İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yeni Şeyler Keşfetmek Seni Yormuyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 70%

Genel anlamda, bugün sizin için her yönden şanslı bir gün olacak: aşk, kariyer, para ve sağlık. Seyahate çıkma planlarınız nihayet gerçekleşebilir ve bir sağlık sorunu için uzun zamandır beklenen çözüme ulaşılabilir. Geleceğiniz konusunda çok hevesli ve iyimser hissediyorsunuz ve normalde aldığınızdan biraz daha fazla risk alacak kadar cesaretli olabilirsiniz. Finansal anlamda ise, altına para yatırın, ne olacağı belli olmaz!

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Havaya bir gerginlik hakim ve inatçı yapın da bu durumu iyileştirmeye hiç yardım etmiyor. Hislerini içinde tuttukça, uyumu yakalamak da o kadar zorlaşacak. İnsanların eylemleri seni öyle sinir etmeye başlamış ki adeta saçını yolmak istiyorsun. Eğer sen ne hissettiğini ifade etmezsen nasıl tavırlarına çekidüzen verebilirler ki? Ocağın altını kısmak için tenceredeki suyun taşmasını beklemen akıllıca olmaz.Bu kadar çok proje yapmamaya çalış. Sakin, doğru ve akılcı bir mantığınız olduğuna ve başkalarının fazlasıyla öznel, kategorik veya agresif olduğuna ikna olmuş durumdasınız. Ama tahmin bakalım et ne oldu? Gerçek şu ki, tam tersi! Biraz kendini diğerlerinin yerine koy. Kendinizi onun yerinde bulduğunuzda, ona da bu kadar yargılayıcı davranıyor musun? Bunu biraz düşün!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız veya akrabanızdan aldığınız telepatik mesajlar karmaşık olabilir. Bu sizi rahatsız edebilir, özellikle bu kişi normalde pratik ve mantıklı bir kişi ise. Fakat hepimiz kötü zamanlar yaşarız. Davranışlarını gözlemlemeye çalışın ve iç veya dış krizle ilgili herhangi bir belirti var mı diye bakın. Eğer yoksa, bu kişiyi yanlız bırakın. Ne de olsa başkalarını yardım istemek için zorlayamayız.

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yaptığınız her şeyde altın için gitmeyi bırakmalısınız. Hayatta yarışmalar kazanmaktan daha fazlası var! Kendinizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Kabul, barışa yol açar bu da kendiniz ve yaşamda nereye gittiğiniz hakkında daha iyi bir tavır almanıza yardımcı olur. Her şey daha iyi olabilir ama daha da kötü olabilirler. Sahip olduklarınız için minnettar olun.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalıştığın alan ile ilgili yeni şeyler keşfetmek seni hiç yormuyor. Bu konudaki azminyerindeki arkadaşlarını olumlu yönde etkiliyor. Aile içinde birin morali bozuk olduğunu fark ediyorsun. Ona hediye alıp mutlu hissetmesini sağlayabilirsin. Evli bir İkizler burcuysan eşinin önerdiği filmi birlikte izleyebilirsin. Telefonunu bir kenara bırakarak yalnızca eşin ile ilgilenmek isteyebilirsin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal yönden birtakım projeleriniz ile ilgili önemli görüşmeler yapmak isteyebilirsiniz. Bu noktada doğru insanla iletişim halinde olmak size zaman kazandıracaktır. İlişkilerinizdeki şaşırtıcı olaylara karşı daha sağduyulu olun.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda fikir belirtmemeye özen göstermelisiniz. Kendinizi öne attığınız durumlar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için başkalarından yardım almanız sizi rahatlatacaktır.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlarda hayatınızı özgürce yönlendirmek isteseniz de aile, partner, çevre gibi baskıların bugün hayatınızın gerçeği olduğunu fark edebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ayla birlikte hayatınızda yepyeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz. Yaşam şartlarınızda değişiklik yapabilir, yeni bir görünüm, tarz, saç modeli, makyaj şekli, yeni bir duruş benimseyebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer daha iyi bir kariyer yapmak istiyorsanız sosyal çevrenizi de devreye sokmanız gerektiğini bilmelisiniz. Arkadaşlarınızın aklında tam size göre olan birfırsatı olabilir.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay kişisel hedeflerinizi ön plana çıkarıyor. Kendinizi geliştirmenin yeni yollarını arayabilir, yeni eğitimlerin arayışına girebilirsiniz.Kendinizi doğru ifade edebilmek bu dönemde önem kazanacaktır. Önümüzdeki günlerde hayatınızdaki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kolayca sıkıldığınız için, sizin kadar alışılmadık birisini aramayı deneyin! Bugün gelecek için her türlü çılgın fikirlere sahipsiniz. Büyük fikirler, büyük projeler ve büyük şeyler düşünüyorsunuz. Bugün çok şey hissediyorsunuz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mantıklı düşünmekten yana olan siz, duygularınızdan arınarak düşünmek istiyorsunuz. Özgürlüğünüzü tehdit edecek hiçbir girişimde bulunmak istemiyorsunuz. Bağlayıcı yada birarada tutucu her olgudan uzaklaşmak ve bu konudaki baskılarda fevri davranışlar göstermek olağandır. Beklenmedik kararlar da alabilir, tüm bağları da koparabilirsiniz. Ne olursa olsun sakin kalmaya çalışın. Parasal konulardaki sıkıntılı durumların devam ettiği bu günlerde, harcamalarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Başkalarından gördüğünüz desteğin yeterli olmadığı bugünlerde elinize geçenleri zor günler için tutmak gerektiğini düşüneceksiniz. Bugün sizin için zorlanmadıkça eylemden uzak kalma isteği yoğun. Kendinizi rahat hissettirecek bir kısa yolculuk yapabilirsiniz. Biraz olsun sorunlardan uzak durmanın size iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Bu yolculuklar yakın dostlarınızla birlikte gerçekleşebilir.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 32" R
Ay
Başak
17° 28' 42"
Merkür
Koç
17° 12' 58"
Venüs
Koç
18° 24' 02"
Mars
Balık
21° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 38"
Satürn
Balık
15° 37' 17"
Uranüs
Boğa
21° 46' 24"
Neptün
Balık
28° 34' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 17"
Lilith
Başak
22° 12' 14"
True Node
Koç
15° 37' 32"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:41

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>