İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kurtarıcısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün aşk konusunda bazı şeyler senin için çok hızlı hareket edebilir. Bir buluşma aniden bir ilişkinin başlangıcına dönüşebilir. Bir mesaj ani bir fikir değişikliğine sebep olabilir. O yüzden sakin kalmaya bak bugün.

Saptadığınız aksaklıkları yoluna koyma çabanız yeterli olamıyor. Sorunu hafta başında yetkili kişilerle çözme yoluna gideceksiniz. Bu tür davranışlarınızın, sizde bir yetersizlik duygusu yaratmasına izin vermemelisiniz.

Parasal konularda hep aynı yolları izleyemezsin. Bazen gidişatı değiştirmen gerekir. Maddi konularda güzel sonuçlar elde etmek için yaratıcılığını konuşturman gerekecek bugün.

Vücudunun ihtiyaçlarına önem göstermek için bugün kendine vakit ayırabilirsin. Sağlığını daha iyi bir hale getirmek için sana iyi gelmeyen gıdaları kesmek ve stres kaynağı insanlarla arana bir mesafe koymak bugün kendini daha iyi hissettirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatını daha iyi bir şekle sokmak için daha farklı düşünmen gerekebilir. Bu aralar etrafındaki insanların söylediklerinden ve yaptıklarından daha fazla etkileniyor olabilirsin. O yüzden bugünü kendine ayırıp bu etkilerden arınmayı denemelisin.

17 Mart 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları,bugün kendinizi her zamankinden daha çekici ve romantik hissedeceğiniz bir döneme doğru ilk adımlarınızı atıyorsunuz. Karşılaştığınız herhangi bir mevcut veya potansiyel romantik partner, muhtemelen size çok ilgi gösterecek ve ikinizin bir araya gelmesi için planlar yapmak isteyecektir. Son birkaç gün zor olabileceğinden, tam da ihtiyacın olan şey kendi iç dünyanıza yönelmek olabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde sorumluluk bilincin çok farklı bir boyuta geçiyor. Eğer yıllardır aynı işyerinde çalışan bir İkizler burcuysan, ani gelişen karmaşalar karşısında kurtarıcı bir pozisyon üstleneceksin. Hava değişiminin etkisiyle kendini yorgun ve bitkin hissedebilirsin. İletişimde sağlayacağın denge sayesinde yeni gelişmelerin de önünü açmış olacaksın.

17 Mart 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize zaman ayırmak, hobilerinizle ilgilenmek ya da bir alanda ilerlemek isteyebilirsiniz. Uğraşlarınızı küçümseyen ya da sizi farklı şeylere yönlendiren insanlarla bir araya geldiğinizde düşünceleriniz değişebilir. Ancak bu değişikliğin yapılmaya değer olup olmadığını, muhataplarınızın bu konudaki yeterliliklerini de hesaba katmayı unutmayın.

17 Mart 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini çok sinirlendiriyorsan şaşırma. Bu durum patron ya da senden daha büyük biri otoritesi yüksek birinin pozisyonundaki biriyle ilişkili olabilir. Bugünün oluşturduğu açılar sayesinde, duygularınız yoğunlaşabilir ve uygunsuz bir şey söylemekten kaçınmak için dilinizi ısırmanız gerekebilir. Bunu söylüyor olmak, bu şekilde hissetmemeniz gerektiği anlamına gelmez, ama problemin kaynağını bulmak için bugün uygun bir gün olmayabilir. Kendinize iyi bakın.

17 Mart 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyalleşmek ve insanlarla fikirlerinizi paylaşmak için oldukça uygun bir gündesiniz. Sosyal çevrenizin genişlediği, insanlarla bir arada keyifli paylaşımlar yapabilme potansiyelinizin olduğu bir gündesiniz.

17 Mart 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni birfırsatı kendini belli edebilir bugün. Bu duruma sevinebilirsin. Bazı şeyleri maddi açıdan değerlendirmek ve mantığa sığınmak da doğru kararlar almanı destekleyebilir bugün.

17 Mart 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı şeyleri istediğiniz kadar itebilirsiniz ama bu bir yere varacağın anlamına gelmez. Bir duvara ne kadar sert vurursanız vurun, o bir kapıya dönüşmeyecek, en azından bugün değil. Bu bulutların altında muhtemelen sizden kaçacakları için, hedeflerinize ulaşmak için daha açık bir gökyüzü bekleyin. Sabır anahtardır.

17 Mart 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda her şeyi sorgulama ihtiyacı içinde olmanız birçok kişiye garip gelebilir. Fakat bildiğiniz konularda taviz vermekten kesinlikle hoşlanmıyorsunuz. Değişimlerden olumlu şekilde etkileniyorsunuz.

17 Mart 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

17 Mart 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birilerini etkilemek istiyorsanız, biraz sınırlarınızı zorlamalı, her zaman yaptığınızdan daha farklı bir şeyler yapmalısınız. Kendinize has yönlerinizi ne kadar fazla gösterirseniz, karşınızdakileri etkileme şansınız o kadar yüksek olur.

17 Mart 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız hassas bir dönemden geçiyor, dolayısıyla hareket ve sözlerinizde dikkatli olmanız da fayda var. Sözlü tartışmalardan kaçınarak, sabırlı olun ve partnerinize anlayışlı davranın. İşinize tüm enerjiniz ve tutkunuzla bağlandığınız bir gün. Rakiplerinizi etkisiz hale getireceğiniz bu olumlu devreyi değerlendirin. Yapıp yapmamakta tereddüt ettiğiniz bir yatırım konusunda, karar vermeniz için yapılan baskılar canınızı sıkabilir. Sağlığınızla ilgili küçük bir problem sizi bu kadar üzmesin.

17 Mart 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>