İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Değişimler Seni Şaşırtıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 70%

Açık fikirli olmanın tam zamanı. Bazı garip kavramlar veya fikirler duyabilirsiniz. Bir arkadaşınız sizinle son zamanlarda sahip olduğu bazı mistik deneyimler hakkında konuşacak olabilir. Ya da belki sevgiliniz alışık olmadığınız bir görüş bildirebilir. Bu kişinin söylediklerine kulak verin. Dikkatli olursanız, önemli bir şeyler öğrenebilirsiniz. Paranormal veya eksantrik şeylere olan ilginiz bugün ön planda olabilir.

Bugün gerçekten konsantre olmak zorundasınız. İş yerinde, tüm dikkatinizi önünüzdeki göreve odaklamanız ve herhangi bir kesinti veya dikkat dağıtıcı bir şey olmadan bitinceye kadar üzerinde çalışmanız gerekebilir. Ancak, işleri yapmak söylenenden daha kolay olabilir. Szin burcunuzda olan insanlar genellikle biraz dağınıktır, ancak iyi yönünden bakarsanız, bu sizin için iyi bir pratik olacak. Kendinizi aşırı heyecanlı hissediyorsanız, sadece yüzünüzdeki gülümsemeyle baş edin yeter.

Bugün biraz gevezeliğiniz tutabilir. Kimse sizi yalancı çıkaramaz veya başkalarının fikrini çaldığınızı ima edemez. Gerçekten hemen öfkelenebilme potensiyeliniz var. Söyleyip de daha sonra pişman olacağınıza, düşüncelerinizi bir günlüğe yazın. Eğer bir konuşma yapma gereği duyuyorsanız, bunu herkesin içinde yapın.

Günü sessiz sakin bir şekilde geçirmek istiyorsun ama aile üyelerinin başka planları var. Çocukların adeta hiperaktif gibi davranabilir ve oyun oynamak için ısrar edebilirler. Romantik partnerin seni alışverişe ya da ev işlerine sürüklemek isteyebilir. Zorunlu ev işlerini yapıp geri kalan vakti kendine ayırmak en iyisi olacaktır.Arkadaşınız olduğunu sandığınız birisinin pek güvenilir olmadığı ortaya çıkabilir bugün. Dört bir yanınızda aldatıldığınıza dair işaretler görebilirsiniz. Birisi sizden bir şeyler saklıyor ya da su katılmamış yalanlar söylüyor olabilir. Hemen birinden şüpheye düşmeyin ancak birisini herhangi bir konuda dikkate almadan önce durumu bütün yönleriyle inceleyin. Zaten böyle yapmak her zaman en iyisidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzde eğlenceli bir gün var. İş ya da eğitim hayatınızda yapılması gereken seçimler ve düşünülebilecek yeni ufuklar bağlamında bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünüyorsanız, bu değişimleri gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek kişilerle bir toplantı ayarlayın. Bu, geleceğiniz için son derece verimli bir kaynak olacak. Son birkaç gündür baş ettiğiniz zorluklar düşünülürse, bu sizin için biçilmiş kaftan.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün parlama günü. Diğer herkes o anın hakim enerjisi altında kıvranıyor olabilir ancak yolunuza çıkan küresel veya kişisel herhangi bir olayla başa çıkmak için mükemmel bir donanıma sahip olmalısınız. Genel ruh halinizdeki yoğun dalgalanmalara rağmen, işler yükselişte. Sorunların sonunda yolunuza çıkacağını göreceksiniz. Son zamanlarda yaptığınız tüm zor işler karşılığını almaya başlıyor.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerini evinde devam ettiren bir İkizler burcuysan bazıkoşullarının değişime uğraması seni adaptasyon konusunda zorlayabilir. Değişime ayak uydurman gereken bir gündesin. İş konsantrasyonunu daha iyi sağlamak istiyorsun. Mesleğin ile alakalı bilgisayar programlarının teknik sorunlarını hallediyorsun. Evli bir İkizler burcuysan eşinin sorunlarını fark edemiyor olabilirsin.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uğradığınız bazı haksızlıklar sizi hemen gerginleştirmesin. Şartlar henüz net değil siz sabrınızı koruyun. Her şey zamanla ortaya çıkacaktır.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan gelen çözümsüz süreçler keyfinizi kaçırabilir. Elinizde olmadan yaşayacağınız sorunlar sizi iç dünyanıza döndürebilir. Kontrolünüzü kaybetmeden akışta kalmaya çalışın. Gün içinde olayların kontrolden çıktığını hissedebilirsiniz. İletişiminden kaynaklı yanlış anlaşılmalar söz konusu.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizde bazı tabuları yıkmanız gerektiğini keşfedebilirsiniz. Zamanınızı öğrenmeye harcamış olmanın size ego getirmemesi gerektiğini hatırlayın.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş bugünden itibaren burcunuzda ilerlemeye başlıyor ve girişimci yönünüz ortaya çıkıyor. Cesur ve enerjik davranabilirsiniz. Işığınız ve cazibenizle parlayacağınız bir aya ilerlerken insanları bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda hayatınızın monoton ve sıkıcı olmasından şikayet ediyordunuz. İşte bugün karşınıza çıkacak harika bir fırsat sayesinde bu durumu değiştirebileceksiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in burcunuza girişi ile tüm gözler üzerinize çevriliyor. Önümüzdeki bir aylık dönemde kişisel hedefleriniz ve istekleriniz ön planda olacaktır.Bugün kendinizi biraz içe kapanık hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde geçmişte kalmış kişilerden sürpriz haberler alabilirsiniz.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli İkizler bugün devamlı eşlerinin yanında olmak isteyecek. Hayatta olmak istediğiniz yere ulaşabilmeniz için daha çok çalışmanız gerekiyor. İş yerinde daha sık evet demeye başlayın. Daha büyük bir çaba sarf edin. Bu yol sizi finansal başarıya götürecektir.

20 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni birşey düşünmek yada adım atmak için uygun bir zaman değildir. Olayları kendi akışları içinde bırakmak daha doğru olacaktır. Çabuk geçecek bu etkinin derin sonuçları olmayacaktır. Sadece sizi bir günlüğüne kötümser yapacak bir enerjidir. Bu nedenle sakin kalınız ve şu anki durumu düzeltecek yada daha da gerginleştirecek herşeyden uzak durunuz. İş konularında zihin faaliyetleriniz güvensizlik dolu olabilir. Tam olarak oluşmamış bazı durumlar nedeniyle istediklerinizi gerçekleştirmeniz güçleşebilir. İnsanlarla aranızdaki mesafe duygunuz ve maddi konulardaki abartılı istekleriniz çatışabilir. Olayları daha net görerek kendinizi hazırlıklı kılmalısınız. Bu dönemde elinizdekini muhafaza etmenizde fayda var. İnsanları kolaylıkla ikna edemeyeceğiniz bugün duygusal konularda olduğu gibi işinizle de ilgili sakin kalmaya bakınız.

20 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 18' 40" R
Ay
Oğlak
23° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 50' 59"
Venüs
Boğa
00° 51' 17"
Mars
Balık
29° 38' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 47"
Satürn
Balık
16° 33' 54"
Uranüs
Boğa
22° 20' 26"
Neptün
Balık
28° 54' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 08"
Lilith
Başak
23° 19' 29"
True Node
Koç
15° 21' 32"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>