İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Maddi Konularda Dikkatli Olmalısın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 70%
Sağlık 80%

Bu burçlar kuşağındaki İkizler burçlar savunma hattına sahip olmalarıyla diğerlerinden ayrılırlar. Bugün, etrafınızdaki insanların aşırı coşkusunu sakinleştireceksiniz ve bu insanların hepsi bir projeyi gerçekleştirmede karşılaşılan zorluklardan tamamen habersiz gibi görünüyor. Meslektaşlarınızın akıl yürütmedeki sıkıntılarına değinmek ve ayrıca ailenizdeki çılgın gençler arasında bir disiplin ve kontrol sağlamak zorundasınız. İyi şanslar!

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

Gecikmeler ve yanlış anlaşılmalarla dolu can sıkıcı bir gün olabilir. Evle ilgili küçük bir problem evde tamirci beklemenize sebep olacak. Aslında sabah onu aradınız ama öğle ortasına kadar gelmedi. Bugünün çöp olduğunu düşünebilirsiniz ama onun yerine bunu avantaja dönüştürmeye ne dersiniz? Evden çıkamadığınıza göre, bunu masanızı ve elbise dolabınızı toplamak ve genel olarak evde canınızı sıkan tüm karmaşıklıktan kurtulmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Yaşadığın her bir andaki güzelliği hissederek hayatına anlam kat. Geçmişi düşünerek kendini yiyip bitirme, ileri hareket et. Bugünü düşünerek de kendini tüketmen iyi değil. Doğru zamanda doğru yerdesin, öyleyse enerjini başka yerlerde olmayı düşünmekle tüketme. Şu anda olduğun yerde birçok eğlence ve macera halihazırda mevcut.Son zamanlarda yaşadığınız ruhani atılımlar sizi hem coşkulu hem kederli hissettirebilir. Duygusal yönünüz bunun manevi yolunuzda net bir adım olduğunu söylerken mantıklı yönünüz bunun gerçekliğinden kuşku duymanıza neden olabilir. Gerçekliğin göreceli olduğunu ve hissettiğiniz şeyin en azından sizin için geçerli olduğunu düşünerek avunun, sonra da yolunuza devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça zıtlaşmalı bir gün olabilir. Bir parça hakikatlerle yüzleşme vakti gibi. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca, seçtiğin alanda, eğitimini ilerletmen gerektiğini düşündüysen, tam da düşündüğün gibi yapman gerektiğine dair kesin bir ipucu yakalayacaksın. İleri seviye eğitim konusunda, anlık birkaç panik yaşadıktan, gerekli kararları alabileceksin. Geleneksel olmayan bir alanda ilerlemeye karar vermen olası.

17 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Heyecan verici bir gün olacak. Harika hissedeceksiniz ve tüm enerjinizi faaliyetlerinize kanalize etmekte zorlanmayacaksınız. Ama biraz dirençle karşılaşırsanız şaşırmayın. Fikirleriniz herkese uymayabilir. İkna edici olun.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yetenekli olmadığın konularda senden bir şeyler istenmesi canını sıkabilir. Aniden çıkan ev tadilatı nedeni ile bütçeni aşıyorsun. Maddi konularda ne kadar sorun yaşadığını düşünsen de ailen sana yardım elini uzatıyor. Ailenin desteğini arkanda hissetmek seni maddi manevi rahatlatıyor. Yaşadığın sorunlar nedeniyle ilişkin zor bir süreçten geçiyor olabilir.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizin bugün gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Zamanında yeterince cesaret edemediğiniz bazı konuşmalarınızı bugün yapıp tamamen eski konuları kapatmak isteyebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, pek çokya da tamamlanması gereken konular var. Akşam saatlerinde arkadaşlıklar açısından daha güzel fırsatlar bulabilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal yaşantınızı en olumlu şekilde etkileyecek bir ilişki içerisindesiniz sadece içsel planda bunun farkına varmaya ihtiyacınız var.

17 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıklı bir ilişkinin kendiliğinden oluşacağına inanıyorsanız yanıldığınızı belirtmeliyiz. İyi bir ilişki için iki tarafın da özenli davranması gerekir. Bunu unutmayın.

17 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.Ay'ın Koç burcuna girişi ile sosyalleşme isteğiniz artacaktır. Akşam saatlerini arkadaşlarınıza zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.

17 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

17 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İster bekar olun, ister olmayın bugün herkes güzelliğinize ve mizahınıza hayran kalacak. Koçlar bugün size yakın olmaya çalışacaktır. Ancak uzun vadeli bir ilişki beklentiniz olmasa iyi olur.

17 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Abartılı bir ruh hali içinde karşınızdaki kişiye olmadık sözler ederek aradaki bağları zayıflatabilirsiniz. Ateşli, güçlü ve tutkulu istekleriniz partneriniz tarafından yalnış anlaşılarak ters tepki alabilir. Bir kıskançlık nedeniyle aranızda hiç olmayacak şekilde tepkisel bir durum da ortaya çıkabilir. Çocukları olan aslanlar bugün onlara karşı daha hırslı bir tutum içine girebilirler. Bugün temel prensibiniz "hiçbir şeye katlanma" tarzı olabilir. Bugün güvenliğinizi tehdit edebilecek herşeye karşı sert tepkiler verebilirsiniz. Yolculuklar konusu gündeme gelebilir. Ve hesaplanan uzun bir yolculuk için harekete geçebilirsiniz. Araba kullanacak olursanız daha dikkatli olmanızda fayda var. Acelecilik görülebilir ve daha çabuk ulaşma isteğiyle sorunlara neden olabilirsiniz. Özgürlük tutkunuz bugün yoğundur, her an gitmeye hazır bir haliniz olacaktır.

17 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 50"
Ay
Kova
18° 35' 38"
Merkür
Koç
17° 37' 56"
Venüs
Boğa
03° 04' 45"
Mars
Koç
01° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 05"
Satürn
Balık
16° 43' 22"
Uranüs
Boğa
22° 26' 38"
Neptün
Balık
28° 57' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 13"
Lilith
Başak
23° 31' 30"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>