İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Uzlaşmacı Yaklaşım Sergiliyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 90%

İlerici fikirleri olan biriyle karşılaşabilirsiniz. Bu kişi biraz asi ve ormal olmayan alternatif bir yaşam tarzı var olabilir. Onunla konuşmak ve yaşam tarzları hakkında daha fazla şey öğrenmek hoşunuza gidecek. Açık bir zihne ve kocaman bir kalbe sahipsiniz, bu yüzden bu kişi muhtemelen sizinle konuşurken rahat hissedecek. Onunla sohbet ederken daha gerçekçi bir yaklaşım benimseyin.

Bu an, evet deme anı. Kaderinize evet diyin. Biraz hayal kırıklığına uğramışsınız çünkü işler istediğiniz gibi ilerlemiyor. Ama şimdi tüm fırsatlar ayağınıza geliyor ve kendinizi işleri yoluna koyarken bulacaksınız. Gelin, gelin. Sadece korkuyorsunuz, hepsi bu. Fakat korkunuzun sizi ele geçirmesine izin vermek yerine, o enerjiyi işinize yarayacak bir avantaja dönüştürün.

Bugün için bir beklentiniz olmasa iyi olur çünkü bazı sürprizler yaşayacaksınız gibi görünüyor. Sıkıca elinizde tuttuğunuz yapmanız gerekenler listenizi kararlılıkla düzenleyebilirsiniz. Fakat gün ortasında bazı haberler veya sürprizlerin ortaya çıkması rota değiştirmenize sebep olacak. Bugün beklemediğiniz bir şekilde de olsa verimli olmayı bir kenara bırakacaksınız.

Sağlıkta bilinç konusunda adeta zirvedesin. Fiziksel olarak güçlü ve enerjik hissediyorsun ve 100 yaşına kadar yaşayacak gibisin! Hem fiziksel hem zihinsel alanda harikalar yaratabilirsin. Bunu başarırsan hiç şaşırma deriz. Bu da sana yaratıcı, profesyonel ve finansal alanlarda daha parlak bir gelecek getirebilir! Keyfini sür!Yeteneklerinle ilgili kendini sorgulamaya yöneldiğin günlerden biri daha bugün. Kabiliyetlerinin doğasını hiç yeterince keşfettin mi? Bunlarla ilgili bazı mitlerin üstesinden geldin mi? Bunu aklında tut: "doğuştan yetenek" gibi lütuflar yoktur; sadece bir şeyi yapmak için kuvvetli arzu duyan insan var. Bu kadar basit.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen kendinizi en sevdiğiniz filmin ya da televizyon programının bir parçası olarak düşlemek ve hayal aleminde kaybolmak hoşunuza gidiyor. İzlediğiniz, karakterleri sizi büyüleyen ve ilham veren bir film üzerine kafa yoruyor olabilirsiniz bugün. Bir filmde farklı karakterlerin yaptıklarını dikkatle inceleyerek insan psikolojisi hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Bugün senaryoyu kurcalayabilir ve yönetmen koltuğunda oturan siz olsaydınız, yapacağınız değişiklikler neler olabilirdi diye düşünüyor olabilirsiniz!

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün içinde para konularında dağınık hareket edebilirsiniz. Finansal konularda aşırı rahat veya aşırı kaygılı olabilirsiniz. Dengeyi bulmaya gayret etmeli, yaşama dair öncelikle isteklerinizi keşfetmelisiniz. Duygusal bir konuda karmaşa olabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşin ile arandaki problemlere daha uzlaşmacı yaklaşıyorsun. Evli bir İkizler burcuysan olmadık detaylardan bulutlanabilirsin. Ancak eşinle konuştuğunda bu bulutlar hemen dağılıyor. Arkadaş ilişkilerinde aşırı hissi davranman yanlış anlaşılmalara meyil verebilir. Arkadaşlarının sana duyduğu sevgi bağı daimî.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aidiyet ve özgürlüğünüzün sorgulanması sorunları üzerine düşünebilirsiniz. Çabanızın boşa gitmeyeceğine inandığınızda bu konudaki tercihleriniz size yeni çıkış noktaları sunacaktır.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde biraz daha olumlu olmaya bakmalısınız. Bakış açınızda kendinizi yeteri kadar güvende hissetmeyebilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda güçleneceğiniz bugünlerde başkalarına da yardımcı olabilirsiniz. İş hayatınızda bir erkek vesilesi ile atacağınız bir adım başarılı sonuçlanabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte genel durumunuz ve sağlığınızla ilgili kendinizi daha iyi ve zinde hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Günlük yaşamınızın küçük mutluluklarından keyif alabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyisiyle de kötüsüyle de, aşk hayatınız sevimsiz bir dizi değil. Durumunuz bundan çok daha gerçek ve dokunaklı. Hatta biraz da karmaşık.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadarortamındaki ilişkileri düzenlemek önemli olacak. Biraz tembelliğinizin arttığını görebilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yol kenarındaki otostopçuyu arabana almak ilk bakışta fazlasıyla riskli görünebilir ama senin için zenginleştirici ve farklı bir deneyim de olabilir. Biinmeyen şeylere ve tanınmayan kişilere karşı duyulan korkuyu ifade eden ?tehlikeli yabancı? mitini unut. Bilinmeyen üzerinden bir risk al bugün ve korkularının seni güzel deneyimlerden alıkoymasına izin verme.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanışacağınız bir insanla derin ve anlamlı bir konuşma gerçekleştireceksiniz. Kuvvetli iletişim becerileriniz sayesinde harika işler başarıyorsunuz. Bugün ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin bazı davranışlarını ve sözlerini yanlış anlamanız kıskançlık duyguları yaratıyor. Ayrıca bu konuda sizi destekleyenler de var. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve ilişkinizi şekillendirebilecek olayları iyi değerlendirmelisiniz. İş hayatınızla ilgili önünüze çıkan fırsatlar hiç de azımsanacak gibi değil. Geleceğe daha güvenli ve iyimser bakmaya çalışın. Finans konularında geçmişte kalan olumsuzluklarla ilgili, önümüzdeki günler içinde sizi etkileyecek duyumlarınız olabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 23' 58" R
Ay
Koç
23° 20' 58" R
Merkür
Koç
20° 30' 54"
Venüs
Boğa
08° 35' 16"
Mars
Koç
04° 27' 59"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 59"
Satürn
Balık
17° 05' 50"
Uranüs
Boğa
22° 42' 05"
Neptün
Balık
29° 05' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 04"
Lilith
Başak
24° 01' 15"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>