İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Toparlandığını Hissediyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 10%

Yaratıcılığınızı yeni bir seviyeye taşıyın. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmenin birçok yolu var, o yüzden birini seçip o yolu takip edin. Sahnede olma arzunuzun yanı sıra hayallerinzi ve iç dünyanızdaki tutkunuzu paylaşmak istiyorsunuz. Güçlü duygularınız ve hayali bakış açılarınız bir servet niteliğinde, bu yüzden onları bastrmaya ya da uzaklaştırmaya çalışmayın. Aklınızı çok fazla dinlemek, sizi kalbinizde ve hayal gücünüzde sakladığınız servetten mahrum edebilir.

Bir kusa gitmekle ilgilenebilirsin. Merakınızı cezbediyor olabilir. Belki yeni bir teknoloji hakkında bilgi edinmek istiyor olabilirsiniz. Bir atölye veya seminere kayıt olmak isteyebilirsiniz. İhtiyacınız olan bilgisayar becerilerini edinebilirsiniz. Ya da bazı üniversite dersleri daha çok ilginizi çekebilir. Böylece o konu hakkında bir derece edinebilirsiniz. Karar vermeden önce tüm seçeneklerinizi araştırın.

Bugün ne kadar da ciddisiniz! Faaliyetlerinize odaklanacaksınız gibi görünüyor fakat bu tekrardan bunlara odaklanmadan önce yalnızca kısa bir süre için işe yaracak. Tüm bu faaliyetten beklediğiniz şey ne? Şu anda maddi sorunlar yaşadığınız için olabilir mi? Etrafınızdakilerle endişelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Birilerinin size yardım edebilmesi büyük bir şans..

Büyük bir güçle konuşmaya ve eyleme geçmeye hazırsın fakat duygularının ayaklarını yerden kesmediğine emin ol. Bir vahadan ibaret olan bir şeye inanmaya başlamana yol açabilecek cinsten; gerçek üstü bir gün. Ayrıca duygularının yaşatabileceği dramalara o kadar kapılabilirsin ki; bu güçlü konuşmanın hedefini kaybettirebilir.Bugün çok az çabayla bile beklediğinizden çok daha fazla yol alacaksınız. Bu aralar yol seçeneğiniz epey fazla. Birinde trafik yoğun olsa bile iki blok ötede rahatça kullanabileceğiniz bir başka cadde olacak. Yakında şehir dışına ulaşıp biraz soluklanacak zamanınız olacak. Önemli olan daima hareket halinde olmak. Motorunuz çalışırken olduğunuz yerde saymayın, aksi takdirde bir santim bile yol almaksızın benzininizi tüketirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

En nihayetinde, hayat bir maceradır. Bugün, bu düstura göre davranacaksınız. Geçmiş başarılarınız ve arkadaşlarınızın coşkun ilgisiyle kendinize daha çok güveneceksiniz ve daha girişken hissedeceksiniz. Gelecekte gerçekleşmesi muhtemel herhangi bir seçenek egzotik bir adaya yerleşmek bile dail- benimsemeseniz de düşünmeye değer. Ama yine de büyük ihtimalle, öğrenmeyi ve ortak ilgi alanlarınız olan yeni insanlar tanımayı kapsayan bir durum olacak. Tadını çıkarın.

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Gün içinde sorun çözmek ve emek sarf etmekle ilgilenebilirsiniz. Dağınıklık, tembellik olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler öne çıkıyor.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir haftayı geride bıraktın. Pazarını kendine ve aile ayırmak istiyorsun. Şehir yaşamından uzağa çekilmek isteyebilirsin. Evli bir İkizler burcuysan eşinle duygusal anlamda toparlanıyorsun. Gökyüzünün yapıcı etkisiyle birlikte bu durumun pozitif yansımaları ruhuna sirayet edebilir. Kendini zinde hissetmek istiyorsun.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla yaşadığınız gerginlikler geride bıraktığınız bir gün olabilir. Daha önce yaşanan öfkeli konuşmalar yerini özür konuşmalarına bırakıyor olabilir. Sizlerin de özrü kabul ederek konuyu daha fazla sürdürmemeniz arkadaşlığınızın yeniden eski günlerine dönmesine zemin hazırlayabilir.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay zaman alan ve uğraştıran işleri toparlayabileceğinizi göstermekte. Hizmet etmek durumunda olabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak isteyecek olsanız da düşünmek için kendinize zaman ayırın. Stabil giden şeylerin sizi sıktığı ve heyecan aradığınız bir dönemde olduğunuzu hatırlayın.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evcil hayvanlarınıza iyi davranıklarında bir ödül veriyorsunuz, değil mi? Şimdi de kendinizi şımartmanın zamanı geldi. Kendi başarılarınız için kendinizi ödüllendirmelisiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.Sağlığınıza ekstra dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde doktor kontrollerinizi ihmal etmeyin. Sağlığınıza yönelik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinize yeni ve sağlıklı rutinler edinmek için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda gerekli düzenlemeleri yapmak için de önümüzdeki günler destekleyici olacaktır.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Heyecan verici bir ilişkiye girmek için hazır olun. İş yerinizde ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz ve patronlarınız sizden çok memnun. Duygusal olarak kendinizi eskisine göre çok daha güçlü ve neşeli hissediyorsunuz.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Biraz da olayları akışına bırakın, hayatta her şey olabilir. İş hayatınızı, size beklediğinizden daha çok destek veren bir arkadaşınızın desteğiyle hızla yoluna koyuyorsunuz. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yapabilir, sakinleşebilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 48' 42" R
Ay
Balık
29° 17' 04"
Merkür
Koç
19° 18' 42"
Venüs
Boğa
06° 34' 10"
Mars
Koç
03° 12' 24"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 54"
Satürn
Balık
16° 57' 46"
Uranüs
Boğa
22° 36' 24"
Neptün
Balık
29° 02' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 40"
Lilith
Başak
23° 50' 21"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>