İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dedikoduların İçindesin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 100%

Yaratıcı zihniniz her zamankinden daha keskin. Kafanız bazı fikirlerle meşgul olabilir. Bir şeyi daha güzel bir şekilde tasarlamanın yolunu bulabilir ya da hazırlamakta olduğunuz zor bir raporun merkezine inebilirsiniz. Bugün düşünceleriniz net ve çok heveslisiniz bu nedenle bu enerjiyi doğru bir şekilde kullanın. Bugün yaptığınız her şeyde mükemmel olabilirsiniz!

Bugün birisini zarardan korumak için adım atabilirsiniz. İş yerinde zor bir dönemden geçen birileri olabilir. Patronunuz gitmelerine izin vermeyi düşünüyor olabilir. Veya işlerine ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirler. Onlara yardım edebilirsiniz. Tüm işlerini onlar için yapmayın, ancak onları doğru yöne yönlendirmekten çekinmeyin. Bazı teşvikler bir fark yaratabilir.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

İki zıt yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsun. Büyük bir karar vermeye çalışıyorsan da kendine çok yüklenme. Harekete geçmeden önce belki de biraz daha araştırma yapman gerekiyordur. Biraz meditasyon yap ve içselliğinle etkileşime geç. Durum hakkında içgüdülerin ne diyor? Ve duyguları dışarıda bırakabilseydin nasıl bir eylem gerçekleştirirdin? Bunlar düşün ve sabret.Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yoğun bir hafta geçirdiğiniz için yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının dediklerini yapmaya ve itaat etmeye her zamankinden daha da az yatkınsın. Hatta küçük önerilere bile açıkça karşı çıkabilirsin. Dışarıdan bakınca bu güç savaşının kazananı senmişsin gibi görünebilir, ama içindeki ses farklı konuşabilir: "Dikkatli ol! Biraz fazla ileri gidiyorsun!"

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içindehayatı, sorumluluklar, görevler ve günlük planlarınızda daha hızlı hareket edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlayarak rahatlayabilir, koşturmaca içerisinde olabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstemeden tanık olacağın bir konuşmada senin hakkında konuşanların olduğunu ve bu kişilerin kim olduğunu öğrenebilirsin. Öte yandan karşına çıkacak fırsatları da değerlendirmek isteyebilirsin. Maddi desteğe ihtiyacı olan bir arkadaşın senden yardım isteyebilir.  Ancak fazla da cömert olmaman gerekir.

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı görüşmeler ya daplanlarınız değişim gösterebilir. Aniden ortaya çıkan gelişmeler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Size ihtiyaç duyulan konularda elinizden geleni gayreti göstermeli ve planlarınızı değiştiren bu gelişmelerin alt mesajını iyi anlamalısınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenlemek isteyebilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi olduğunuz kişi ve dışarıdan gözüken kişi arasında farklı hissedebilirsunuz. Kredi çekmek ya da borç almak için uygun bir tarih değil.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aramanız gereken eğlenceli birdeğil, ciddi bir iş. Ne aradığınızı bilmediğiniz sürece bir oraya bir buraya savrulup duracaksınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz... Kendinizi daha kolay ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlarınızla çeşitli planlar yaparak sosyal aktivitelere katılabilir ve kalabalık insan gruplarına dahil olabilirsiniz. Keyifli olma isteğiniz yoğunlaşacaktır. Bu arada görevlerinizi ve sorumluluklarınızı bir kenara atmayın.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkiniz giderek daha iyi bir hal almaya başlıyor. Finansal açıdan rahatlayacağınız dönemler çok yakında gelecek. Son zamanlarda ailenize ve sevdiklerinize vakit ayıramadınız.

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlü boş olanlar bugün heyecanlı anlar yaşayabilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir. İlişkisi olanlar ise ilişkilerinde hiç olmadıkları kadar mutlu olabilecekler. İşinizde terfi almanız mümkün. Doğru zamanlarda yaptığınız olumlu çıkışlarla üstlerinizin hayranlığını kazanacaksınız. Rakip firmalardan alacağınız teklifleri değerlendirmeyi düşünmeyin bile. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 00' 08"
Ay
Akrep
22° 23' 59"
Merkür
Koç
26° 22' 53"
Venüs
Balık
21° 24' 28"
Mars
Balık
04° 50' 37"
Jüpiter
Boğa
16° 45' 37"
Satürn
Balık
13° 16' 59"
Uranüs
Boğa
20° 39' 15"
Neptün
Balık
27° 48' 10"
Plüton
Kova
01° 49' 24"
Chiron
Koç
18° 47' 02"
Lilith
Başak
19° 46' 43"
True Node
Koç
15° 35' 56"
Son Güncelleme : 29/03/2024 08:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>