İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Beğeni Topluyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Karşındaki kişiye kendini ifade edebilmelisin. Bazı şeyleri karşıdan beklemek yerine senin gündeme getirmen daha iyi olabilir. Karşındaki insanın sen söylemeden bir şeyleri anlamasını beklememeli ve adımları sen atmalısın bugün.

Bugün beklenmedik sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir. Değerlendirebilecek koşullarda olmadığınız için, alacağınız haberleri güvendiğiniz bazı çalışma arkadaşlarınızla paylaşacak, onlardan akıl isteyeceksiniz.

Etrafındaki insanlara maddi konularda destek olmak isteyebilirsin bugün. Yine de senden faydalanmalarına izin vermemelisin. Karşındaki insana destek olmak için elini hemen cebine atman gerekmeyebilir bugün.

Yediklerini kontrol altına alman gerekebilir bugün. Kontrollü yemek yemek sadece kilo vermek için değil, vücuda yaramayan şeyleri kesmek için de önemlidir. Bugün sana yaramadığını düşündüğün gıdaları mutfağından çıkarabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hedeflerine ulaşmak için daha sağlam adımlar atabileceksin. Eğer günün büyük bir kısmında boş olacaksan bu güzel vakti yeni şeyler planlamak için değerlendirebilirsin. İş ve arkadaşlık konularında şans senden yana olacak.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün uzun süredir üzerinde düşündüğünüz bazı konulara ilişkin olarak radikal kararlar vermek isteyebilirsiniz. Bugün karanlık bulutlar dağılacak ve beliren güneşin ışığını daha net bir şekilde göreceksiniz. Hayatınızda bazı şeyler zirve yapmak üzere. Bugünün mesajı, kendinizde ve başkalarında güzelliği ve duygusallığı bulmanız ve her yeni günde coşkunuzu ve duygusallığınızı yenilemeniz gerektiğidir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişen ruh haline göre giyiminde tercih ettiğin renkler değişebilir. Üzerinde kullandığın renkler ile arkadaşlarının beğenisini topluyorsun. Kamusal bir alanda görev yapan bir İkizler burcuysan bugün haberleri daha dikkatli takip etmen gerekebilir. İnternet bağlantında yaşadığın problemler müşteri hizmetleri ile uzunca konuşmana sebep olabilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ağlar üzerinden tanıştığınız insanlar, burada yaptığınız işler beklediğiniz etkiyi verememiş olabilir. Kendinizi buna kapatmak yerine beklentilerinizi ve muhataplarınızı gözden geçirebilirsiniz. Hukuksal sorun yaşamanıza sebep olacak paylaşımlardan ve konuşmalardan uzak durmalısınız.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğle sonrasında burcunuza ilerleyen ay sizi daha hareketli ve canlı kılmakta. Sorumluluklar alanında da yapabileceğiniz çok şey var.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde işle alakalı problemlerinizi çözümlemekte rasyonel tutumlar faydalı olsa da verimli bir duygusal hayat için kalbinizin sesini dinleyerek hareket etmelisiniz

22 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerde bir öncelik sırası olması seni rahatlatabilir. Her şeyi aynı anda halletmeye çalışmak yerine tek tek, dikkatlice bazı şeyleri gözden geçirebilirsin. Bu durum daha verimli çalışmana vesile olabilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Diğer insanlara karşı savunmasız olmak korkutucu olabilir ama muhtemelen buna değecek sonuçlar elde edeceksiniz. Hayatınızdaki belirli bir grup insanla tipik olarak derin veya ciddi konular hakkında konuşmayabilirsiniz ancak koşullar bu gün diğer insanlara güvenmenizi gerektirebilir ve ruhunuzu biraz açığa çıkarmak, hepiniz arasındaki bağı güçlendirebilir. Size ve iç dünyanıza daha bağlı hissederlerse size yardım etmeye daha istekli olabilirler, bu yüzden gerçeğinizi paylaşmaktan korkmayın. Özellikle kariyerinizde sizi istediğiniz yere taşıyabilecek bazı tavsiyeler almanız veya önünüzdeki bir engelin kalkması mümkündür.

21 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygular önemini kaybedecek. Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başına buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınız sizi olumlu yönlendirecek.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Enerjik ve atak olacaksınız. İş hayatınızdaki kişilerle iletişim sorunu gerçekleşebilir. Yurt dışı, eğitim, seyahatlerde ise şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

22 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Tereddütleriniz, ilişkinizde sadece duygularla hareket etmeniz problemlere neden oluyor. Biraz sevgilinizi örnek alarak, davranışlarınıza dikkat edin. Çalışma ve gayretleriniz takdir ediliyor, beğeniliyor. Sabahtan birikmiş işleri toparlamak, üzerinizdeki baskıdan kurtulmanızda çok önemli rol oynayacak. Akşama doğru kendinizi iyice rahatlamış hissedeceksiniz. Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor, artık harekete geçin. Sağlık açısından güçlüsünüz, moraliniz de yüksek.

22 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 50" R
Ay
Aslan
22° 08' 47" R
Merkür
Koç
29° 25' 22"
Venüs
Boğa
19° 24' 37"
Mars
Koç
11° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 45' 50"
Uranüs
Boğa
23° 12' 42"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 05"
Lilith
Başak
24° 59' 45"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>