününüz şekillenebilir.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Keyifli ve güzel konuşmalar ile enerjini yükselteceksin bugün. Etrafındaki insanlarla önemli konular konuşmak yerine daha eğlenceli ve hafif mevzulardan bahsetmek sana daha iyi gelecek. Bugün kendini önemli şeylere odaklanmak için zorlamamalısın.

15 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün bir miktar huzursuzluk veya dikkat dağınıklığı barındırıyor olsa da sonuçta pratik işlerinizi halletmek için iyi bir gün. Dayanıklılığınız artıyor ve gün size duygusal dengenizi bulma şansı veriyor. Bildiklerinizle ve sahip olduklarınızla daha kolay bağlantı kurabileceğiniz bir ruh halindesiniz. Para ile ilgili konular bugün sizin için daha fazla önem kazanıyor veya hayatınızı istikrara kavuşturmak güçlü bir odak noktası. Şimdi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi belirliyor ve onları tatmin etmenin yollarını araştırıyorsunuz. Büyük hedeflerinizdeki ilerleme şu anda özellikle tatmin edici olabilir ve neyse ki ilerlemek için yeni yöntemler bulmayı destekliyor.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizde yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Fakat duygusal ilişkinizde yaşayabileceğiniz bir takım sorunları unutmamalısınız. İhmal edilmek istemeyen partnerinizin alınganlık ve kırgınlık gösterilerine maruz kalabilirsiniz.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün para, kazançlarınız ön plana çıkabilir ve beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

15 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında gelişmeleri rastlantılara bırakmayın. Ummadığınız bir anda özel bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Bir arkadaş toplantısında bazı tanışmalar yüreğinizi dalgalandırabilir. Bugünyerinde fazlasıyla detaycı düşünceler nedeniyle ayrıntılar arasında boğulabilir ve harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Bu durumun size fırsatları kaçırtmasına izin vermeyin. Borç isteyen arkadaşlarınız ya da size borcu olan kişilerle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir

15 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 04' 08" R
Ay
Başak
06° 40' 28"
Merkür
Boğa
00° 56' 21"
Venüs
Boğa
20° 54' 19"
Mars
Koç
12° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 30"
Satürn
Balık
17° 50' 53"
Uranüs
Boğa
23° 16' 56"
Neptün
Balık
29° 20' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 48"
Lilith
Başak
25° 07' 50"
True Node
Koç
14° 52' 59"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>