İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kişiliklerinizin uyuştuğunu biliyor ama koşulların tam hazır olmadığını düşünüyor. Siz ise daha iyimsersiniz, engel tanımıyorsunuz. Hızla bir beraberliği yaşama yolunda adımlar atıyorsunuz.

Çalışma arkadaşlarınızdan birinin özel bir sorunu bu günlerdeyaşamınızı epeyce meşgul edecek gibi görünüyor.

Para istemek kadar para vermek de zor sizin için. Bu zorluğunuzu bilmenize rağmen, sürekli sizden borç isteyen bir arkadaşınız artık canınızı sıkar oldu. Bu kez onu reddetmeyi düşünüyorsunuz.

Kendinize güveniniz sizi rehavete sürüklediği için kimi gelişmelere karşı hazırlıksız yakalanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizde sebebini bulamadığınız garip bir coşku var. Bu keyfiniz çevrenizdekilere de yansıyor. Akşam saatlerinde kalabalık bir konuk ağırlayacağınızı öğrenmek sizi ürkütebilir. Yine de gelenlerle birlikte olmak istediğiniz için yapmak zorunda kaldığınız işleri umursamayacaksınız. Sürpriz bir kutlamaya tanık olabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:28 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, düzenlemesi adına yapılacak girişimleri gösteriyor. Maddi açıdan rahatlamak, huzurlu bir ortamda yaşamak arzusu duyuyoruz. Bunun için üstümüze düşeni yaparız. Başkalarının da buna destek vermesini isteriz. 22 Kasım saat:12:01-22 Aralık saat:01:23 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Güneş, partnerinizle aranızdaki farklı bakış açısı, beklenti ve birbiriniz hakkında gözlemde bulunmanız gereken süreçtir. Bilhassa yeni tanışanların buna mutlaka önem vermeleri lazım. İlişki bir ortaklıksa, ortak bir amacınız olmalı. Bu amacınızı gerçekleştirirken birbirinizle güçlü bir dayanışmada bulunmuş olursunuz. Bu da sizi birbirinize yaklaştırıcı bir unsurdur. Vicdanlı olmak lazım ama bunun sınırları da iyi ayarlamakta fayda var. Çok fazla iyimserlik, umursamazlık kadar tehlikelidir. Net anlamaya çalışalım ve dürüst davranalım. Evlilik kararı alanların da şöyle geçmişe dönük yaşanılanları ele alarak, bundan sonraki uzun hayat yolculuğunda problem çıkartabilecek meseleler var mı diye bakmaları iyi olur. Merkür, 17 Kasım tarihinden bu yana geriliyor. Geçmişe dönük her şey gündeme geliyor. İlişkinizi, hukukla ilgili konuları, ortaklıkları gerçekçi bir şekilde ele almanız, aceleyle karar vermemeniz gerekiyor. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket ederken, Güneş ateş burcuna geçiyor. Uzun zamandır beklentide olduğun bir konuda bugün seni heyecanlandıracak gelişmeler yaşanabilir. Gün içerisinde bir yerden bir yere yolculuk ederken bazı aksiliklerle karşılaşabilirsin. Eğer yeni bir ilişkin var ise inişli çıkışlı hallerin yüzünden kendini tam olarak yansıtamayabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, eşinle yeniden ilk günlerinizdeki gibi olma isteğin artacak. Evliliğine yeni bir soluk getirmek adına eşini yemeğe çıkarabilir ona duygularını açabilirsin. Bugün aynı zamanda arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Dostlukların ve kurduğun ilişkiler yüzeysel kaçabilir. İnsanlar sussun ben konuşmalıyım tavrın çevren tarafından kabul görmüyor. Karşı çıkmadan önce bunu biraz düşünmeye ne dersin?

22 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde küs olduğunuz ama iyi niyetine güvendiğiniz dostlarınıza karşı geri dönüşler yapabilirsiniz. Ya da size yapılan haksızlıkların bir özürü ile karşılaşabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi hapseden durumlar meydana gelebilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kayıplar yaşanabilir. Bazı konuları net görmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde ifadelerinize özen gösterin. Akşam saatlerinde kişisel konularda hassasiyetler artabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırsız ve karmaşık bir durum içinde bulunabilirsiniz. Bir toplantıda eski bir tanıdığınızla karşılaşmak düşüncelerinizin karışmasına neden olabilir. Dikkatinizi yöneltmeniz gereken konudan uzaklaştırmayın. Yakınlarınız ve arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerde yanlış anlamalar olabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatın akışında kendinizi daha rahat, huzurlu ve konforlu hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Sessiz, yalnız kalmayı tercih ederken, kendinizi bir anda büyük kalabalıklar içinde de bulabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş'in Yay burcuna geçişiyle ilişkiler, anlaşmalar konuları hareketlenecektir. Yaratıcı beceriler, sosyal konular ve gelirler alanında dönüşüm gerektiren olaylar açığa çıkıp sizi zorlasa da sonuç verimli olacaktır. Yeni ve denenmemiş konular önünüze düşüp, sizi şaşırtıp heyecanlandırabilir.

22 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine bir ay boyunca şanslısınız. Zira Güneş, neşeli, esprili, maceraperest, yeniliklere açık, meraklı, seyahat etmeyi seven Yay burcuna geçerek sizin ilişkiler eviniz olan 7. evinize yerleşiyor. Partnerinizle uzun yolculuk planları yapmak için harika bir gün. Diğer yandan gizli düşmanlarınız ortaya çıkıp size bir konu hakkında sıkıntı taşıyabilirler. Kültürel faaliyetlerde pek çok yeni şey öğrenebilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

22 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>