İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Huzur İstiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Fikirlerinizi daha net ifade etme şansınız var. İletişim tarzınızın belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacak.

Finansal durumunuzla ilgili bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Tam olarak istediklerinize ulaşamayacak olsanız da rahatlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki zorlayıcı konularla yüzleşmeksiniz. Kendiniz için yeni seçenekler ve değişimler aramanızda fayda var. Sağlığınıza dikkat etmeniz ve motivasyonunuzu korumanız önemlidir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal açıdan daha dengeli hissedebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün ön planda olacak ve problem çözme konularında başarılı olabileceksiniz. Kendinize zaman ayırıp içsel dengeyi sağlamak için meditasyon veya yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Ufak tefek huzursuzluklar geçici olabilir, sakin kalmaya ve olumlu düşünmeye özen gösterin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici olarak çalışan İkizler burcuysan, altında çalışan kişilerinkonusunda senin kadar titiz davranmasını isteyeceksin. Arkadaş çevrende ego gösterileri yapan kişilere hak ettiklerini söylemekten çekinmeyeceksin. Bu saatten sonra kimsenin huzurunu kaçırmasına izin vermeyeceksin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli konuşmalar yapabilirsiniz. İş görüşmeleri, anlaşmalar veya satın alma ile ilgili konularınız varsa bunlara bir netlik kazandırabilir ve yolunuza bakabilirsiniz. Sakin, dengeli ve sözlerinin nereye varacağını, bu sözlere kime ilettiğini bilen biri olmanın karşılığını alabileceğiniz bir gündesiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma arkadaşlarınıza destek olabilirsiniz. Sorumluluklar ağır gelebilir. Kabullenmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Gün içinde duygusal olarak kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Bazı konuları oluruna bırakmanız sizin için daha iyi olabilir.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de bugün maddiyatla alakalı oldukça şanslı bir gündesiniz, bereketiniz artacağı için bir işe girecekseniz girebilirsiniz, eğer kredi çekmek zorunda iseniz başvurabilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı şeyleri dengede tutmak önemli olacak senin için. Ancak günün büyük bir kısmını keyifle karşılaman gerekecek. Sorumluluklarını yerine getirirken surat asmana gerek olmayacak bugün. Hem eğlenecek hem de birçok işi halledebileceksin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir işi veya manevi konuyu gün ışığına çıkarabilir sevgili İkizler. Bilginin yüzeye çıkması veya harekete geçen duygular artık hayatınızda gerekli iyileştirmeleri ve ayarlamaları yapmanıza yardımcı olur ve daha iyi bir iş-yaşam dengesi tüm bunların anahtarıdır. Hayatınızdan memnun değilseniz ve sorunlar birikmişse, bunu artık güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. Takdir edilip edilmediğiniz konusunda endişelenmemeye çalışın; bunun yerine kendinizi tatmin etmeye bakın. İçten dışa kendinizi iyi hissettiren şeyleri yapın. Şu anda meydana gelen bir şey sizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya motive edebilir, ayrıca geçmişe dair bazı önemli bilgiler edinebilirsiniz. Kendinize nasıl baktığınız hakkında bir aydınlanma yaşayabilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınız, yaşam alanınızın düzeni veya sağlık konuları gündemde olabilir. Evcil hayvanlarınız varsa onlarla ilgilenmek gerekebilir. Önemli kişilerle görüşmek ve kalıcı olmasını istediğiniz kararlar için uygun bir gün değil. Ertelediğiniz işlerinizi bugün bitirebilirsiniz.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün aşk, tatil, çocuk veya çalışma hayatınızda bazı sonlanmalar ve krizsel süreçler içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki durgunluğa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz. Aşkınızı canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız gerekiyor. Kibriniz ve yanlış hükümleriniz sonucunda, birlikte çalıştığınız kişilerin tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanamıyorsunuz. Onların size yardım etmek istemelerine müsaade etmeli, görüşlerini almalı ve bunlardan faydalanmalısınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın.

24 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 03' 38" R
Ay
Koç
03° 02' 43"
Merkür
Koç
19° 29' 23"
Venüs
Boğa
06° 53' 09"
Mars
Koç
03° 24' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 31"
Satürn
Balık
16° 59' 03"
Uranüs
Boğa
22° 37' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 31"
Lilith
Başak
23° 52' 04"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>