İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Haklının Yanındasın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkinizi gözden geçirmek isteyeceksiniz. Zaman zaman kendinizi mutlu hissediyorsunuz ve kimi zaman da her şey üzerinize geliyor gibi davranıyorsunuz. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine bir türlü karar veremiyorsunuz ve bu da ilişkinize zarar veriyor.

Mesleki olarak takdir görmek istiyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar yaptığınız işleri görmezden geldiğinde çılgına dönüyorsunuz. İyimserliğinize ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizden etkilenmeye çok açık bir zihniniz olabilir. Her şeyi başka bir şeye dönüştürme, kendi alanınızda kullanma gibi bir isteğin olması bu etkinin iyi yönde çalıştığı alanlardır. Evinizle ve ailenizle ilgilenmek, bazı düzenlemeler yapmak ve yaşantınızı kolaylaştırmak adına kararlar almak isteyebilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, İkizler burcu için iletişim becerilerinizin öne çıkacağı, sosyal ilişkilerinizde başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz ve başkalarıyla anlaşabileceğiniz bir enerjiye sahip olacaksınız. Bugün karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmek için açık fikirli olmanız önemli olacak. İş hayatında iletişiminizi güçlü tutarak projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Aşk hayatında ise partnerinizle derin ve anlamlı konuşmalar yapabilir, ilişkinizi daha da sağlamlaştırabilirsiniz. Özellikle duygularınızı paylaşmaktan çekinmediğiniz takdirde ilişkinizdeki bağ daha da kuvvetlenebilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan İkizler burcuysan, partnerinle ilgili birtakım güven sorunları yaşayabilirsin. Sevgiline çok güvense de tutarsız tavırları seni düşünmeye itiyor. Yapacağın konuşmalardan sevgilin bunalabilir ama sende içini rahatlatmak istiyorsun. İş hayatında haklının yanında olmaya dikkat ediyorsun.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak enerjinizin yüksek olması için uğraş verebilirsiniz. Durağan ve içe kapanık ruh hallerindeyken kendinize birtakım engeller koyuyorsanız bu alışkanlığı dönüştürmelisiniz. Günün ikinci yarısı ikili ilişkiler için önemli adımlar atmak adına daha uygun olabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fikirlerinizin hız kazandığı, yeni planlar yapacağınız bir gündesiniz. Kısacası hareket halindesiniz. Yazışmalar ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Karşılıklı ilişkilerinizde ani kopmalar yaşayabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara da zaman ayırabileceksiniz. Akşam saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekebilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ihtimallere karşı kendinizi açık tutun ve somut olmayın. Gerçekçi yaklaşımları bir noktaya kadar geride bırakmalı ve hayal gücünüze şans tanımalısınız.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ne kadar sosyal bir insan olduğunu hatırlaman gerekebilir. Daha fazla insanla muhatap olmak ve insan ilişkilerine daha fazla özen göstermek seni daha iyi hissettirebilir bugün.

18 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi oldukça meşgul ediyor sevgili İkizler. Şimdi bir şey veya birisi size kişisel bir hedef, hayal veya plan doğrultusunda ilerlemeniz için ilham verebilir. Bir kişinin teşviki artık sizin için özellikle anlamlı olabilir. Çevre oluşturmak, iletişim kurmak ve fikirleri paylaşmak, başkalarından ve deneyimlerinizden öğrenmek için pozitif bir enerji yanınızda. Bir arkadaşlık oldukça umut verici olabilir ve bir ilişki de iyileştirmelerden fayda görebilir. Gerçek tatmini arıyorsanız, sadece deneyimi değil tutkuyu da arayın. Aşk ya da hayal kırıklığı duyguları artabilir, böylece ilişkileriniz daha derindeki ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa oldukça iyi hissedebilirsiniz. Nitekim eğer hedeflediğiniz yerde değilse, bu durum sizi normalden daha fazla etkileyebilir. Çok fazla drama potansiyeli var.

18 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin bazı konularına kesin çözümler üretebilirsiniz. İşinizle ilgili yeniliğe açık bir gün içindesiniz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız. Maddi konularda yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, kardeşler, seyahat veya eğitim konuları gündeme gelebilir. Hastane, sağlık konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İki kişi arasında kararsızlık çekiyorsunuz, olayların akışı her şeyi belirleyecek. Canınızı sıkmayın! İş yerinde duymuş olduğunuz bazı sözlerin tesiri altında fazla kalmakta ve yanlış adımlar atmaktasınız. Hislerinize mantık da katmalısınız, böylece daha isabetli kararlar vermiş olursunuz. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmeyin. Yiyeceklerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem. Yeme alışkanlığınızı değiştirmediğiniz müddetçe aşırı kilo alabilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 59' 12" R
Ay
Koç
01° 55' 35"
Merkür
Koç
19° 26' 11"
Venüs
Boğa
06° 47' 31"
Mars
Koç
03° 20' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 27"
Satürn
Balık
16° 58' 40"
Uranüs
Boğa
22° 37' 02"
Neptün
Balık
29° 02' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 16"
Lilith
Başak
23° 51' 33"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>