İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duyguların Konusunda Soru İşaretleri Oluşabilir. Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Konu aşka geldiğinde ve duygusal ihtiyaçlar söz konusu olduğunda, acil meseleleri detaylı bir şekilde inceleyin. Geçerli bir noktaya ulaşmak için ihtiyacınız olan tüm verilere sahipsiniz. Eğer gerçekler sizi destekliyorsa, sizinle aynı yolda olan insanlar var, o halde ateş serbest. Duygularınız güçlü, yoğun ve hiçbir koşulda göz ardı edilmemelidir. Her şeyden önce sezgilerinize güvenin.

Bugün yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. İşinizde eğlenceli bir şey üzerinde çalışma şansınız varsa, bunu yapmaya çalışın. Bir web sayfası tasarlamak için biraz zaman harcayın. Arkadaşlarınıza veyaarkadaşlarınıza komik e-postalar gönderin. Mizah duygunuz şu anda artacak ve siz sadece oyun oynamak isteyebilirsiniz! Bu iyi ruh halinizi çevrenizdeki neşelenmeye ihtiyacı olabilecek kişilerle paylaşmaya çalışın.

Bugün kendinizi beklenmedik bir yoğunluğun içinde bulabilirsiniz. Gününüzü evde, evi toplamak ve genel olarak ortamı düzenleyip tekrardan organize etmek gibi işlerle geçirmeyi planlıyor olabilirsiniz. Planlarınızda beklenmeyen bir değişiklik gününüz ofiste geçirmenizi ve bir sürü krizi idare etmenizi gerektirebilir. Ya da belki, bir arkadaşınızın size ihtiyacı olabilir. Bu ani değişiklik zor gelebilir ancak günün sonunda bir şeylere yardımınızın dokunmuş olmasıyla mutlu hissedeceksiniz.

Coşkulu içgüdülerine dikkatini vermeye çalış. Günün enerjisi sezgilerin için gayet olumlu etkilere sahip olacaktır. Sana gelen belirli izlenimlerin, direkt olarak sinirsel sisteminden yayıldığını hissedebilirsin. İnsanların duygularını fark edebilir veya güdülerini çözebilirsin. Psişik radarın çok güçlü, o yüzden bunu inkar etme! İçgüdülerin sana önemli bir rehberlik sunabilir.Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dipsiz bir çukura düşüyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Kendi iç enerjinizi tüketecek kadar özveride bulunmamaya özen gösterin. Kendinizi adadığınız kişilerinde gerektiğinde sizin kadar cömert davranacağını düşünüyor olabilirsiniz, ancak bundan hemen emin olmayın. Hatta hiçbir karşılık ummamanız daha yerinde olur. Kartlarınızı bu doğrultuda oynayın ve biraz daha katı olun. Bunun hiçbir sakıncası yok.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal kaygılar ve planlamalar olabilir. Harcama ve borçlanma konularında daha titiz ve temkinli olmalısınız. Stresli bir konu ile meşgul olabilir, karmaşık konular üzerine içten içe kafa yorabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsan ilişkilerinde daha diplomatik davranıyorsun. Müziğe karşı olan ilgin artabilir. Yeni bir enstrüman öğrenme fikri seni etkisi altına alıyor. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan sahip olduğun duygular konusunda şüpheye düşebilirsin. Karşı taraftan bu durumu saklamıyorsun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün soğuk bir iletişim tercih etmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi bunaltmasın. İç sesinizi dinlediğinizde size bunu hissettiren durumları kolaylıkla aşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı akstmadan yol alın. Planlarınız ertelense bile sizler yeni işler kendinize bulun.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konularda yeniden düzenlemeye gitmek isteyebilirsiniz. Gün içinde ilişkilerinizdeki gerilim, akşam saatlerinde daha rahatlayacaktır. Maddi konularda riske girmeden önce tekrar düşünmeniz gereken durumlar olabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha anlaşılır olmanız ikili ilişkinizde avantajınız olacaktır. Partnerinizin sizden beklentileri oluyor ve bu süreçte ne yapacağınız sizin kontrolünüzde olabiliyor.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Derin, komplike ve konsantrasyon gerektiren işlere odaklanmak için uygun bir gün olabilir. Güçlü kadınlarla bir araya gelebilirsiniz. Ortak maddi konular, maddi ve manevi paylaşımlar gündeme gelebilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinin bazı zor kararlar vermesi gerekiyor ama bu kişi siz değilsiniz. Bu esnada siz üretken olmak için fırtına öncesi sessizlikten yararlanın. Yarın çok daha yoğun bir gün olabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, geç saatlere kadar Oğlak burcunda seyahat etmeye devam edecek.Krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirlerle ilgili konular ön planda olacaktır. Venüs'ün Satürn ile kurduğu sert etkileşim finansal hayatınızda karşılaşabileceğiniz problemlere işaret ediyor. Kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz, bütçenizi aşmamaya çalışın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki, her şey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok iyi geliyorsunuz. İş hayatınız ile ilgili bazı kararlara varmadan önce güvendiğiniz bir kişiye danışın. Bugünkü bütün planlarınızı iptal etmeye çalışın ve kendinize zaman ayırın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bir gönül ilişkisinde hayaller içinde yaşıyorsunuz, rüyadan hala uyanamadınız. Olmayacak duygularınızın yerine mantığınızı kullansanız sonuçtan hem siz, hem de yakınlarınız mutlu olacak. Yalnızsanız mükemmeli aramaktan artık vazgeçin. Birlikte çalıştığınız kişilerle birtakım problemler yaşayabilirsiniz. O yüzden biraz yalnız çalışmaya gayret edin, ikili diyaloglardan kaçının. Sonradan sıkıntı çekmemek için para konusunda tutumlu olmalısınız. Beslenme alışkanlığınız kilo almanıza sebep oluyor

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 33' 45" R
Ay
Balık
25° 31' 55"
Merkür
Koç
19° 08' 17"
Venüs
Boğa
06° 15' 11"
Mars
Koç
03° 00' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 17"
Satürn
Balık
16° 56' 29"
Uranüs
Boğa
22° 35' 31"
Neptün
Balık
29° 02' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 49"
Lilith
Başak
23° 48' 38"
True Node
Koç
15° 23' 49"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>