İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Olgunlaşıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 20%

İş stresi veya aile sorunları, sizin ya da hayatınızdaki önemli bir kişinin bugün biraz yorgun olmasına neden olabilir. Sinirler oldukça gergin durumda, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Durumun dışına çıkın ve bunu geçici bir şey olarak görün. Sevdiğiniz kişiyle herhangi bir kavgaya girmeyin. Pişman olabileceğiniz ve geri döndürmeyeceğiniz bir şey söylemek istemezsiniz.

Bugün birileriyle ortak olmak için iyi bir zaman olabilir. İş yerinizde, görevlerinizi başkasıyla paylaşmanın yararlı olduğunu görebilirsiniz. Belki onlara yardım edebilirsiniz, onlar da size yardım edebilir. Başka bir kişinin bakış açısıyla bakıyor olmaktan fayda göreceksiniz. Bu nedenle, projelerinizde işbirliği yapmaktan ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin! Bunu yaparsanız işinizi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

Bugün modunuz biraz düşük olabilir fakat böyle hissetmenizde bir neden bulamıyor ve neden böyle olduğunuzu anlamıyor olabilirsiniz. Bu durum fiziksek veya mental yorgunluktan kaynaklanıyor olabilir ya da geçmişteki bir şeye olan öfkeniz yeniden ortaya çıkıyor olabilir. Eğer ikinci durum söz konusuysa, bir şey yapmayın. Onunla başa çıkmanın en iyi yolu koşuya çıkmak veya bir aerobik kursuna yazılmak. Bu şekilde çok daha iyi hissedeceksiniz!

Zıt enerjilerle başa çıkabilmek bugün senin için kolay olmayacak. Çatışması bakış açıları ve dolambaçlı perspektifler dünyan içinde çarpışabilir. Duyguların seni bir konuyle ilgili bir yöne çekmeye çalışacak; fakat bir yandan da etkili bir güç seni daha devrimsel nitelikte olan yaklaşıma yöneltecek. Bütün durumlarda dengeyi korumaya çalış - özellikle de başkalarının hassas duygularını içerenlerde.Önünüzde eğlenceli bir gün var. İş ya da eğitim hayatınızda yapılması gereken seçimler ve düşünülebilecek yeni ufuklar bağlamında bir dönüm noktasında olduğunuzu düşünüyorsanız, bu değişimleri gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek kişilerle bir toplantı ayarlayın. Bu, geleceğiniz için son derece verimli bir kaynak olacak. Son birkaç gündür baş ettiğiniz zorluklar düşünülürse, bu sizin için biçilmiş kaftan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız işle ilgili bir değerlendirmeye tabi tutulacaksınız hoş sürprizlere hazırlıklı olun. En büyük övgüyü almanız, zam konusunun gündeme gelmesi, terfi etmeniz ya da akla gelebilecek her türlü ilerleme olası. Bu özgüveninizi epey yükseltecek ve günün geri kalanını muhtemelen kafanız bulutlarda geçireceksiniz. Ancak unutmamalısınız ki daha yüksek konum daha fazla sorumluluk anlamına gelir.

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çok fazla endişelenmemeye çalış. Ayrıntılara dikkat edin ve işleri başarmak için çalışın. Listenizdeki öğeleri kontrol edebildiğinizde, kendiniz ve gittiğiniz yön hakkında daha iyi hissedeceksiniz. Gözlerinizi açık tutun ve yapmanız gerekenler üzerinde yoğunlaşın.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın bazı pişmanlıklarının aklına geldiği bir gündesin. Ancak bu yaşadıkların olmasaydı, bugünkü olgunluk seviyesinde olamayacağını düşünüyorsun. Ailesiyle yaşayan bir ikizler burcuysan bugün onlarla yaşadığın bazı sorunları çözüme kavuşturmak seni sevindiriyor. Gün içerisinde tanışabileceğin önemli birisi kariyer konusunda sana beklenmedik fırsatlar yaratabilir.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yoran şey güç çekişmeleri olabilir. Bu yüzden insanlarla savaş halinde olamamalısınız. Gerçekleri görmeye çalışın. Özel hayatınızda risk almaya eğilimli bir durum içinde olabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizin ön plana çıktığı bir gündesiniz. Sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Bitirmeniz gereken uğraşlarınızda sıkışma olabilir. Bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. İletişimden kaynaklı zorlanmalar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süre kendinizi ve limitlerinizi anlama fırsatı yakalayabilirsiniz. Karakteristik yönlerinizi görmek ve ne istediğinizi bilmek sizi daha güçlü ve çekici yapacaktır.

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde krediler, miraslar, eş ve ortaklarınızdan gelen ortak gelirler, primler ve nafakalar ile sigorta ve vergi borçları konusunda ilerleme kaydedebilir, finansal işlerinizi halledebilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde yolculuklar ve görüşmelerden yana şansınız artarken, aşk hayatınızda etkili görüşmeler yapabilir, özel hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışmadığınız sürece yanlış anlaşılmalar kaçınılmaz olacaktır. Çekinmeyin, aklınızdan geçenleri düzgün bir şekilde kelimelere dökün.

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlıklar evinizdeki seyahatine devam edeceği bugün sosyalleşmek istersiniz. Sosyal çevrenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.Hayallerinizi ve umutlarınızı arkadaşlarınızla paylaşmak iyi gelecektir. Geçmişte kalmış arkadaşlarınızdan haber alabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kararsızlığınıza bir an önce son vermek gerekiyor. Eğer kısa süre içinde karar alamazsanız karşılaşacağınız olaylar sonucunda ortaya çıkabilecek karışıklıklar sinirlerinizi bozacak ve strese sokacak. Eskiden beri süren bir ilişkiniz farklılaşacak ve beklemediğiniz bir hız alacak.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler meyve ve sebze yiyin ve vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitaminleri alın. Bugün yoğun bir çalışma için iyi bir gün. Bir Terazi ile flört etmek söz konusu olduğunda ortamdan ayrılmanız önerilir. İkiniz için çok da uyumlu bir gün değil.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal konularda ise kendinizle ilgili şüpheleriniz var ve bu durum sizi karamsar hale getiriyor. Kendinizi farklı hissediyor olmanız dolayısıyla özgür kararlar vermekten yanasınız. Bugün kimi anlarda duygularınızı karşınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Fakat çoğunlukta sessiz kalmayı tercih edeceksiniz. Bu arada size yakın olan insanlar sizi sinirlendirebilir. Yada siz onları farkında olmadan sinirlendiriyor olabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin küçük alışkanlıkları bile bugün sizi kızdırmaya yetebilir. Lütfen gevşeyin ve bu durumun sizi rahatsız etmesine izin vermeyin. Nasılsa geçecektir diye düşünmeye çalışın. Kimseye acı söz söylememeye çalışınız. Bugün size çok yakın olan insanlar duygusal karışıklığa neden olacak sözler söylenebilir ve olaylar geçebilir. Öncelikle kendi yolunuzda ilerleyin ve insanlarla iyi temas içinde olmaya çalışın. Özellikle kadınlarla olan ilişkilerde veya olaylarda dikkatli olunuz.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 11' 38" R
Ay
Oğlak
22° 01' 29"
Merkür
Koç
16° 48' 21"
Venüs
Boğa
00° 42' 21"
Mars
Balık
29° 32' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 05"
Satürn
Balık
16° 33' 16"
Uranüs
Boğa
22° 20' 01"
Neptün
Balık
28° 54' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 43"
Lilith
Başak
23° 18' 41"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:16

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>