İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Başına Buyruk Hareket Edebilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 70%

Bugün içten konuşmanız gereken bir gün çünkü biraz streslisiniz. Bu endişeyi içeride tutmak yerine, güvendiğiniz biriyle veya sevgilinizle paylaşmaya çalışın. Belki de bir şeyler hakkında daha dengeli bir bakış açısı elde etmenize yardımcı olabilirler. Sevgilinizle konuşmaya hazır değilseniz, iyi bir arkadaşınızla bunları paylaşın. Birine açılırsanız, stresiniz de azalacak.

Bir şeyler yapmanın en kolay yolunu bulmaya çalışın. Bazen en kolay yol en iyisidir. Çok çalışkan ve sistemli bir yapınız var veyerinde fazladan saatler harcamaktan korkmuyorsunuz. Ama şu anda çok fazlayapıyor olabilirsiniz! İşleri kendiniz için çok zorlaştırmayın. Diğer çalışanlardan yardım almak için kendinize izin verin veya görevlerinizi kolaylaştırmak için yeni teknolojiler kullanın.

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Hayatında gerçek manada bir önem teşkil etmeyen şeylere enerji harcamayı bıraksan iyi edersin. Elindeki görevlere odaklanman gereken bir gün. Dikkatini dağıtacak ortamlardan uzak durmalısın. Kendi kanalında kalmaya bak. Biraz kritik bir tavır benimsersen, seni alakadar etmeyen şeylere takılıp vakit kaybetme riskini azaltmış olursun.Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim rüzgarlarının estiği, yoğun bir gün olabilir. Kendinizi günün büyük çoğunluğunda telefonun yanı başında ve e-postalarla uğraşırken bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, karşılaştığınız insanlara kendinizi hızlı ve net bir şekilde ifade ediyor olacaksınız. İkna kabiliyetinize ve netliğinize hayran olacaklar. Her kişiye ayrı ayrı odaklanıp her birinin özel ihtiyaçlarını dikkate aldığınız müddetçe gayet başarılı olacak gibi görünüyorsunuz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün huzursuzluk hissini bertaraf etmek adına harekete geçebilir, gerilimden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. İş hayatında ileriye yönelik yatırım, ödeme, ortaklık ve kazançlar gündeminizde olabilir. Mesleğinizde kendinizi geliştirmek adına eğitimlere katılabilir, harcamalar yapabilirsiniz. Evcil hayvanların sağlığıyla ilgili destekler alınabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özgürlüğüne olan düşkünlüğün artıyor. Başına buyruk hareket etmek bir yere kadar iyidir unutmamalısın. Ailen yaşam tarzın konusunda bazı kaygılara sahip olabilir. Onların içini rahatlatan konuşmalar gerçekleştiriyorsun. Maddi anlamda sıkıntıları atlattığın bir süreçtesin.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni birteklifi alabilirsiniz. Şartları değerlendirmek açısından istediğiniz bir teklif olsa da aklınızda ki soru işaretleri henüz tam anlamıyla çözülmüş olmayabilir. İlerde sorun yaşamamak için en başta konuşmak en doğru karar olacaktır.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı işlerinize daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konuların gündeminize gelmesi söz konusu olabilir. Ailenizle ilgili konularda yorucu zamanlar yaşayabilirsiniz. Duygusal yönden bağlacı koşullar oluşmasından kaçınmalısınız.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Su aralar sözlerinizin çok önemli olduğunu unutmamalı bu yüzden enerjiniz ve sözlerinizi uyum içerisinde kullanmaya özen göstermelisiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ikili ilişkilerinizde olumlu iletişim kurabilir, paylaşımlarınızı arttırabilir, bekarsanız katıldığınız ortamlar veya arkadaş çevreniz aracılığı ile yeni birisi ile tanışabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkilerde aşk, mutluluk ve romantizmi vurgulamakta.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özlediğiniz kişiye bunu belli etmelisiniz. Aksi taktirde ona değer vermediğinizi düşünebilir. Bir telefon ya da mesaj onun gününü güzelleştirmeye yetecektir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gün boyunca Oğlak burcunda seyahat ediyor.Krediler, borçlar ve gelir paylaşımıyla ilgili konular ön planda olacaktır. Eşinizin veyaortaklarınızın finansal durumuyla ilgili gelişmeler dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Hayatın derin yönlerine merak sarabilir, metafizik konularda araştırmalar yapabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün iletişim trafiğiniz oldukça yoğun ancak akşam saatlerinde kendinizi doğru ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve kendinizi çok aşık hissedeceksiniz. Bugünhayatınız ile ilgili karşınıza çok önemli fırsatlar çıkabilir. Çok eğlenceli bir insansınız ve arkadaşlarınız sizinle vakit geçirmekten keyif alıyor.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlgisiz biri olduğunuz söylenemez ama bugünlerde sevgilinize daha ilgili davranmalısınız. Onun kadar arzulu ve istekli olmayışınız kafasında soru işaretleri yaratıyor. İşyerindeki geçici durgunluk panik yaşamanıza yol açıyor. Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. Harcamalarınızda ölçüyü kaçırmamaya dikkat edin ve önünüze çıkacak fırsatları görmeye çalışın. Öncekiler sonuç vermedi yeni bir diyete başlamanın zamanı geldi.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 58" R
Ay
Balık
25° 50' 09"
Merkür
Koç
19° 09' 07"
Venüs
Boğa
06° 16' 43"
Mars
Koç
03° 01' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 35"
Satürn
Balık
16° 56' 35"
Uranüs
Boğa
22° 35' 35"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 53"
Lilith
Başak
23° 48' 47"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>