İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusal Olarak Yoğunsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 40%

Sevgilinizin, hayatınızda destekleyici bir figür olması önemli. Sürekli ilgiye ihtiyaç duymayan, güçlü ve bağımsız bir kişi istiyorsunuz. Fakat sorun şu ki, sevgiyi bir ihtiyaç hali olarak görüyorsunuz. Bugün, sevgilinizin biraz yalnız kaldığını ve ihmal edildiğini hissedebilirsiniz. Son davranışınıza bakarsanız, birçok şeyde kendinizi ona karşı kapattığınızı fark edebilirsiniz. Eğer uğraşırsanız, bu durumu düzeltebilirsiniz.

İşler sizin için oldukça sorunsuz gidiyor olmalı, tıpkı iyi yağlanmış bir makinenin çalışması gibi. Düşünceleriniz açık ve aklınız duygularınızla uyumlu çalışıyor. Eğer durum bu değilse, neyin yanlış gittiğini bulmanız ve onu durdurmanız önemlidir. Belki de gerçekten kendi meselelerinize odaklanamayacak kadar başka birinin dramalarına dahil olmuşsunuzdur.

Bugün kendinizi, bir şeyleri yargılarken bulabilirsiniz. Çoğunlukla profesyonel hayatınızla ilgili iki konuda görüşleriniz istenebilir. Bu konuda şu anki gök haritasının size yardım edeceğini bilmelisiniz. Bunu yaparken taraf tutmaya yönelenleriniz olabilir. Sadakatiniz inanılmaz, sevgili Aslan. Fakat yargılama yaparken tarafsız olmalısınız.

Ruh halin inişli çıkışlı seyrediyor. Neden duygularının kararsız olduğunu anlamayabilirsin. Ama bu durum da günün enerjisinin bir parçası sadece! Kendini, tıpkı bir film karakterini gözlemler gibi izle. Bir konuda öfkelenirsen, kendini hemen suçlama. Kendini kontrol etmek için elinden geleni yap ve yoluna bak. Öfke patlamalarına bir filmden kareler olarak bak. İşte şimdi de yeni sahneye geçiyoruz!Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok günden farklı olacak. Çevrenize bakınca ya insanların aklının bir karış havada olduğunu ya da sahip oldukları imajı korumaya çalıştıklarını görebilirsiniz. Gezegensel atmosfer öyle ki, pek çok kişi - özellikle de siz- rüyalarından bir anlam çıkaramamaktan mustarip. İçinde bulunduğunuz durum, son derece zor bir durum tabi ki. Bu dönemin geçeceğini bilin.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ihtiyaç ve zorunluluk odaklı harcamalar yapabilirsiniz. İş hayatında gizli, arka plan durumlar olabilir. Gün içinde daha stratejik ve zekice davranmak, hayatınızı yönetmek isteyebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda yoğunluk kazanıyorsun. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sevgilinle arandaki güven bağı güçleniyor. Bu duyguların karşılıklı olması seni evlilik fikrine yakınlaştırıyor. Formuna dikkat etmen zarafetini artırıyor. Tarzın ile çevrendeki insanların algısını üzerine çekebilirsin.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı sevgi dolu yaklaşımınız sizlere bir kez daha hayran olmasını sağlayabilir. Doyasıya yaşadığınız tutkularınız bugün oldukça artıyor olabilir. Ekonomik anlamda partnerinizle bazı konularda anlaşmazlığa düşebilirsiniz. Bu noktada öfkeli çıkışlar yapmayın.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı para konularına dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Parasal konularda destek almak isteyebilirsiniz. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde korunma ihtiyacı oluşabilir. Farkındalığınız yüksek olsun.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda kendinizi iyi hissedeceğiniz güzel gelişmelerle beraber kariyerinize odaklanma fırsatı da yakalayabileceksiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Finansal konularla ilgili geçici problemler ve ilişkilerinizde ani ve tepkisel davranışlarla karşılaşabileceğiniz bugün, enerjinizi dengelemeli, pozitif ortamlarda yer almalı ve ilişkilerde olası çatışmaların üzerine gitmeyerek, kendinizi ifade etmek için daha ılımlı bir zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkat etmeniz gereken çok fazla ayrıntı var ve bu biraz bunaltıcı olabilir. Partnerinizden size yardım etmesini isteyin. Her şeyi kendi başınıza yapmak zorunda değilsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Günün genelinde ikili ilişkileriniz veortaklıklarınız ön planda olacaktır. Ancak 10:54 ile 19:34 arasında boşlukta seyahat edecek olan Ay, ilişkilerinizde karşılaştığınız problemlerin çözümsüz kalmasına sebep olabilir. Ay'ın 19:34 itibariyle Oğlak burcuna girişi finansal konuları ön plana taşıyor. Kredi ve borç başvurusunda bulunmak için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz. Kararınız gelecek günleri etkileyebilir.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu bir rüya ya da romantik etki değildir. Bireysel ihtiyaçlarınızı açıkça anlıyor ve ilişkileri çıkarlarınıza daha iyi uyacak hale getirebilirsiniz. İlişki kararlarınız gerçekçi ve karşılıklı ihtiyaç temellidir.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin son zamanlardaki davranışları size anlamsız geliyor. Dikkat ettiğiniz takdirde, bunların kıskançlık oyunları olduğunu fark edeceksiniz. İşinizde sorunlu bir gün geçirmeniz mümkün. Bir süredir halledemediğiniz işlerin stresi üzerinizde baskı yapıyor. Arkadaşlarınızdan yardım istemelisiniz. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 53" R
Ay
Balık
23° 48' 39"
Merkür
Koç
19° 03' 34"
Venüs
Boğa
06° 06' 27"
Mars
Koç
02° 55' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 37"
Satürn
Balık
16° 55' 53"
Uranüs
Boğa
22° 35' 06"
Neptün
Balık
29° 01' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 26"
Lilith
Başak
23° 47' 51"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>