İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Teklifler Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha tutarlı olmaya çalışın. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bu da ilişkinize karşı ihmalkar davranışlar sergileyebileceğiniz anlamına gelmekte. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Tam olarak ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sabırlı olduğunuz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Maddi kaynakların kullanımı konusunda mutlaka sakinliğinizi korumalısınız. Destek arayışınızın tam da istediğiniz gibi sonuçlanmama ihtimali var. Dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tedirgin hissedebilir ve farkında olmadan bunu karşı tarafa yansıtabilirsiniz. Yeterli olmadığınızı düşünerek kendinize zamanı zehir etmeden önce yanınızdaki kişilerle konuşarak bir durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Sizi mutlu eden ama bir süredir ertelediğiniz etkinlikler, çalışmalar için iyi bir gün olabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Zihinsel yeteneklerinizi ve esprili tavrınızı kullanarak etrafınızdaki insanlarla daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Fakat dikkatli olmanızda fayda var, belirsizliklerle karşılaşabileceğiniz durumlara karşı hazırlıklı olun. Enerjinizi doğru yönlendirmek için kendinize zaman ayırın ve iç sesinizi dinleyin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş değiştirmek isteyen İkizler burcuysan, maddi olarak seni etkileyecek bir teklif alabilirsin. Çalışma ortamında huzur senin için çok önemli olsa da maddi olarak yüksek bir gelirinin olması yaşam standartlarını yükselecek. Bugün öfkeni kontrol etmekte zorlanabilirsin. Ağzından çıkan sözler ileride lehine kullanılabilir. Dikkatli olmalısın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kararlarını vermenin haklı gururunu yaşayabilirsiniz. Bunun sizin için bir kırılma noktası olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak sadece buna odaklanır ve yeterince iyi bir hazırlık yapmazsanız duygusal bir kırılmayla da karşılaşabilirsiniz. İş ve dostluk ayrımını iyi yapmalısınız.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi ifade ederken gergin anlar yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren uğraşlar içinde olmak sizi rahatlatabilir. Ani parlamalara karşı dikkatli olmalısınız. Sıkıntınızı alışveriş yaparak gidermek isteyebilirsiniz. Spekülatif konular hakkında konuşmak isteyebilirsiniz, kendinizi fazla kaptırmamaya özen gösterin. Gün boyu akışta kalmaya çalışın.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dedikodu veya negatif enerjilere karşı hassaslaşacağınız bir döneme girebilirsiniz. İşlerinizin yolunda gitmesi için düşüncelerinizi olumlu ve verimli tutmanızda fayda var.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hedeflerine ulaşmak için daha sağlam adımlar atabileceksin. Eğer günün büyük bir kısmında boş olacaksan bu güzel vakti yeni şeyler planlamak için değerlendirebilirsin. İş ve arkadaşlık konularında şans senden yana olacak.

22 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün erken saatlerde size daha fazla fırsat sunabilir. İnsanlar arkadaşlığınıza her zamankinden daha fazla değer veriyor. Nitekim bazı hayal kırıklıkları veya korkular akışı bozabilir ve ruh halinizi etkileyebilir. Suçluluk duygusunun sağlıklı yaşama engel olmaması için yarım bıraktığınız meselelerle ilgilenmeniz akıllıca olacaktır. Sadece hayal kırıklığına neden oluyorlarsa inançlarınıza ve geleneklerinize çok sıkı tutunmaya dikkat edin. Kendinizi merkeze almak için zaman ayırın ve sinir bozucu durumlarla başa çıkmanın daha iyi yollarını düşünün.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğru planlama sayesinde pek sorun yaşamayacaksınız. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Adım adım ilerlemeniz gerekmekte.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Sosyal çevrenizle iletişimdeki bazı sorunlar ilişkilerinize yansıyabilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda küçük şeyleri kafanıza takıyor ve sorun yapıyorsunuz. Duygusal konularda ani kararlar almayın ve esnek olun. Mesleğinizde kendiniz dışında gelişen olaylara müdahale etmekten vazgeçmelisiniz. Bu sizi yıpratabilir. Gereksiz yere aldığınız sorumlulukların altında ezilebilirsiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirebilir, başarılı olabilirsiniz ama emeğinizin karşılığını görmeniz gecikecek. Ertelediğiniz borçlar birikti! Sağlıkla ilgili küçük bir endişe yaşayabilirsiniz

22 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 58' 24" R
Ay
Koç
01° 43' 23"
Merkür
Koç
19° 25' 36"
Venüs
Boğa
06° 46' 29"
Mars
Koç
03° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 15"
Satürn
Balık
16° 58' 36"
Uranüs
Boğa
22° 36' 59"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 13"
Lilith
Başak
23° 51' 28"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>