İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusal Olarak Çelişkiler Yaşayabilirsin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 30%

Bugünkü gezegen konumu, aşk hayatınızda ve yaratıcılığınızda geçirdiğiniz nispeten kasvetli döneme bir son verebilir. Eğer "ruh eşinizi" henüz bulamadıysanız, bu dönem bu konuda oldukça umut vadediyor. Eğlenecek ve hayatınızı değiştirebilecek bazı ilginç insanlarla tanışacaksınız!

Bugün çok iddialı olmamaya çalışın. Bazen çok heyecanlanabilirsiniz ve insanlar sizi agresif olarak görebilir. Utangaç insanlar ise enerjiniz tarafından bunalmış hissedebilirler. Bugün sinirli hissedebilirsiniz, bu yüzden bu ekstra öfkenin bir kısmını yok etmek isteyebilirsiniz. Sert bir antreman ile toksinlerinizden kurtulun ya da herhangi bir hayal kırıklığınızdan kurtulmak için uzun bir yürüyüşe çıkın. Çok daha dengeli hissedeceksiniz!

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Sen fark etmemiş olabilirsin ama performans konusunda doğuştan, tanrı vergisi bir yeteneğin var. Bugün ise başkalarının önünde konuşurken bunun işaretlerini görebileceksin. Birçok ünlü müzisyen ve aktör İkizler burcu altında doğmuştur. Etkileyici ve kuvvetli bir imaj yansıtmana yardımcı olan hassas bir enerjin var ve bunu istersen daha da geliştirebilirsin.Büyük ihtimalle bugünden keyif alacaksınız. Son zamanlarda o kadar çok değiştiniz ki bugün gibi şüphelerinizi giderecek kısa bir araya ihtiyacınız vardı. Kendinizi ya da arkadaşlarınızı kaybetme noktasına geleceğinizden korkmuş olabilirsiniz. Belki de partnerinizin artık sizi anlayamayacağı korkusuna kapılmıştınız. Ancak bugün, ışıldıyorsunuz, yarından fazlasıyla umutlusunuz. Parlak ruhunuza nasıl hayran olmasınlar?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçtiğimiz birkaç ayda başarmaya çalıştığınız her ne idiyse, bugün tam da istediğiniz biçimde sonuçlanabilir. Bu durum sizi oldukça şaşırtabilir ve nihayet açılan bir tıkanıklık gibi ferahlatabilir. Una rağmen, bu sizin şansınız, sizinle birlikte emek veren diğer herkes ve siz övgüyü hak ediyorsunuz. Her şey yerli yerine oturduğunda, gidip bunu kutlayın. Bunu kesinlikle hak ettiniz!

25 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile ilişkileri ve sosyal çevrenizle ilişkiler öne çıkabilir. Grup çalışmaları, davetler gündeminizde olabilir. Finansal konularda, bireysel isteklerinizde daha hızlı harekete geçebilir, yeni istek ve hedefler içinde olabilirsiniz.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyarlı davranışların çevrendeki insanlara güven veriyor. Özgülüğüne olan düşkünlüğün artıyor. Ailenin bu konudaki baskılarına anlayışlı fakat tavizsiz olabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan duygusal olarak kendi içinde çelişkiler yaşıyorsun. Başkalarından senin gibi davranmasını bekleyerek vaktini harcamamalısın.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde enerjik insanlar olmasını istiyor olabilirisiniz. Aktiviteler ne olursa olsun ağırkanlı kişilere tahammül seviyeniz oldukça düşük olabilir. Kişileri oldukları gibi kabul etmeye çalışmalısınız. Bu durum bugün daha fazla işlerinizi kolaylaştıracaktır.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. Arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Bazı konularda farkındalık içinde olabilirsiniz. Düşüncelerinizin olgunlaşması için kendinize zaman vermelisiniz. Akşam saatlerinizi daha hareketli geçirmek isteyebilirsiniz.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Egonuzu bugün bir kenara bırakarak mantık çerçevesinde hareket etmek beklenmedik yardımlaşma, sevgi ve yakınlıkların önünü açabilir. Mutluluk sizinle.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal alanda oldukça aktif bir gün olabilir ancak arkadaşlarınızla görüşmek için emek ve gayret içinde olmanız gerekebilir. Mars bu dönemde sizi arkadaş ve sosyal çevrenizden koparırken bunun yansımalarını hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İçgüdülerinize güvenmek, içgüdülerinizi dinlemek demektir. İkna edici birinden etkilenmeniz olası değil. Kalbinizden geçenlere güvenmelisiniz.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcunda devam eden seyahati sizi dışa dönük bir ruh haline sokuyor.Bugün sosyalleşme ihtiyacınız artacaktır, arkadaşlarınıza vakit ayırmak iyi gelir. Akşam saatlerinde etkili olacak Ay – Mars kavuşumu arkadaş çevrenizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızı canlandırmak istiyorsanız, partneriniz ile birlikte eğlenceli aktivitelere yönelmelisiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızdan, zorlandığınız zamanlarda yardım istemekten çekinmeyin. Sevdiklerinize daha fazla vakit ayırmaya çalışın.

25 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda söz sahibi olan biri var. Ona bu cesareti esas olarak partneriniz veriyor ve siz bundan oldukça rahatsız görünüyorsunuz. İlişkinizdeki problemleri baş başa çözmeye çalışın. İş yerinde artık su yüzüne çıkan bir sürtüşme herkesin sorunu haline geldi. Bu sorunu ortadan kaldırmadığınız sürece keyifle çalışamayacaksınız. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var! Sağlığınızla ilgili sorunlarınızın üzerine eğilin

25 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 31' 01" R
Ay
Terazi
06° 43' 22"
Merkür
Boğa
04° 18' 38"
Venüs
Boğa
24° 01' 53"
Mars
Koç
14° 03' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 29"
Satürn
Balık
18° 01' 05"
Uranüs
Boğa
23° 25' 46"
Neptün
Balık
29° 24' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 34"
Chiron
Koç
21° 39' 28"
Lilith
Başak
25° 24' 45"
True Node
Koç
14° 56' 28"
Son Güncelleme : 19/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>