İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eğitim Senin İçin Önemli Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 100%

Sevgiliniz bugün sürpriz bir duyuru yapabilir, bu nedenle gözünüzü kulağınızı açık olsun! Günün enerjisi, kişisel ilişkilerde değişiklikleri ön plana çıkarıyor. Sevgiliniz sizinle aynı evde yaşamak ya da birlikte daha kararlı bir gelecek planlamak gibi bir hamle yapabilir. Eğer bekarsanız, etrafınızdaki biri bugün size olan ilgisini ifade edebilir. Bu ilginç ilişkiyi sürdürmek isteyip istemediğinize karar vermeniz gerekecek.

Bugün sıcak ve şefkatli bir gün ve herhangi bir işin yapılması imkansızlaşabilir. Kendinize her zaman dinlenmek için bir gün izin verebilirsiniz; kesinlikle bunu hakediyorsunuz. Yarın daha da sıkı çalışarak bunu telafi edeceksiniz ve ekyapmak için fazladan enerjiniz de olacak. Hatta bugün günlük işlerin tamamını, tam bir rahatlama için atlamaya karar verebilirsiniz. Devam edin ve kendinizi şımartın. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Bugün duvara toslamış gibi hissedebilirsin. Duyguların seni boğuyor olabilir ve her zamankinden daha inatçı davrandığını görebilirsin. Sezgilerini açık tuttuğun sürece faydalı güçlerle yolların kesişebilir. Ne kadar az ararsan, onun seni bulma olasılığı o kadar artar. Ayrıca bir şeyler seni eyleme geçmeye teşvik ediyor.Yaratıcılığınız, bugün heyecan verici bir akşamın düşünceleriyle uyarılabilir. Elbette, bu dürtüyü yarın için saklayabilirsiniz, ama o zamana kadar aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz. Zamanınızı kendi kontrolünüzde boşa harcamayın. Herhangi bir ortamda bile yaratıcı olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı, daha iyi bir şekilde yerine getirebileceğiniz bir göreve daha hızlı ya da daha heyecan verici bir şekilde sonuç alıp memnun olmak için uygulayın. Kendinizi şaşırtın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin doğru şekilde ilerlediğinden emin ol. Sabah erken saatlerde başladığın işler gün içindeki gidişatı etkileyecek. O yüzden bu günün başlangıcını olması gerektiği gibi yapman önemli, etkilerini ilerleyen saatlerde yaşayacaksın. İnsanların gereksinimlerine karşı hassas olmak şartıyla üzerinde çalışmakta olduğunuz bir projede öncülük rolü üstlenebilirsin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosryal çevreniz ön planda olabilir. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Geleceğe yönelik kararlar alabilir, sezgilerinize kulak vererek hareket edebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi gelişimin adına mesleğin ile alakalı çeşitli araştırmalar yapabilirsin. Çocuk sahibi bir İkizler burcuysan onların eğitimi için bir bütçe ayırmaya karar veriyorsun. Onların adına bir banka hesabı açabilirsin. Yakın bir arkadaşın ile yapacağın telefon görüşmesi eski güzel hatıralarını canlandırabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli konuşmaları ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Şüphelendiğiniz olayların üzerine gitmeniz çevrenizde olumlu karşılanacaktır. Bu destekle önünüzü daha iyi görebilirsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çatışma ve kopmalar olabilir. İletişimde olduğunuz çalışma arkadaşlarınıza karşı dikkatli savunma yapmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işler için karar vermeniz gerekebilir. Geleceğe yönelik planlar içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde karmaşık düşünceler zihninizi yorabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkiler açısından renkli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, düşüncelerinizi, yenilikçi görüşlerinizi paylaşma fırsatı bulabilirsiniz. Fikir çatışmalarına dikkat.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kardeşiniz ya da komşunuz bugün size ilginç bir şey söyleyebilir. Bu kişi muhtemelen sizin duygularınızı korumaya çalışıyor. Ona meydan okumamak daha iyi olabilir. İkiniz arasında bir sürtüşmeye neden olmak istemezsiniz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin yüksek olduğu bir gün. Karşıt düşünceye sahip kişilerle yaptığınız görüşmelerde ikna kabiliyetinizi etkili bir şekilde kullanacaksınız. Güncel olayların sizin için önemli olduğunu biliyor, ısrarcı davranıyorsunuz.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizin içinizde yarattığı duyguların niteliğine büyük önem verebilirsiniz. Olumlu hislere sahip olmaya her zamankinden daha çok ihtiyaç duyacağınızdan, tüm birlikteliklerinizde uyum, sıcaklık ve huzur arayacaksınız.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi sevgi dolu hissedeceksiniz ve partnerinizin gününü aydınlatacaksınız. Finansal durumunuz yüzünden kendinizi üzmeyi bırakın. Daha sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya başlamalısınız.

15 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda geçen tartışmalar yerini huzurlu bir ortama bırakmaya başladı. Birbirinizi daha iyi anlama eğiliminde olacağınız bu günü değerlendirin. İş yerinde kendinizi korumanız gereken bir problemde, işin içine çekiliyorsunuz. Size ait olduğu iddia edilen sorumlulukların çoğu size ait değil. Bugün, her zaman yaptığınız gibi çevrenizdeki insanlarla didişmekten vazgeçin. Sizin bu tavrınız herkesi çileden çıkarıyor. Maddi yönü ağır basan ve umut vadeden işler gündeminizi doldurabilir.

15 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 07' 28"
Ay
Kova
19° 28' 19"
Merkür
Koç
17° 39' 49"
Venüs
Boğa
03° 09' 23"
Mars
Koç
01° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 58"
Satürn
Balık
16° 43' 41"
Uranüs
Boğa
22° 26' 50"
Neptün
Balık
28° 57' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 26"
Lilith
Başak
23° 31' 55"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>