İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Seni Önemsemeyeni Hayatından Çıkarıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün cömert bir ruh halinde olabilirsiniz. Başkalarına verebileceğiniz çok fazla sevgi var. Sevgilinizi bu sevgiye boğabilirsiniz. Birlikte özel bir akşam planlayabilirsiniz. İltifatlar ederek ve çekici sohbetlerle tam anlamıyla baştan çıkarıcı bir modda olabilirsiniz. Ya da sevginizi farklı bir şekilde gösterebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte vakit geçirebilir ve onları yaptıkları çalışmalar konusunda cesaretlendirebilirsiniz.

Bugün, mücadeleniz başkalarıyla daha iyi çalışmayı öğrenmek olabilir. Çok bağımsız olma eğilimindesiniz ve genelde projeleri yalnız yönetmeyi tercih ediyorsunuz. Fakat bugün takımınıza daha fazla odaklanmanız gerekecek. Elinizdeki konu hakkında daha fazla bilgiye sahip birarkadaşınız olabilir. Onlardan tavsiye istemekten ve yaptıklarınızla onlara dahil olmaktan il korkmayın. Ortak çalışma bugün hayatınızı kolaylaştıracak!

Grup aktiviteleri ve sosyal etkinlikler özellikle bugün sizi tatmin edebilir. Eski arkadaşları görmek ve yeni arkadaşlar edinmek güzel olabilir özellikle de, bir sürü güzel haber ve bilgi almak açısından. Birisi sizinle bazı noktalardave para konuşmak isteyebilir. Kendinizi özellikle dışadönük hissedeceksiniz böylece insanlar arkadaşlığınızdan en az sizin kadar keyif alacak.

Hislerinle bağlantı kurmakta zorlandığını hissediyorsun. Olmadığın halde neşeliymiş gibi davranmaya kendini zorlamazsan her şey daha akıcı ve kolay olacak. Hislerinden utanmak yerine; kendine karşı bu konuda dürüst ol. Huzursuz ve olumsuz hissediyorsan, bunu kendine sakla. Yürüyüşe çık, bir su kenarına git; en önemlisi akşam sağlıklı bir menü tükettiğine emin ol.Bugün dalavereleriniz pek işe yaramayabilir. Belki de aklınızın bir köşesinde demlenmekte olan, başkalarının farkında olmadığı gizli bir niyetiniz vardır. Ancak sırrınız ortaya çıktığı anda işler zorlaşabilir ve insanların canı sıkılabilir. Kendinizi ve inandıklarınızı dürüstçe temsil etmeye özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarınızı kurcalayarak birtakım yeni beceriler kazanabilirsiniz. Bazı yeni uygulamaları veya programlama dillerini öğrenerek kendinizi aşmak isteyebilirsiniz. Birkaç yeni teknolojiyi indirip sisteminize kurabilirsiniz. En son çıkan araçlarla oynamaktan ve bilgisayarınızın güncel olduğunu bilmekten keyif alacaksınız. Tümüyle bağımsız bir kişi olduğunuz için bu yeni şeyleri kendi başınıza öğrenmek hoşunuza gidecek. Öğrendiklerinizle şov yaparak birilerini hayran bırakmaya ne dersiniz?

