İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Sanatsal yapınız, bugün özellikle yüksek. Kalbiniz ve beyniniz, bir şeyler yapmak için çalışıyor gibi. Cesur olamk için yaratıcı yeteneklerinizi kullanın. Dışarı çıkın ve zaman geçirin. Biraz tembellik etmek isteyebilirsiniz ve eğer sevgilinizle oturup dinlenmek istiyorsanız, tabii ki bunu yapın. Ancak, bu enerjiden yararlanmak isterseniz, ihtiyacınız olan potensiyel enerjinin içinizde olduğunu unutmayın.

Son zamanlarda, niteliklerinizi başka insanları çekmek için kullanmak konusunda çok dikkatliydiniz. Abarttığınızdan veya yeterince yapamadığınızdan emin değildiniz! Evet, bugün özgüveninizi geri alacaksınız. Yaratıcı, hevesli ve kilit insanların enerjisini üzerinde çalıştığınız fikirde nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. Bugün harika bir lider olacaksınız!

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Bugün doğruyu söylemekle yalan söylemek arasında kalabilirsin. Bazı durumlarda bu verilmesi çok zor bir karardır – özellikle de birilerinin duygularını incitebileceğini düşünüyorsan. Şunu aklında tut ki yalan söylemek doğruyu söylemekten daha fazla enerji tüketir. Bir düşün, karşındaki insan senin yerinde olsa ne yapmasını isterdin? Yapmak ne kadar zor da olsa ahlaki anlayışına, etiğe sadık kal.Bugün dengeyle ilgili bazı önemli dersler alacağınız durumlar olabilir. Ateşle baş etmeye hazır olun, zira kendisi hızlı ve öfkeli şekilde üstünüze doğru geliyor. Muhtemelen egolar oldukça büyük ve herkesin her şey hakkında bir fikri olacak gibi. Gerilim oluşabilir ancak bu geri adım atmanız gerektiği anlamına gelmiyor. Esnek ve anlayışlı olun; ama ille de hatalı olduğunuz kanaatine de varmayın hemen.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gece evde yalnız olabilirsiniz. Evinizin diğer üyeleri şehir dışına çıkacak olabilir. Bugün çıkıp eğlenme havasında değilsiniz bu yüzden muhtemelen evde kalıp kitap okumayı veya televizyon izlemeyi tercih edebilirsiniz. Ancak toplu halde yaşamayı seven yapınız, terk edilmiş gibi hissetmenize neden olabilir. Bir arkadaşınızı arayıp konuşabilirsiniz, bu alışık olduğunuz gibi hissetmenizi sağlayacak.

21 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında ilişkiler ve birliktelikler ön planda olabilir. Gündüz saatlerinde açık sözlü, sabırsız ve daha spontane davranabilirsiniz. İçinizden geldiği gibi hareket etme isteği artabilir.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha fazla görev bilinci ile hareket edeceğin bir gün. Sorumluluklarının farkında olman gerekgerek ilişki gerekse de aile hayatında olumlu dönüşlere etki edecek. Kronik rahatsızlığı olan bir İkizler burcuysan, sağlık kontrollerini ihmal etmemelisin. Zamanında yanlış yaptığını düşündüğün tercihler, sınav olarak karşına yeniden çıkabilir. Düzeltmek için geçmiş tecrübelerini daha detaylı gözlemleyeceksin.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde oldukça hassas ve titiz davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Tutumunuz partneriniz tarafından eleştirilebilir. Olaylara kendi pencerenizden değil de karşıdan bakmayı denemelisiniz. Gizli kalmış konular bugün gündeminizi yoğunlaştırabilir. Sükunetli olun.

21 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğleden sonra nedenini bilemediğiniz olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle kontrol kaybı yaşayacağınız zamanlar var. Yaşayacağınız içsel süreçler sizi olayları veya kişileri kabullenmenize neden olabilir. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Sosyal konulara eğilmek sizi rahatlatacaktır.

21 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi ilişkiye hazır hissetmeyebilir, mevcut partnerinizden uzaklaşabilirsiniz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen gözünüzden ırak olan gönlünüzden de ırak oluyor. Geçmişi ardınızda bırakmayı tercih ediyor ve arkanıza bakmayı sevmiyorsunuz. Ancak hayatınıza ve gidişatına dair daha net bir bakış açısı edinmek için zaman zaman geçmiş üzerine düşünmek önemlidir. Bugün gerek iyi gerekse kötü bazı anılarınız aklınıza takılabilir. Durum nasıl olursa olsun bu anılara kendinizi daha iyi anlamanın bir yolu olarak bakmalı ve onlardan kaçınmamalısınız.

21 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız bugün size kolayca gücenebilir. Sadece kendinizi ifade ettiğinizi düşünebilir ve sözlerinizin ne kadar yıkıcı olabileceğinin farkında olmayabilirsiniz. Huzuru korumak ve başkalarının sizinle aynı fikirde olmasını sağlamak arasında kasıtlı olarak seçim yapmanız gerekebilir. Ne yaparsanız yapın, genellikle istediğiniz her şeyi elde edemeyeceğinizi unutmayın.

21 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşınızla kurduğunuz samimiyeti,yerinizdeki diğer ortamlara da cesurca yaymalısınız. Bu sizi daha çok motive edecek. Alışkanlıklarınıza bağlı olmanız yüzünden, arkadaşlarınız konusunda seçici oluyorsunuz.

21 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

21 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizi doğru kullanmaya çalışmalısınız. Karmaşık etkiler alıyor olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Her türlü olumsuzluğu geride bırakmayı başarabileceksiniz. Çevresel koşullara uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

21 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine, görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış şekli değil. Bu durum devam ettiği taktirde sevdiğiniz kişiden tepki görebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Ümidinizi kırmayın! Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmemelisiniz, hele son günlerde. Düzensiz beslenme karaciğerinizin yorulmasına neden oluyor.

21 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 31" R
Ay
Aslan
25° 49' 21"
Merkür
Koç
29° 47' 53"
Venüs
Boğa
19° 47' 10"
Mars
Koç
11° 25' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 38"
Satürn
Balık
17° 47' 07"
Uranüs
Boğa
23° 13' 46"
Neptün
Balık
29° 19' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 01"
Lilith
Başak
25° 01' 47"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>