İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkla yeni tanışıyormuş gibi enerjiksiniz. Ama cesaretinizi arttıracak atılımlar gerekiyor. Başarısızlık, çekingenlik gibi korkularınızı, üstlerine giderek ortadan kaldırabilirsiniz.

İş yaşamınızda, becerileriniz yanında bazı özgün düşüncelerinizi de sergileme ayrıcalığınız var, şanslısınız. Birtakım ayrıcalıklar, bazı duygusal tepkiler çekmenize yol açabiliyor, dikkat edin.

Çevrenizden bazı kişilerin sizin parayla ilişkinizi eleştirel bir biçimde dillendirmesi sizi fazla üzmemeli. Belli niyetlere dayalı eleştirel düşüncelerden etkilenmemelisiniz.

Duygu dünyanızda yavaş, yavaş kendini hissettirecek gelişmelere hazırlıklı olun. Size yönelik bir ilgiyi fark etmekte gecikmeyeceksiniz. Yaşamınızda köklü değişimler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki oldukça iddialı yeni insanlar hakkında yapacağınız isabetli tahliller, sonradan karşılaşabileceğiniz sıkıntıların önünü kesebilir. İş ve sosyal yaşamınızda bugünlerde yersiz kuruntulardan korunmalısınız. Mutsuz biri imajı, etrafınızda gelişecek olayları size karşı geliştirebilir. Sarsıldığını düşündüğünüz bir ilişkinizde her şey yerli yerinde duruyor, rahat olun.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:39 Güneş-Mars görünümü kendinize yeni hedefler belirlemenizi teşvik edicidir. Görüşmeler başarılı geçer. Dışa açılma, farklı yerler keşfetme, kendinize yeni bir düzen kurma yönünde cesaretiniz artar. Saat 09:52 Ay-Terazi burcu geçişinde her şeyin dengeli ve ahenkli olmasını isteriz. Aşka gönlümüzü açmaya, güzellikler yaşamaya ihtiyacımız yükselir. Saat 15:19 Ay-Mars olumlu görünümü, aşk hayatımızı canlandırıcı, hayatı güzel tarafından ele almamızı sağlayıcıdır. Sizi aktif hale getiriyor. Bütün isteğiniz özgür olmak ve dilediğiniz gibi kararlarınızı vermek. Sizi hiç kimsenin durdurmasına izniniz yok. Saat 15:48 Ay-Güneş görünümü, olumlu bir enerjidir. Aşkta şans verir. Erkek ve kadının birbirine yönelmesini sağlar. Yeni bir tanışma, iletişimde bulunma ve hoşumuza gidecek şekilde bu saatleri değerlendirmede destekleyicidir. Saat 21:03 Ay-Venüs görünümü, ilişkimizde kontrolü elimizde tutma yönünde isteklilik sağlıyor. İşlerinizde kolaylık ve başarı dileğimle,

24 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine sınır koymadan düşüncelerini dile getireceksin. Herkese karşı gardını almaya hazırsın.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin yaşamına yardımcı olmanız gereken özel durumlar oluşabilir. Eğitim hayatınızı ilgilendiren konularda ise önemli gelişmeler yaşanıyor olacak. Otorite figürleriyle yapacağınız görüşmeler geleceğinizde belirleyici rol oynayabilir.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara, açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek ve keşfetmek için, yeni yollar bulacaksınız. Felsefi, kültürel, dinsel konulara ilgi duyabilirsiniz. Yeni kişiler tanımak, değişik yerler keşfetmek için, yolculuklar yapabilirsiniz. Maddi konularda, plansız harcamalar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da yakın çevrenizle planlar yapabilirsiniz.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşımanız sizi daha cazibeli kılıyor. Bu arada kendinize güven duyarak adımlarınızı sağlam atmaya başladınız. İşleriniz...

24 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine sınır koymadan düşüncelerini dile getireceksin. Sorun yaşadığın herkese karşı gardını almaya hazırsın. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan, teknolojiden ve reklam sektöründen faydalanmak isteyebilirsin. Oldukça sosyal olacağın bugün uzun zamandır göremediğin arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Evli ya da ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle, yeni arkadaşlıklar edineceğin davetlere katılabilirsin. Çocukların varsa, onlara karşı korumacı olayım derken fazla kısıtlayıcı davranabilirsin. Kaygılarından arınmak adına farklı aktivitelere yönelmek kendini iyi hissetmeni sağlayacaktır.

24 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat ve eğitim planları sizi heyecanlandırabilir. Karşınıza hayal ettiğiniz seçenekler gelebilir ve harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hayat, adımlarınızda sizi destekleyecek.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerde yara almaya açıksınız. Bu yarayı sarmak için koşulsuz affetmek gerekir. Siz affettiğiniz sürece size doğru insanların sevgisi ve bağlılığı akacaktır. Sinir, stres ve öfke sizi gerçekten seven insanlardan uzaklaşmanızı sağlar. Unutmayın hayat her zaman paylaşımlarla güzelleşir. Yurt dışındaki gündeminizde kendi çıkarlarınızı kollamalısınız.

24 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

24 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 26' 52" R
Ay
Başak
17° 08' 34"
Merkür
Koç
17° 13' 44"
Venüs
Koç
18° 21' 56"
Mars
Balık
21° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 14"
Satürn
Balık
15° 37' 07"
Uranüs
Boğa
21° 46' 19"
Neptün
Balık
28° 34' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 11"
Lilith
Başak
22° 12' 03"
True Node
Koç
15° 37' 29"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>