İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duyguların Harekete Geçiyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 40%

Aklınız bir karış havada ve muhtemelen kalbiniz de öyle. Yapabileceğiniz en iyi şey bir arkadaşınızı çağırmak (kadın olursa daha iyi olabilir) ve onunla tam olarak ne hissettiğinizi konuşmak. Kendiniz ve duygularınız hakkında yargıda bulunmaktan kaçının. Hissettiklerinizden dolayı utanmayın. Size gerçekten yardımcı olabilmesi için içeride neler olup bittiğini arkadaşınızla açıkça konuşun.

Bugün sizin için müthiş bir gün, işlerin son derece sorunsuz gittiğini göreceksiniz. İşinizde ilerlemenize ve işlerinizi halletmenize yardımcı olacak sabit bir yaklaşımınız var. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olun. Birçok dağın zirvesine ulaşma imkanınız var, bu yüzden zaman kaybetmeyin. Botlarını giyin ve tırmanmaya başlayın.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Rekabetçi bir modda olabilirsin. Birinden daha güçlü ve daha yetenekli olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun. Çok da agresifleşme çünkü bunun sana geri dönüşleri kötü olabilir. Biriyle sporda çekişmek konusunda kendine elbette izin verebilirsin. Rakibini tenise, squash'a ya da basketbola davet et. Sağlıklı fiziksel rekabetin kişisel hoşlaşmazlıklar için iyi olacağını göreceksin!Hayatın bir anlamı olup olmadığını kim söyleyebilir ki? Bu güzel bir soru ve sizden önce pek çok kişi bu soruyu sordu. Fakat akabinde şu soru geliyor: Hayatın niçin hiçbir anlamı olmasın ki? Ayrıca, genel olarak anlamsız kabul edilse de, sizin de bu önermeyi kabul etmeniz gerekmez. Hayat sizin için de anlamsız olmak zorunda değildir. Bu düşünce içinizdeki filozofu tüm gece uyutmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kiliselerde, camilerde, meditasyon merkezlerinde ve diğer manevi yerlerde gerçekleşen grup etkinlikleri size yakın gelebilir. Bu yerlerden birinde bir hizmet veya programa katılmak isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz alanlara ışık tutan bazı derin içgüdüleriniz olursa şaşırmayın. Onları not edin, yoksa sonrasında unutabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıkılganlık ve değişim isteği artabilir. Riskli yatırımlar, borsa ve borçlarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İş hayatında ve kariyerinizde bir zoru başarma, bir zorluğu aşma çabası gündeminizde olabilir. Akşam saatlerinde kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Boşlukta. Yapılandırmak istediğin yatırım planlarını durdurabilirsin. Duygusal olarak kendini yoğun hissediyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan karşı tarafın seni önemsemediğine dair senaryolar kurgulayabilirsin. Onunla yaptığın konuşma içinin rahatlamasını sağlayabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkinizden sizlere iletilen mesajlar olabilir. Geçmişi bırakıp sadece geleceği düşünmeniz oynanan oyunu bozmuş olabilir. Kendinizden emin duruşunuz istediğinizi elde etmenizde sizlere güç verecektir.

13 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşte birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Üzerinde çalıştığınız konularda daha fazla derinleşmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Olayların sizi yorup yıpratmasına izin vermemelisiniz. İş hayatınızda elinize yeni fırsatlar geçebilir. Akşam saatlerinde israfa kaçan hareketlerden uzak durmanızda fayda var.

13 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda strese maruz kalabilirsiniz. Stresini size yansıtan üst çalışanlar ya da başka konular ile kendinizi cendere altında bulabilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sezgilerinize güveniyorsanız, elde edebileceklerinizin sınırı yoktur. Yine de evrenden doğru şeyi istediğinizden emin olun. Ne dilediğiniz hakkında çok dikkar edin!

13 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde Terazi burcundaki seyahatine devam edecek olan Ay, hayatın keyifli yönlerini ön plana taşıyor.Partnerinize, çocuklarınıza ve hobilerinize zaman ayırmak iyi gelecektir. Akşam saatlerinde Ay'ın Akrep burcuna girişi ile günlük hayatın getirdiği sorumluluklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Önümüzdeki birkaç gün sağlığınızı ihmal etmeyin. Size ruhen ve fiziksel olarak iyi gelecek aktivitelere zaman ayırın.

13 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir atılımın eşiğindesiniz. İş hayatınızda hareketlenmeler var. Herşeyi gereğinden fazla ciddiye almaz ve yersiz alınganlıklardan kurtulursanız kazançlı çıkan her zaman siz olursunuz. Bu da ruhsal çöküntüye sebep olabilir. Aman biraz dikkat edin.

13 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Siz aşırı istekle yeni bir ilişkiye başlayabilir veya sıcaklık ve sevgi ile partnerinizi boğa bilirsiniz. Artık çok sıcak ve samimisiniz, ancak aşırı duygusal görünümde olmaktan kaçınmalısınız. Motivasyon eksikliğiniz var, bu yüzden çok ciddi projeleri erteleyin. Aşırıya kaçmadan kendinizi eğlencelere vere bilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Umutsuz görünen yeni ilişkileri kendinizde de değişiklik yaparak umutlu hale getirebilirsiniz. Değişikliklere hazır olun ve eski alışkanlıkların tekrar yer almaması için önlem alın. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız göze batıyor. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. İkaz alabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz.

13 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 47' 18" R
Ay
Başak
27° 45' 56"
Merkür
Boğa
03° 16' 43"
Venüs
Boğa
23° 06' 02"
Mars
Koç
13° 28' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 10' 46"
Satürn
Balık
17° 58' 06"
Uranüs
Boğa
23° 23' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 54"
Chiron
Koç
21° 37' 12"
Lilith
Başak
25° 19' 43"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 18/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>