İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Maddi konularını toparlıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün eğlenceli ve tutkulu bir ruh halinde olabilirsiniz. Gittiğiniz her yerde sevgi ifade etmeye ve romantizm yaratmaya hazır olacaksınız. Hayatınızda biri yoksa, özel birinin ilgisini çekebilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla flört etmek, etrafınızdakileri etkilemek ve insanlarla sohbet etmek hoşunuza gidiyor. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün sevgilinle dinlenmek ve rahatlamak için mükemmel bir gün. Güzel bir restorana ya da güzel bir parka bir gezi gidebilirsiniz.

Bugün bir bardak çay ve popüler bir bestseller kitap ile birlikte yatakta yatma eğiliminde olabilirsiniz. Kim gününü bu şekilde geçirmek istemez ki? Ne yazık ki, bu olmayacak. Gezegenler neredeyse üzerinden battaniyeyi atıyor ve sizi yataktan çıkmaya zorluyorlar. Yapılacak işler var! Daha da önemlisi, şu anda birlikte olmanız gereken insanlar var. O çaydanlığın altını kapatın ve kaldığınız yer için kitaba bir ayraç yerleştirin - ikisi de bir gün daha bekleyebilir.

Bugün, mantığın her şeyi açıklayamadığına şahitlik edebilirsiniz. Bunu kabul etmek için ne kadar uğraşsanız da, dünya nedenleri yok sayan bir sürü olayla dolu. Son zamanlardaki açıklanamaz olayları anlayamıyorsunuz. Mantıksız olduğu için reddettiğiniz şeyleri neden bırakmıyorsunuz? Bu delilik değil, aptallık değil. Sadece her zamanki düşünme şeklinizden biraz farklı.

Organize etmek ve olmak için uygun bir moddasın. Metodolojik yaklaşımlar şu an tam sana göre. E-postalarını kontrol edip onları uygun bir şekilde sınıflamayı dene. Finansal belgelerini de düzeleyebilirsin. Her şeyi yerli yerine koyduğun takdirde iyi hissedeceksin. Sınıflandırmalarının bir listesini çıkar; yazıya dök.Önünüzde duran değişim olanaklarından korkmayın. Buna iyi uyum sağlayamayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz ancak sandığınızdan çok daha güçlü uyum kabiliyetiniz var. Değişimin olmadığı bir yaşam oldukça sıkıcı ve donuk olurdu. Hep aynı, can sıkıcı ve memnun olmadığınız şeyleri yapmaktan gına gelmeden harekete geçmelisiniz. Değişimi bir macera olarak görmenin ve hayatınızda daha büyük mutluluğun kapılarını aralamanın tam zamanı. Sahip olduğunuz yeteneklere daha fazla güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi üzerinize alınmayın. Eğer aşağılayıcı sözleş duyarsanız, kafanıza takmayın. Diğer insanlar çok öfkeli olabilir, tartışmalar çıkabilir. Somut zevklerde ve asil tesellilerde huzuru bulun. Bugün havada, kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilecek, harekete geçirici bir güç dolaşıyor. Yeni bir projeye başlamayı bir süredir düşünüyorsanız, bugün, bunu gerçekleştirmek için harika bir gün.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün başında Oğlak burcunda hareket ediyor. Sonrasında Ay, 00:38-12:18 aralığında boşluğa giriyor. 12:18 itibariyle Kova burcunda geçen Ay, enerjinizin yükselmesini sağlayacaktır. Çünkü bugün gerçekleşecek olan 00:38'deki Ay tutulması tekrardan borçlarınızı gündeme getirebilir. Beklemediğiniz ya da unuttuğunuz bir ödemeyle karşılaşabilirsiniz. Bir anlık sinirle daha fazla harcama yapmaya meyilli olabilirsiniz. Miras konunuz varsa yakınlarınız, sizi dışarıda bırakmak için zorluklar çıkartabilirler. Sağlığınızı riske atacak hareketlerden uzak durmalısınız. Tutulma yazısının detayları için tıklayınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularını toparlıyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Maddi konularını toparlamanın vakti geldi çattı! Daha tutumlu, daha toparlayıcı davranmaya kararısın. Bu anlamda gereksiz harcamalarını en aza indirebilirsin. Eski defterler artık senin için kapandı. Geçmişle yaşamaya son veriyorsun. Eski ilişkine, eskiyen dostlara ait ne varsa hepsi artık senin için sonsuza kadar bitebilir. Bir süre önce ailenle yaşadığın sorunu bugün gündemine almamanda fayda var. Hayatında otorite sahibi birisiyle ciddi bir konuşma yapabilirsin. Kilo problemin varsa, daha organik lifli besinlere yönelebilirsin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ilişkilerinizle ilgili beklentileriniz sizde bir hayal kırıklığı yaratabilir. Şüphe ettiğiniz konularda haklı çıkabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Finansal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Ödemelerde sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar tarafından engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Akşama doğru kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin kusurlarını ön plana çıkartarak kendisini bir miktar kızdırabilirsiniz. Bugünlerde mümkün olduğunca pozitif olana odaklanın.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gece yarısı meydana gelen Ay tutulması ortak iş, para ve maddi konularla ilgili karşılıklı güvene dayalı farkındalıklar yaratabilir. Sezgilerinizin çok güçlü olduğu bir gündesiniz, arkadaşlarınıza da destek olabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sizin için iyi bir gün, her şeyin derinine dalabileceğiniz bir gün. Başkalarının sevgiliniz hakkında yapabileceği herhangi bir yorumda satırlar arasını okumaya çalışın.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Ay Tutulması sene başından beri devam eden ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Bu süreçte para konularına odaklanacaksınız. Aile içindeki ilişkilerinizde çok daha fazla duygusal, tepkisel ve alıngan olabilirsiniz. Miras paylaşımları gündeme gelebilir. Duygu dünyanızı mantıkla dengelemek için çaba sarf edin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu paranızı rahatça biriktirebileceğiniz bir dönemden geçiyorsunuz. Bu temayı birkaç gündür sık sık tekrarlıyorum. Kazanırken biriktirmelisiniz. İşiniz ile ilgili bazı haberler söz konusu olabilir. Bu ara insanlar size sürekli kendi hayatlarından, kendilerinden bahsediyor olabilirler.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; gece yarısı gerçekleşen Ay tutulmasının ardından finansal konulardaki endişelerin devam etse de öğleden sonra farklı bir bakış açısına sahip olabilirsin. Sosyal medya grupları içinde yaşanan görüş ayrılıkları karar alma sürecini zora sokabilir, kendi düşüncelerinden şüpheye düşmene ya da iletişim sorunlarına yol açabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 01" R
Ay
Yay
22° 19' 04"
Merkür
Koç
16° 11' 38"
Venüs
Koç
27° 56' 43"
Mars
Balık
27° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 48"
Satürn
Balık
16° 21' 13"
Uranüs
Boğa
22° 12' 22"
Neptün
Balık
28° 49' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 06"
Lilith
Başak
23° 03' 46"
True Node
Koç
15° 27' 39"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>