İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
İşler Yoluna Giriyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 100%

Belki de bugün birini daha derinden tanımaya hazırsınızdır. Bir süredir biriyle çıkıyor ve yavaş yavaş kendinizi ona daha yakın hissediyor olabilirsiniz. Bu, aşk ve romantizm için heyecan verici bir zaman olabilir! Eğer zaten bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin yeni bir yönünü keşfedebilirsiniz. Aklınızdakileri paylaşın ve bugün birbiriniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

Bu tür bir gün İkizler için özel olarak planlandı. Konsantrasyon, disiplin ve görev duygusu hepsi birleşip aklınızı çelecek. Özellikle kariyer planlarınızın gelişimi meselesi ise, akranlarınız arasında neredeyse hiç çaba sarf etmeden öne çıkacaksınız. Elbette, risklerin dikkatli bir hesaplamasını yaptıktan sonra, bazı ek inisiyatifler almaya bile cesaret edebilirsiniz!

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Başa çıkmaya çalıştığın bir zorlukla ilgili karmaşık hisler geliştireceksin. İlerlemeci ve yenilikçi tutum takınman yönünde destekleyici enerjiler söz konusu. Bir beyinfırtınası yapman hiç fena olmayacaktır. Sorunlarına farklı açılardan bakmayı dene. Kısa süre içinde harika bir çözüm üretebilirsin. İçgüdülerine güven ve onların seni doğru yola sevkettiğine inan.Geçtiğimiz birkaç ayda başarmaya çalıştığınız her ne idiyse, bugün tam da istediğiniz biçimde sonuçlanabilir. Bu durum sizi oldukça şaşırtabilir ve nihayet açılan bir tıkanıklık gibi ferahlatabilir. Una rağmen, bu sizin şansınız, sizinle birlikte emek veren diğer herkes ve siz övgüyü hak ediyorsunuz. Her şey yerli yerine oturduğunda, gidip bunu kutlayın. Bunu kesinlikle hak ettiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçindeki sanatçının açığa çıkmasına izin ver. Gezegenlerin dizilimleri bugün normalden çok daha rahat bir şekilde anlaşılacak olan sanatsal bir açı yapıyor. Aslında bugün bir şey eksikmiş gibi hissedebilirsiniz, eğer bu sanatsal yönünüzü açığa çıkaracak bir yol bulamazsanız. Sanat bir zevk meselesi, bunu bilmenize izin verin. Bu noktada yalnızca oyununuzu oynamak için size zevk verecek şeyler yapmayı unutmayın.

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kritik işlerinizi ertelemeye, yarım kalanve konularınızı tamamlamaya odaklanın. Aşk ilişkilerinde, duygularınızda karmaşa hali olabilir. Gerçek duygunuzu anlamak bugün daha zor olabilir. Akşam saatlerinde netleşebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında yaşadığın sıkıntılı süreç sona eriyor. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan hoşlandığın kişiden ilişki kurmaya dair olumlu bir hareket görebilirsin. Pozitif duygulara bürünüyorsun. İş hayatında karşılık gerçekleştirildiğin ticaretten karlı çıkabilirsin. BU düzeni korumayı başarıyorsun.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal kimliğinize bir de bugün aşırı alınganlık ekleniyor olabilir. Hassas olduğunuz bugün, yalnız kalmayı tercih ederek incinmenize mâni olabilirsiniz. İş hayatınızdaki bazı alınan kararlar sizin kontrolünüz dışında olabilir. Bu durumu kişisel algılamak yerine uyum sağlayarak geçirmeyi deneyin.

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde çatışma ve kopmalar olabilir. İletişimde olduğunuz çalışma arkadaşlarınıza karşı dikkatli savunma yapmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işler için karar vermeniz gerekebilir. Bazı konularda farkındalık içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde karmaşık düşünceler zihninizi yorabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdeve para odaklı olduğunuz konularda başarı elde edebilecek, yeni çözümleri kendinizde görebileceksiniz. Çevrenizin desteğiyle önünüz açık.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük bir bakış açısı değişikliğinin geçmişteki hayal kırıklıklarını kavramanıza yardımcı olduğunu göreceksiniz. Hiçbir olayı kişisel olarak algılamayın.

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.Kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle sosyalleşme isteğiniz artacaktır. Akşam saatlerini arkadaşlarınıza zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerinizi daha ilginç hale getirmek istiyorsunuz. Mevcut olanlar sıkıcı görünüyorsa yeni tanıdık arayışında olabilirsiniz. Ayrıca daha fazla kendiniz olmak için ısrar ederek mevcut ilişkileri daha ilginç hale getirebilirsiniz. Eğer görünümünüzü değiştirirseniz, güçlü bir destek görebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda cesaretli biri olduğunuz söylenemez. Sizden beklenen adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş hayatında gözünüz kara, macerayı seviyorsunuz. Risk taşıyan bir konuda çok dikkatli olmanız gerekiyor! Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 27" R
Ay
Terazi
09° 41' 31"
Merkür
Boğa
04° 39' 23"
Venüs
Boğa
24° 20' 20"
Mars
Koç
14° 14' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 01"
Satürn
Balık
18° 02' 04"
Uranüs
Boğa
23° 26' 38"
Neptün
Balık
29° 24' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 13"
Lilith
Başak
25° 26' 25"
True Node
Koç
14° 56' 39"
Son Güncelleme : 19/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>