İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın.

Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

Bu sıralar meydana gelebilecek tesadüflerde kafanızı karıştıracak sıklıklar söz konusu. Önyargılı yaklaşmama eğiliminiz, sizi fazla iyi niyetli yorumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:38 Venüs-Mars karşıtlığı, aşk hayatımızı ilgilendiren konular başta olmak üzereortaklığı, evlilik, boşanma gibi önemli konularda geçtiğimiz Mart ayında düşündüğümüz veya yürürlüğe koymak istediğimiz kararlarımızı yeniden ele almamızı sağlıyor. Mars gerilediği için belki her şey tam olarak belli değil. O nedenle, yapılacak gözden geçirmeler önümüzdeki Ağustos ayında sizlerin birortaklığı kurmanızı, bir çocuk sahibi olmanızı, ilerisi adına önemli bir karar vermenizi, psikolojik anlamda yenilenmenizi sağlayabilir. Saat 07:26 Ay-Neptün olumlu görünümü, bir yandan ciddi şekilde ilişkinizi, mali durumunuzu, diğer yandanhayatınızla ilgili konuları şöyle bir gözden geçirebilirsiniz. Ancak her iki konuda da, ne karamsar olalım ne de gerçekleri göz ardı edelim. Hangi alanda ilerlemek istiyorsanız bu konuda eksikleriniz var mı, bu yola çıktığınızda engellerle karşılaşsanız bile hiç etkilenmeden ilerlemeye devam edebilir misiniz? Bu soruyu kendinize mutlaka sorun. Boş ümitlerin, düşlerin peşinden koşmamanız gerektiğini söylüyor. Saat 10:39 Ay-Jüpiter görünümü, ciddi ve oldukça hesabi şekilde meseleleri ele almanızı sağlıyor. Güvenlik, sağlamlık, istikrar ilkeleri çerçevesinde düşünmektesiniz. Paranızı nereye yatırdığınız, kimlerleyaptığınız, ailenizin durumu, geleceğinizle ilgili konularda bir hayli titiz düşünebilirsiniz. Saat 12:35 Ay-Merkür görünümü, birüzerinde odaklanma, bir mesele üzerinde dikkatli şekilde düşünme, hesap kitap yapma, ne yapmak istiyorsak, neyi planlamışsak bunlara tekrar ele alarak halletmede yardımcıdır. Saat 17:21 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, başkalarına güvenmekte temkinli davranabilirsiniz. Olur olmaz yere korkular, kaygılar duyabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde sanki pek rahat değilsinizdir. Kafanızın içinde her şeyi kurgular, mantıklı düşünmek isteseniz de, elinizde olmadan endişelenebilirsiniz. Saat 18:44 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her konuda iyi bir analiz yapmanın önemini işaret ediyor. Günün tüm gelişmelerinin arzu ettiğiniz doğrultuda olması dileğimle,

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayat yolunda kolay ilerleyemeyeceğinizi biliyorsunuz fakat pes etmek asla size göre değil. Başınıza ne gelirse gelsin kısa süre içinde toparlanıyor ve yeni planlarınızı gündeme getirmeye inatla devam ediyorsunuz. Bu tavırlarınız nedeni ile gizli düşmanlarınız da şaşkınlığa düşüyorlar.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önümüzdeki birkaç gün boyunca, bazı konularda net olma ihtiyacı duyabilir ve sizi başka taraflara çekmeye çalışan kişilerin arkasından gitmeyebilirsiniz. Yolunuzdan dönmemenizde fayda var. İlişkilerde sıkıcı durumlar oluşabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafamızdan geçeni uygulamakta zorlanabileceğimiz, hesapta olmayan durumlarla uğraşmamız gerekebilecek, ikili ilişkiler, ortaklıklar vebirlikleri açısından temkinli olunması ve gergin durumların doğru yönetilmesi gereken bir haftalık süreçteyiz. Karşıt fikirler, düşmanca tavırlar ön planda olabilir. 23 Mayıs Pazartesi yazımızda, bu konuyu detaylı şekilde ele aldığımız için çok fazla yazmamayı tercih ettim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konularda sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularla ilgili yüzleşme yaşayacağınız zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Aşkta çatışmalı durumlar yaşanabilir.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda önlemler almanız gerekiyor. Ekstra masraflar önümüzdeki süreçte başınızı ağrıtıp, size büyük pişmanlıklar yaşatabilir dikkat edin.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kadın-erkek ilişkilerinde karşı cinsi anlamamaya ve zıt görüşlerde olmaya meyillisiniz. İlişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Sosyal ortamlarda sakinliğinizi korumaya özen gösterin.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın maddi ve manevi tüm krizlerine rasyonel bakış açısıyla yönelebilir ve çözülmeleri için çaba sarf edebilirsiniz.Ancak akşam saatlerinde olası otorite figürleri ile güç savaşlarına ve duygusal baskı hissetmenize neden olabilecek konularda dikkat etmeniz gerekiyor. Mümkün olduğu kadar hızlı bir biçimde parasal düzeninizi akşama kadar toparlamalısınız.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda olacak. Ay öğle saatlerinden başlayarak akşamüstüne kadar Merkür ile olumlu açı kuracağı için tüm işlerinize rahatlıkla odaklanıp üstesinden gelebileceksiniz. Banka işleri, ödemeler, alışveriş,görüşmeleri, toplantılar ve ciddi adımlar atmak bakımından oldukça verimli geçecek.Bu saatlerden sonra akşam 17:00 civarı Ay baskıcı stresli Plüton ile kavuşacak. İçiniz sıkılabilir. Ancak abartılı ve mantıklı olmayan bir tarzda duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınmalısınız. Otorite figürleri ile stresli konuşmalar gerçekleşebilir.En iyisi yapılacak işleri bu saate kadar bitirmek ve etki altında kalabileceğiniz görüşmelerden uzak durmaktır. Özellikle Ay/Plüton etkileşimi, duygusal anlamda baskı kurabilir veya baskıya maruz kalabilirsiniz. Akşam saatleri evde tartışma yaratacak konulardan uzak durun!

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 33' 29" R
Ay
Akrep
20° 12' 33" R
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
24° 49' 47"
Mars
Balık
25° 51' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 38"
Satürn
Balık
16° 07' 16"
Uranüs
Boğa
22° 03' 48"
Neptün
Balık
28° 45' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 24"
Lilith
Başak
22° 46' 56"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>