İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İnsanlardan Daha Fazla Özveri Bekleyebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Sizi üzen bir olayın ardından gelecekte benzer şeyler olacağını varsayarsak, delice bir dışdeğerlendirme yapmayın. Aynı hataları tekrar yapmanızı önlemek için gerekli tedbirleri alın ancak aynı zamanda, konunun tamamını orantılı bir şekilde ele almaya çalışın. Önceden hepsini kafanızda üretmek yerine, ortaya çıkan sorunlarla başa çıkın.

Bugün etkinlikler, sizin ve birlikte çalıştığınız insanlar için koşullar bakımından zengin ve üretken olacak. Siz, son ayrıntısına kadar planlanmış şeyleri seviyorsunuz ve bugün her şey saat gibi çalışacak. Gününüzden daha çok memnun kalacaksınız! Bazı cesur kararlar almaktan korkmayın, sadece faydalı olmayacaklar, aynı zamanda size büyük bir gurur duygusu da verecekler!

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Karanlığı terk et ve aydınlığa çık. Meraklı yapın ön plana çıkabilir. Durum elverdiğince öncü davranmakta kendini özgür hisset. Şu anda ihtiyacın olan şey eylem odaklı bir enerji. Yapbozu tamamlayacak en önemli parça sensin. Ayrıca karşına gelebilecek sürprizlere açık ol.Eğer yeni biriyle tanışırsan, o kişiyle yavaş yavaş ilerle. Her şeyi bir anda önlerine dökme. Bırak sıcak ve duygusal yapına yavaşça alışsınlar. İnsanların kendi alanlarına ihtiyaçları var. O yüzden onlara yeterli alanı verdiğine emin ol; hem fiziksel hem duygusal. Şu aralar kısa bir seyahat planlamayı düşünebilirsin. İyi gelecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlk adımın karşı taraftan atılmasını bekleyerek zaman öldürme. Her şeyi hemen yapmak ve bitirmek istiyorsun; içinde bitmek bilmez bir ateş yanıyor adeta. Bu tutkuyu bekleyerek öldürme. Yapılması gereken önemli şeyler var, o halde oturduğun yerden kalk ve işe koyul. Bazı işleri başkalarına aktarabilirsin; böylecesürecin hızlanır.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünden itibaren boşlukta ilerleyen Ay, saatler 11:45'i gösterdiğinde sizlerin burcuna geçiyor. Bu zamanla birlikte sizlerin hem enerjisi hem şansı yükselişe geçiyor. Günün ikinci kısmı aşk hayatınızda güzel haberler alabilirsiniz. Dış görünüşünüzde değişimler düşünüyorsanız bugün olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün görüşmeyi ertelediğin dostlarınla buluşacak ve ertelediğin işlerini toparlamak adına kalıcı çözümler yaratacaksın. Aile fertlerine, sorumluluklarını hatırlatman gerekebilir. Diğerlerinin de en az senin kadar duyarlı olmalarını isteyeceksin. Ne zamandırarayışı içinde olan bir İkizler burcuysan, cv güncellemesi yapman, güncelilanlarını daha sıkı takip etmen gerektiğini düşünebilirsin. Bugün aynı zamanda uzun zaman önce ayrıldığın sevgilinle karşılaşabilirsin. Duyguların yeniden harekete geçebilir ancak karşı tarafın bir ilişkisinin olabileceği ihtimalini de unutmamanda fayda var. Eğer uzun süredir saçlarını kestirmek isteyen bir İkizler burcuysan, ertelemeni tavsiye ederim. Sonrasında kuaförün ile tartışmak istemezsin.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve ticariprojeleriniz hızlanabilir. Sosyal çevrenizde kadınlarla olan ilişkileriniz gergin bir hal alabilir. Hırslı beklentilerin ortasında kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız varsa herhangi bir manipülasyona izin vermemelisiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kişisel hassasiyetiniz olan konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarının katılması sizi daha fazla motive edebilir. İşlerinizde kendi fikirlerinizi savunmak için çaba gösterebilirsiniz. Değişimler yaşanabilir.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı daha anlayışlı ve güler yüzlü olmanız gerekebilir, ayrıca bugünlerde ilgili de olmamış olabilirsiniz, bu yüzden ilgili de olmalısınız.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yüzünüzde gizleyemediğiniz gülümsemeniz ve pozitif enerjinizle bugün ışık saçıyorsunuz. Arkadaşlarınızın yanına gidin ve onların da gününü aydınlatın. İhtiyaçları olan şey tam da bu!

13 Kasım 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün arasındaki zorlu etkileşim yaşadığınız ilişkilerde görmezden geldiğiniz kusurları ve davranış kalıplarını ortaya çıkarır. Her ne kadar iyimser davranmak isteseniz de aldanmalara ve yalanlara karşı duyarlı olmak durumundasınız. Hayattaki tek gerçeklik yalnız güçlü oluşunuzdur.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu aşk hayatınızın yeterince dengede olması sizi tatmin etmiyordur belki de. Biraz aksiyona ve tutkuya ihtiyacınız var. Bunun için de adım atan taraf siz olmalısınız. İşlere kafanızı takıyorsunuz. Bir yıldır hayallerinizin peşinde oldukça yıprandınız. Yeni oluşumlar yakında. Az ama öz insanla yolunuza devam etmeyi tercih edebilirsiniz.

13 Kasım 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; sabah saatlerinde yaptığın işlerden bir verim alamayabilir, ancak durum değerlendirmesi yapabilirsin. İç huzurunu yakalamak için meditasyon, yoga gibi çalışmalar yapmak ya da sadece manevi yönünü güçlendirmek sana iyi gelecektir. Öğlene doğru Ay'ın burcuna geçmesiyle birlikte daha enerjik olabilirsin.

13 Kasım 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 57' 51" R
Ay
Aslan
22° 59' 01" R
Merkür
Koç
29° 30' 28"
Venüs
Boğa
19° 29' 45"
Mars
Koç
11° 14' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 17"
Satürn
Balık
17° 46' 07"
Uranüs
Boğa
23° 12' 56"
Neptün
Balık
29° 19' 14"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 17"
Lilith
Başak
25° 00' 13"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>