İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendini Bilmen, İş Hayatında Sana Kolaylık Sağlıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün cazibeniz yüksek. Kendinizi her türlü sosyal ortamda dikkat çekerken bulacaksınız. Şiirsel, yaratıcı ve çapkın tarzınız çok ilgi çekecek. Sizin için özel biriyle görüşmek istiyorsanız, bugün bunun için birçok fırsat bulabilirsiniz. Önemli telefonları not etmek için yanınızda kağıt kalem bulundurun! Daha sonra görüşmek isteyeceğiniz birçok insanla tanışabilirsiniz.

Bugün diğer insanlarla yoğun bir temas kurabilirsiniz. İnsanlar normalden daha agresif davranıyor olabilir. Trafikte gerçekten sınırları zorlayan sürücülere dikkat edin. İş yerinde, bazı müşterilerin endişelerini giderirken sakin kalmanız gerekebilir. Servis temelli bir meslekteyseniz, telefonunuz bugün kafası karışık müşterilerin aramalarıyla sürekli çalıp duracak. Sadece rahatlayın ve başkalarıyla ilişki kurarken mesafeli kalmaya çalışın.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Verimli bir hayal gücün ve şairane bir zihnin olsa da, bugün sanatsal açıdan kendini her zamankinden çok daha ilham dolu bulacaksın. Bazı kuvvetli ve biraz telaşlı hisler, aklına farklı fikirler sokuyor olacak. Bu sebeple bugün yazmak, çizmek, bestelemek için müthiş bir gün. Modern teknolojiden faydalanarak süreci daha kolay bir hale getirebilirsin.Bugün iç dünyanızla bağlantı kurmak için ideal bir gün. Dindar biri olmayabilirsiniz fakat şu sıralar spiritüel eğilimler içinde olmanız muhtemel. Hayatınızı sürdürmenin başka bir biçimini arıyor olabilirsiniz. Belki yeni bir felsefeyi denemek istersiniz. Bir kişisel gelişim kitabı ya da olumlu düşünceler aşılayan bir yaşam koçu size yol gösterebilir. Hayatınıza aydınca bakış açıları katın ve birkaç değişiklik yapıp yapamayacağınızı tartın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizi motive edebilecek pek çok etken var. Siz içeri girer girmez sohbetlerin canlandığını fark edeceksiniz. Düşler, hayaller ve ilham dolu dilekler su yüzüne çıkıp, açık görüşlü ve maceraperest zihninizle onları teşvik etmenizi bekleyebilirler. Bu durumu içinizdeki ateşi canlı tutmak için değerlendirin. Düşlerinizi gerçekleştirmek için başkalarıyla güç birliği yapın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yengeç burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün ekonomik koşullarınıza odaklanacağınız bir gündesiniz. Elinize geçen parayla harcamalar yapmak yerine biriktirmeyi düşünmenin vaktinin geldiğini göreceksiniz. Ay'ın Merkür ile oluşturduğu olumlu açı sayesinde kişisel gelişim çalışmalarına ilgi duyabilirsiniz. Zihninizi yavaş yavaş gereksiz anılardan arındırmalısınız.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal olarak oldukça güçlü ve kendinden eminsin. Trafikte geçireceğin uzun saatler gerilmene neden olabilir. Çalışma alanında kendini göstermen için uygun ortam oluşabilir. Kendini ifade etmeli, düşüncelerini sakınmadan söylemelisin. Özel sektörde çalışan bir İkizler burcuysan, konuşkanlığın sayesinde kurumunun önemli adımlar atmasını sağlayabilirsin. Eğer evli bir İkizler burcuysan eşinin ailesiyle bir araya gelmen mümkün olabilir. Özel hayatın vehayatındaki fikirlerin gelecekle ilgili önemli gelişmelere gebe olacak. Kendini geliştirmek adına, farklı alanlarla ilgili kursları araştırabilirsin.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yatırım yapmak ya da parasal konularda bir toparlanmaya yönelmeniz mümkün olabilir. Hayallerinizin gerçeğe dönüşmesini isterken sanki bunlar size hiç olmayacakmış gibi gelebilir. Bunu bu şekilde yapmayın.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz daha mantıklı davranmalısınız. Parasal konularda kendinizi daha fazla endişeli hissedebilirsiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neşeniz etrafınızdaki kişileri olumlu etkileyeceği için gününüz de keyifli geçecek. Gün sonunda tiyatro veya sinemaya gitmek iyi gelecektir.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün finansal koşullarınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra destek bulmak size iyi gelecek.

16 Kasım 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü nüktedan tavrınız çevrenizdekiler tarafından hoş karşılanmayabilir. Girdiğiniz ortamlardaki ruh halinin nasıl olduğunu gözlemleyip ona göre hareket etmeniz sizin yararınıza.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ya da ortaklık ilişkinizde sizi zorlayan bir duruma çözüm arayarak hafta sonunuzu geçirebilirsiniz. Akşam saatlerine kadar aradığınız çözüm yolları bir işe yaramaz gibi görünse de vazgeçmeden çabalamanız da fayda var. Zira bu ay içinde hızlanacak olaylar ve ortaya çıkacak bilgiler için şimdi ön hazırlık zamanı.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük rutinlerinizle ilgili değişiklikler yapma arzusunda olabilirsiniz. Bazı İkizler burçları için ay sonundadeğiştirmek gibi konular gündeme gelebilir. Duygusal anlamda da, fiziksel anlamda da hareketli bir gün olacaktır. Geri dönüşü olmayan adımlar atmamaya çalışmalısınız.

16 Kasım 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinizden daha emin bir duruş sergileyebilirsiniz. Bireysel konulara, işlere ağırlık verebilirsiniz. İlişkilerden yana avantajlarınızı değerlendirmelisiniz.

16 Kasım 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>