İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sosyal Medya Detoksu Yapıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmaya çalışın. Problemlerin üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Çabalarınızın karşılığını yavaş yavaş alabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri lehinize çevirmek için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başardığınız takdirde pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli konuşmalar yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, anlaşmalar veya satınalma ile ilgili konularınız varsa bunlara bir netlik kazandırabilir ve yolunuza bakabilirsiniz. Sakin, dengeli ve sözlerinin nereye varacağını, bu sözlere kime ilettiğini bilen biri olmanın karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün içinde bulunduğunuz dönemde iletişim becerileriniz ön planda olacak. Tartışmaları çözme yeteneğiniz ve hızlı düşünme beceriniz sayesinde çevrenizde olumlu etkiler yaratabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yapıcı ve anlayışlı bir tavır sergilemeniz, ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyecektir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece verimli bir gün geçirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ön plana çıkararak ufak tefek meseleleri çözebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyanı temizlemek isteyebilirsin. İşe ilk olarak fotoğraflarından başlıyorsun. Daha sonra uzun zaman iletişim kurmadığın kişileri takipten çıkıyorsun. İlişkisi olmayan İkizler burcuysan, çevrendeki kişilerin sürekli evlilikle ilgili öğütler vermesinden sıkılıyorsun. Bu kişileri uyarmak isteyebilirsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Herkesin iyi niyetli bir duruş sergilemesi o niyeti gerçekten taşıdıklarınızı göstermez. Bugün özellikle ekonomik koşullar, para alışverişleri gibi konularda daha dikkatli olmalı ve önceliklerinizi bilerek ilerlemelisiniz. Emek verdiğiniz konularda bu emeklerin heba olmasına sebep olacak insanlara ya da olaylara fırsat tanımamanız akıllıca olacaktır.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli ve keyifli geçeceğinin sinyallerini sabahtan beri alıyor olmalısınız. Konuşmalarınız etrafınızdakileri motive ediyor olabilir. İşlerinizin şanslı aktığı zamanlar söz konusu. Kendinizi oldukça pozitif ifade ediyorsunuz. İletişimden kaynaklı kısmetler gelebilir. Siz yine de spekülatif konulara karşı dikkatli olmaya çalışın.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de bugün maddiyatla alakalı oldukça şanslı bir gündesiniz, bereketiniz artacağı için bir işe girecekseniz girebilirsiniz, eğer kredi çekmek zorunda iseniz başvurabilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlar üstünde kuvvetli bir etkin olacak. Yaptıkların, söylediklerin ve hatta bazen sadece duruşun bile birçok mesaj iletebilir insanlara. O yüzden pozitif etkiler bırakmak bugün senin için daha iyi bir seçenek olacak.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, yakın zamanda stresli günler geçirdiyseniz, bu, temponuzu ayarlamak veya tekrar yola koyulmak için iyi bir gün. Aynı zamandakonusunda liderlik yapmak veya bir konunun özüne inmek için de iyi bir zaman. İnsanlar büyük ölçüde daha güçlü, daha yetkin bir aura yansıttığınız için size güveniyor olabilir. Önceliklerinize dair güçlü bir fikir edinirsiniz. Aynı zamanda bağlantılarınız heyecan verici olabilir. İyileşmek için harika bir zaman, özellikle de duygusal yüklerden kurtulmayı hedefliyorsanız. Bugün kişisel ilişkileriniz tüm gün ön plandadır ve merakınız devam ederken, yeni bilgiler veya ilginç etkileşimler ararsınız.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu dönem, yüksek hedefleriniz var.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, kardeşler, seyahat veya eğitim alanında kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişinin yoğun ilgisi, sizi çok mutlu ediyor. Eğer kalbiniz boşsa bilin ki karşı cinsin sizinle fazlasıyla ilgilendiği bir dönemdesiniz. İş yerinde ayağınızı kaydırmaya çalışan kişiyi görmezlikten gelin. Onun size hiçbir zararı dokunmayacak, çevrenizde sizi de, onu da iyi tanıyorlar. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın. Sağlığınızla ilgili bir konularda yeteri kadar hassas değilsiniz. Doktora görünmenizde ve onun öğütlerine kulak vermenizde yarar var.

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 17' 12" R
Ay
Başak
21° 37' 03"
Merkür
Boğa
02° 34' 56"
Venüs
Boğa
22° 27' 36"
Mars
Koç
13° 05' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 03' 24"
Satürn
Balık
17° 56' 02"
Uranüs
Boğa
23° 21' 20"
Neptün
Balık
29° 22' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 07"
Chiron
Koç
21° 35' 38"
Lilith
Başak
25° 16' 15"
True Node
Koç
14° 54' 46"
Son Güncelleme : 17/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>