İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Güzel Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle yeni bir şeyler deneyimleyebilirsiniz. Yeni bir samimiyet seviyesine ulaşmanıza yardımcı olacak bir tartışma yapabilir veya başka türlü bir macera yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz yoksa, bugün yeni biriyle potansiyel bir temas kurmak için iyi bir gün. İnternetten tanıştığınız yeni biriyle buluşabilir veya daha derin bir ilişki kurma umuduyla bir kahve içmeye gidebilirsiniz.

Bugün sınırlar içinde çalışmanız gerekecek. Hayal gücünüzü kullanmayı ve kendi başınıza çalışmayı seviyorsunuz, ancak diğer şeyler şu anda çabalarınızı yönlendiriyor olabilir. Belirli bir şekilde performans göstermenizi isteyen bir patronunuz olabilir. Bu kişinin girişimlerine karşı dayanıklı olabilirsiniz! Uzlaşmaya çalışın. Biraz mütevazi davranın ve bu tavsiyelerin işe yarayıp yaramadığına bakın. Kim bilir? Ne hakkında konuştuğunu biliyor olabilir!

Profesyonel hayatınızda durumları değerlendirmenin zamanı geldi. Bu sizin için hep olan bir mevzu fakat bugün konular daha net ve kesin olacak. Şüphesiz ki, profesyonel hayatınızı ilgilendiren gerçek ilerlemeler kaydettiğiniz hissindesiniz. Ya da, hiç olmazsa, problemleri ve potansiyel çözümlerini ifade etmede kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Güzel bir his, değil mi?

Ağır çekim hareket ettiğin birkaç günden sonra, yoğun enerjini tekrardan toplayacaksın. İçgüdülerin harika olacak ve seni mevcutta yaptığın şey konusunda yardım alabileceğin insanlara götürecek. Raporlar ya da günlük yazmak için güzel bir gün! Bir kalem ve kağıt kapmaktan ve hayatını yazıya dökmekten çekinme!Bugün pek çok günden farklı olacak. Çevrenize bakınca ya insanların aklının bir karış havada olduğunu ya da sahip oldukları imajı korumaya çalıştıklarını görebilirsiniz. Gezegensel atmosfer öyle ki, pek çok kişi - özellikle de siz- rüyalarından bir anlam çıkaramamaktan mustarip. İçinde bulunduğunuz durum, son derece zor bir durum tabi ki. Bu dönemin geçeceğini bilin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok az çabayla bile beklediğinizden çok daha fazla yol alacaksınız. Bu aralar yol seçeneğiniz epey fazla. Birinde trafik yoğun olsa bile iki blok ötede rahatça kullanabileceğiniz bir başka cadde olacak. Yakında şehir dışına ulaşıp biraz soluklanacak zamanınız olacak. Önemli olan daima hareket halinde olmak. Motorunuz çalışırken olduğunuz yerde saymayın, aksi takdirde bir santim bile yol almaksızın benzininizi tüketirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve ortaklıklar öne çıkıyor. İleriye dönük anlaşmalar yapabilir, süregelen ortaklı işlerde yatırım ve kazanç yönetimleri yapabilirsiniz. Duygusal birlikteliklerde ise karşınızdakinin duyguları ve tavırları, ilişki sürecini belirleyebilir. Karşınızdakine göre hareket edebilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında zorlandığını düşündüğün konular aşmak için kendinde güç hissediyorsun. Patronların bu cesaretinin farkında. Evli bir İkizler burcuysan eşinle birlikte uzun süredir almayı beklediğiniz müjdeli haberi alabilirsin. Yakın bir dostunun ailesi ile ilgili sorunlarına sessiz kalmıyorsun.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizi birlikte yürüttüğünüz kişilere yaklaşımınız daha yumuşak olmalıdır. Sevecen tavırlarınız sizlere gönül bağı kurmalarına yardımcı olacaktır. Çalışma koşullarınızda bir takım yapacağınız iyileştirme çalışmaları bugün büyük başarılar elde etmenize yardımcı olacaktır. İlişkilerde ipleri germeden ilerleyin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gündesiniz. Bugün rahatsız olacağınız kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla denge ve uyum arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kuralcı gördüğünüz kişilerden hayatınız ve işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınız ve sevgi içeren konularda daha sağlam temel atarak daha sağ duyulu davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizi sevgi dolu hissedebilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. İlişkinizde dengeyi yakalamak, eşit ve adil davranmak sizin için önemli olabilir. Daha iyimser, olumlu duygularla hareket edebilirsiniz ancak bir yandan realist tarafınızı koruyabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız söz konusu olduğunda, yeni bir döngünün başlangıcı için kendinizi yeniden canlandırma zamanı. Canlandırıcı yeni bir dönem başlamak üzere, bu yüzden zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu tüm olasılıkları karşılayabileceğiniz bir duruma getirin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ilişkilerinizi veortaklıklarınızı ön plana taşıyor.Partnerinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir güne işaret ediyor. Sizi mutlu edecek konularda harcamalar yaparken bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız. Büyük bir şans adeta kucağınıza oturacak.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süredir aşk acısı çekiyorsunuz, fakat hayata dönemin zamanı geldi. İş yerinizdeki entelektüel tavırlarınızdan dolayı, herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Bugün söylediğiniz kelimeler konusunda dikkatli olun.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hayatınızda herhangi bir sorun gözükmüyor, fakat siz yine de mutlu değilsiniz. Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. İş yerinde son günlerde takınmış olduğunuz tavırlar arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmıyor. Bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz. Yeni yatırımlar için güçlü arzular duyuyorsunuz. Bu kez sezgilerinizle değil, edindiğiniz bilgilere göre davranın. Mevsimin ve gerginliklerin de etkisiyle bazı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 23' 15" R
Ay
Balık
22° 54' 02"
Merkür
Koç
19° 01' 06"
Venüs
Boğa
06° 01' 50"
Mars
Koç
02° 52' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 45"
Satürn
Balık
16° 55' 35"
Uranüs
Boğa
22° 34' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 13"
Lilith
Başak
23° 47' 26"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>