24 Mayıs 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Psikolojik dönüşümün bir aşamasındasınız ve yakın zamanda arkadaşlarınız ve ortaklarınızda büyük değişiklikler gördünüz. Bugün nerede olduğunuzu ve ne kadar uzağa geldiğinizi değerlendirmek için bir fırsat sunuyor. Yeteneğinizi sergilemeye zorlayan yeni bir ekibe tanıtılabilirsiniz. Dışa dönük bir insansınız.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili İkizler, seni önemsemeyen insanları artık hayatından çıkarma kararı alıyorsun. Verdiğin değeri bir türlü karşı taraftan göremiyor olmak canını sıkıyor. Çevrende bir çok insanın gerçek arkadaşın olmadıklarını fark edebilirsin. Bütün bu sorunları yaşarken İlişki konusunda doğru kararı almış olman içini rahatlatıyor. Kardeşinden seni mutlu edecek bri haber alabilirsin.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün parasal konularda isteklerinizi önemsediğiniz bir gün. Beklentilerinizde kontrollü davranarak ve ani gerçekleşecek durumlara hazır olarak sakinliği elden bırakmamanız gerekebilir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün de Ay burcunuzda ilerlerken şahsi konularda daha girişken olabilirsiniz. Ancak kimi zaman çok fazla fikir değiştirmek yüzünden karmaşa da yaşayabilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kariyer hedeflerinizin peşinden koşmak isteyeceksiniz, enerjiniz artacak.

24 Mayıs 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha coşkulu bir tutum içinde kendinizi ortaya koyabilir, lider özelliklerinizi öne çıkarabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Cesur, girişken, korkusuz ve cömert yönlerinizle dikkat çekicisiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarısız olma ihtimalinizi de göze alarak yeni girişimler yapmaya cesaret etmelisiniz. Bunu yapmanız kendi öz saygınız için çok önemli.

24 Mayıs 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat etmeye devam eden Ay'ın etkisiyle bugün kendinizi kararsız hissedebilirsiniz. Hedeflerinizi ve kararlarınızı gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.Bugün karşınıza çıkan problemleri iletişim yoluyla çözebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz.

24 Mayıs 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok gayretlisiniz. Bu gayretinizin mükafatını en kısa sürede göreceksiniz. Uzun zamandır yaptığınız plan nihayet lehinize sonuçlanacak. Parasal olarak da kazançlı çıkan siz olacaksınız. Parayla ilgili fırsatı değerlendirdiğinizde maddi durumunuz kat kat iyi olacak.

24 Mayıs 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Şimdi oyununuzu hızlandırma zamanı. Patronunuza ve tümarkadaşlarınıza bugün gerçekten ne yaptığınızı gösterin. Büyük bir görev üstlenmeye hazırsınız, üstelik bu daha önce hiç yapmadığınız bir şey bile olabilir.

24 Mayıs 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalıştığınızkolunuzda yada birlikte çalıştığınız insanlarla alakalı konularda sıkıntınız olabilir. İşinizi zamanında yetiştirememek, patronlarınızın üzerinizdeki baskısı,kolunun size uymaması gibi problemler bugün gerginliğe neden olabilir. İşinize duyduğunuz güvensizlik, sağlığınızla ilgili korkularınız bugün sizi tedirgin edebilir. Sindirim sorunları yada başağrıları, gergin konuşmalar da günün etkileri olarak görülür. Bugün, çevrenizdeki insanların fırsatçı kişilikleri sizi tedirgin edebilir. Bir yandan değişim yaşamak isterken bunu gerçekleştirememek, bir yandan kaybederim korkusuyla işinize dört elle sarılmak gibi karmaşık etkiler yaşayabilirsiniz. Reddedilmekten, yaralanmaktan yada cezalandırılmaktan korkabilir, kimi anlarda kaprisli, alıngan ve sağı solu belli olmayan tarzda davranabilirsiniz. Gerginlikler sizi daha fazla huzursuz edeceği için, sakin olmanızı ve sağlığınızı düşünmenizi öneriyorum.

24 Mayıs 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 03' 41" R
Ay
Başak
12° 28' 27"
Merkür
Koç
17° 24' 40"
Venüs
Koç
17° 52' 38"
Mars
Balık
21° 29' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 29' 48"
Satürn
Balık
15° 34' 47"
Uranüs
Boğa
21° 45' 00"
Neptün
Balık
28° 34' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 48"
Chiron
Koç
20° 02' 47"
Lilith
Başak
22° 09' 25"
True Node
Koç
15° 36' 58"
Son Güncelleme : 19/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>