İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Çevrenden Yardım Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken abartıya kaçmamaya çalışın. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmanın tam zamanı. Süreci doğru yönetebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri zorlamadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz takdirde pek sorun yaşamayacak olmanız da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konular sizin için bir çıkmaza dönüşmüş olabilir. Birbirine sevgiyle yaklaşmamaktan rahatsızlık duyuyorsanız, taşlar yerine oturmamış gibi geliyorsa burada düşünmeniz gereken bir şeyler var demektir. Bitiş kararı zordur ancak getireceği rahatlık hissi birçok başlangıç için güç verir.

21 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak. İstediğiniz mesajları etkili bir şekilde iletebilecek, insanlarla kolaylıkla anlaşabileceksiniz. Fakat dikkat edilmesi gereken nokta, karşı tarafın duygularını da göz önünde bulundurarak iletişim kurmaktır. Sevdiklerinizle aranızdaki ilişkilerde daha hassas ve anlayışlı olmalısınız. Ayrıca, kendinize zaman ayırmayı unutmayın, bugün keyif aldığınız aktivitelere vakit ayırarak stresinizi azaltabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani bir karar vermeden önce iyice düşünmelisin. Bu konuda fikirlerine güvendiğin bir kişiden yardım almak isteyebilirsin. Yakın bir arkadaşının maddi olarak senden faydalandığını düşünmeye başlayabilirsin. Düşüncelerinden emin olmadan karşı tarafa bir şey belli etmek istemiyorsun.

21 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa kendinizi ondan olabildiğince uzak tutmaya çalışın. Genel olarak olumlu etkiler alıyorsunuz ancak bu doğrultu da hareket ederken biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

21 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çocuklarla ilgili konular yada sevdikleriniz bugün sizi daha fazla harekete geçirebilir. Kendi yaratıcı yönlerinizi ortaya koymaya çalışabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar zaman içerisinde kendinizi daha detaycı hissetseniz de partnerinize kendinizi her haliniz ile sevdirebileceksiniz. Özgüveniniz size başarı getirecek.

21 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların bencilce davrandığını düşünebilir ve bazı kırgınlıklar yaşayabilirsin bugün. Bu durumun ciddiyetini kontrol etmek ise senin elinde olacak. Yapıcı davranışların ve anlayışın sayesinde karşındaki insanların hatalarını fark etmelerini sağlayabilirsin.

21 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün duygusal düzeyde sürprizlerle dolu heyecan verici bir dönem. Ani bir şekilde bazı yüklerden kurtulmak veya bazı fırsatlarla karşılaşmak söz konusu olabilir. Özellikle sizi büyümekten alıkoyan konularla ilgili olarak sezgileriniz artıyor. Modası geçmiş davranışlardan vazgeçiyorsunuz. Ayrıca bugün, birine rehberlik etmekten büyük keyif alabilirsiniz. Duygusal olarak cesur ve isteklisiniz. İşleri yeni bir düzeye taşıyan yeni bir anlayış veya farkındalık düzeyine ulaştığınızda, ilişkilerinizde yeni bir başlangıç ​​yapma şansını yakalayabilirsiniz.

21 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınızla alakalı pozitif gelişmeler ve zihinsel anlamda sizi tatmin edebilecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz pozitif haberleri bugün alabilirsiniz. Çocuklarınızla alakalı eğitim alanında yeri kararlar almanızı gerektirecek gelişmeler yaşanabilir.

21 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

21 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Hastane, sağlık veya manevi konularda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

21 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tereddütleriniz, ilişkinizde sadece duygularla hareket etmeniz problemlere neden oluyor. Biraz sevgilinizi örnek alarak, davranışlarınıza dikkat edin. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sabahtan birikmiş işleri toparlamak, üzerinizdeki baskıdan kurtulmanızda çok önemli rol oynayacak. Akşama doğru kendinizi iyice rahatlamış hissedeceksiniz. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.

21 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 16' 58" R
Ay
Koç
06° 24' 19"
Merkür
Koç
19° 39' 06"
Venüs
Boğa
07° 10' 05"
Mars
Koç
03° 34' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 45"
Satürn
Balık
17° 00' 11"
Uranüs
Boğa
22° 38' 05"
Neptün
Balık
29° 03' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 16"
Lilith
Başak
23° 53' 35"
True Node
Koç
15° 24' 34"
Son Güncelleme : 05/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>