İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişimden Geçiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 80%

Muhtemelen bir buluşma ayarlamak isteyen sevgiliniz veya yakın arkadaşınızdan sıcak ve samimi bir telefon alabilirsiniz. Sakın bunu ertelemeyin, eğer yapabilirseniz bu buluşmayı gerçekleştirin. İyi görünecek, iyi hissedecek ve konuşma becerileriniz bugün en yüksek seviyede olacak. Kitaplar, müzik, ruhani sanatlar (meditasyon gibi) ve diğer yaratıcı alanların tartışılması entelektüel bir canlanma sağlayabilir ve sizi bir araya getirebilir.

Bugün uzlaşma ve müzakere alanında çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ofisinizde bazı politik hareketler olabilir. İnsanlar belirli bir konu üzerinde taraf seçiyor olabilirler. İşler çığrından çıkmadan önce bir grup tartışması yaratmak isteyebilirsiniz! Doğal bir lidersiniz, bu yüzden bununla kolayca ilgilenebilirsiniz. Her iki tarafla da oturup endişeleri dile getirin, sonra birlikte çalışmak için bir anlaşma yapın.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Darmadağın bir halde mi hissediyorsun? Bugün birbirinden farklı milyonlarca şeyi merak edebilirsin. Ailevi görevlerini üstlenecek kadar kuvvetli misin? Çekici misin? Önemli biri misin? Tabi ki bütün bu sorular kaygı yüklü hislerinin yansımaları. Endişelenme; önümüzdeki birkaç hafta daha stressiz geçecek.Kendinize bu aralar hayatınızda olan bütün pozitif şeyleri hatırlatın. Zira muhtemelen bugün öz güveninizi tehdit edecek gerilim ve zorluklarla karşılaşacaksınız. Etrafınızda tartışmalar ortaya çıkabilir ve hangi tarafı tuttuğunuz konusunda kafanızda soru işaretleri olabilir. Durumu sezgisel olarak kavramak için inanılmaz içgüdülerinizden ve altıncı hissinizden faydalanabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden katılacağınıza dair söz verdiğiniz bugün gerçekleşecek grup aktiviteleri ya da sosyal etkinlikler size eskisi kadar çekici gelmeyebilir. Yoğun bir hafta geçirdiğiniz için yorgun olabilir, çok tembel hissedebilir ve kılınızı bile kıpırdatmak istemeyebilirsiniz. Bunlara katılıp katılmamak size kalmış ancak evde kalmaya karar verirseniz de kendinizi suçlu hissetmeyin. Hepimizin ara sıra kendine vakit ayırmaya ve televizyon karşısında uyuklamaya hakkı vardır. Rahatlayın biraz!

16 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar ve ödemeler gündeminizde olabilir. Sağlıkla ilgili destekler alabilir, daha iyi beslenerek sağlığınızı güçlendirebilirsiniz. Öz değer sorgulaması, ilişkilerde değişken davranmanıza neden olabilir. Kendinize güvenme zamanı.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki sorunlar bitmeden adeta bir yenisi daha ekleniyor sanki. Sevgilisi olan bir İkizler burcuysan, sevgiline karşı kıskanç davranman aranızdaki iplerin gerilmesine sebep olabilir. Bugünlerde sosyal medyaya ayırdığın sürelere dikkat etmelisin. Hayatında değiştirmek istediğin alışkanlıklarına dair liste hazırlığı içerisindesin.  

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Katılmanız gereken sosyal platformlar şu an içinde bulunulan koşullar nedeniyle gerçekleşmeyebilir. Elinizde olmayan durumlar için kendinizi yersiz üzüntüler içerisine sokmamalısınız. Bu vakti koşullara uygun çalışma ve etkinliklerle değerlendirebilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan biraz karışık durumda olabilirsiniz. Ancak yaratıcı konulara da zaman ayırabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayat ne kadar zorlayıcı olursa olsun siz nezaketinizi korursanız ve en önemlisi her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlayarak hayatı akışına bırakmanız olacak.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular dikkat çekici olurken başarılarınız ve yaptıklarınızla beğeni ve takdir toplayabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir.

16 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün alışılmadık derecede kıskançsınız. Neredeyse herkesin sahip olduğu her şeyi istediğini düşünüyorsunuz. Biraz daha mantıklı düşünmeye çalışın.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Söz konusu maddi kazançlar olduğu zaman, kafanız son derece verimli çalışıyor. Bugün çevrenizde gelişen olaylara maddesel yaklaşabilir ve her şeyi kendi tarzınıza uygun değerlendirebilirsiniz. Daima savunma halindesiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşlerinizi gizliden gizlide yürütmek en avantajlı yol olarak görünebilir. Duygularınız ve düşüncelerinizle kendi içinizde yüzleşeceğiniz bir gün geçireceksiniz. Derinlerde bir parça huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ama çok fazla ciddiye almayın.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklar olsa bile partnerinize sımsıkı sarılmaktan asla vazgeçmeyin. Büyük şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Bugün bir arkadaşınızla konuşmak isteyeceksiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin nelere takıldığını keşfetmeniz gerekiyor. Size eskisi kadar yakın davranmamasının nedeni, sizin kıskançlıklarınız olabilir. Dışardan tarafsız biri gibi görmeyi denemelisiniz. İş ortamında küçük gerginlikler olabilir, ancak soğukkanlı davranışlarınızla bunları aşmanız mümkün. Çok büyük duygusal heyecanlar yaşamasanız da manevi olarak huzurlu olacaksınız. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Cilt rahatsızlıkları canınızı sıkıyor ama doktora gitmek için de bir çabanız yok

16 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 04" R
Ay
Yay
00° 37' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 42"
Venüs
Koç
25° 51' 19"
Mars
Balık
26° 30' 12"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 11"
Satürn
Balık
16° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 06' 36"
Neptün
Balık
28° 46' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 16"
Lilith
Başak
22° 52' 28"
True Node
Koç
15° 33' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:48

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>