İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hedeflerin Değişebilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 40%

Bugün, anlaşmazlık içinde olduğunuz bir kişiyle uzlaşma sağlamanız gerekebilir. Bu kişi sevdiğiniz biriyse, eski sorunların ilişkinizi bozmasına izin vermeyin. Affetmek ve unutmak sorun değil, ama önce havayı yumuşatmak isteyebilirsiniz. Olayı kendi açınızdan anlatın ve karşı tarafa da aynı şeyi yapma şansı tanıyın.

İçinizdeki savaşçı bugün karışabilir ve eylemlerinizle ilgili bazı şüpheleriniz olabilir. Her zaman doğru yolda olduğunuz konusunda kendinize güvenin. Dünyanızda biraz gerginlik olduğunu fark edebilirsiniz, ancak üzerinde fazla uğraşmamaya çalışın. Bu sadece bir geçiş aşamasıdır, aşırı tepki vermemeli ve yaptığınız şey hakkında tamamen haksız olduğunuzu düşünmemelisiniz.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Hayal gücün yükseklerden uçuyor ve yaratıcı enerji havada serbestçe geziyor. Yazı, müzik, resim konularındaki projelerle ilgili istisnai fikirler gün boyu aklına gelecek. Biriyle başla ve ötekileri not al. Tutkularının artışta olduğunu görüyorsan şaşırma! Hepsinden sonuna kadar faydalan ve eğlenmene bak!En nihayetinde, hayat bir maceradır. Bugün, bu düstura göre davranacaksınız. Geçmiş başarılarınız ve arkadaşlarınızın coşkun ilgisiyle kendinize daha çok güveneceksiniz ve daha girişken hissedeceksiniz. Gelecekte gerçekleşmesi muhtemel herhangi bir seçenek egzotik bir adaya yerleşmek bile dail- benimsemeseniz de düşünmeye değer. Ama yine de büyük ihtimalle, öğrenmeyi ve ortak ilgi alanlarınız olan yeni insanlar tanımayı kapsayan bir durum olacak. Tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın bir anlamı olup olmadığını kim söyleyebilir ki? Bu güzel bir soru ve sizden önce pek çok kişi bu soruyu sordu. Fakat akabinde şu soru geliyor: Hayatın niçin hiçbir anlamı olmasın ki? Ayrıca, genel olarak anlamsız kabul edilse de, sizin de bu önermeyi kabul etmeniz gerekmez. Hayat sizin için de anlamsız olmak zorunda değildir. Bu düşünce içinizdeki filozofu tüm gece uyutmayacak.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda planlarınız değişebilir. Plan dışı harcamalar yapabilirsiniz. Yeni Ay'a yaklaşırken rutininizi ve planlarınızı değiştirecek durumlar olabilir. İş hayatı ve sorumluluklar gündemde.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek için kendine koyduğun hedeflerinde sapmalar meydana gelebilir. Yakın arkadaşının seninlekonusunda kurmak istemesi seni düşündürüyor. Ailene bu konuyu danışabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinin ailesi ile iletişim tarzın uyuşmuyor olabilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi özgürlüğünüze müdahale etmeye çalışan çevrenize tepkiniz sert olabilir. Yatırımlarınız birikimleriniz sadece sizlerin sorumluluğunda olacaktır. Özgürlüğünüzü kısıtlamak isteyenlerle görüşmeme kararı almanız. Hassas olduğunuz konusunda çevrenize bir uyarıcı etki bırakacaktır.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde sizi uğraştıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz daha planlı hareket etmeye bakın.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi anlamda kendinizi biraz daha rahat hissedeceğiniz bugünlerde elinizdeki paranın bereketlendiğini gözlemleyebilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreç sosyal ilişkilerinizde hareketli bir dönem olabilir ancak anlaşmazlıklar, ayrılık ve kopmalar da görülebilir.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğruluk mu cesaret mi oynamanın zamanı geldi mi? Ateşli enerjinizi göz önünde bulundurarak, bugün aşk söz konusu olduğunda ikisini de seçmelisiniz. Cevaplarınız, davranışlarınız ve enerjiniz gerçekten çok çekici.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat etmeye devam edecek.Sağlığınızla ve günlük rutinlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Mars'ın geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. 10 Eylül'den beri sosyal ilişkilerinizde yaşadığınız problemler önümüzdeki günlerde çözümlenmeye başlayacaktır. Geçmişi geçmişte bırakıp kendinize yeni hedefler belirlemelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu rahatlatıcı bir dönemdir. Diğerleriyle, özellikle size yakın olanlarla kolayca ilgilene bileceksiniz. Açık ve cömert tabiatınız işbirliğini kolaylaştırıyor. Kendinizi başkalarına olumlu şekilde sunmak için çekiciliğinizi kullanın.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğinizle ilişkileriniz açısından güzel bir gün. Olayları fazla sorgulamamayı ve karşılıklı olarak daha esnek davranmayı öğrendiğiniz bu süre içinde ilişkiniz olumlu halini koruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. İş yaşantınızdaki hareketlilik sizi adeta hiç etkilemiyor gibi. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Sağlığınızın iyi olduğu bir gün. Ancak aşırı yorgunluk ve stresten kaçınmaya çalışın

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 28' 55" R
Ay
Balık
24° 19' 00"
Merkür
Koç
19° 04' 57"
Venüs
Boğa
06° 09' 01"
Mars
Koç
02° 56' 42"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 07"
Satürn
Balık
16° 56' 04"
Uranüs
Boğa
22° 35' 13"
Neptün
Balık
29° 01' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 32"
Lilith
Başak
23° 48' 05"
True Node
Koç
15° 23' 43"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>