İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın.

Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

Bu sıralar meydana gelebilecek tesadüflerde kafanızı karıştıracak sıklıklar söz konusu. Önyargılı yaklaşmama eğiliminiz, sizi fazla iyi niyetli yorumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler 25 Mayıs saat 22:45 tarihinde burcunuz üzerinde doğacak Yeniay, yüreğinizi bir çocuk gibi kıpır kıpır bir heyecanla dolduruyor. Hayatın eğlenceli tarafına odaklanıyoruz. Konuşmak, ilgi odağımızda olan konulara eğilmek, bilmek, öğrenmek isteyeceğiz. Ancak hedefsiz değiliz. Çünkü Yeniayın yöneticisi Merkür-Boğa burcunda ilerliyor. Yeri geldiğinde kendi dünyamıza çekilip, huzuru da önemseyeceğiz. Zihnimiz bazen bir mesele üzerinde odaklanacak ve onu mantıklı şekilde ele almamızda bize eşlik edecek. Bu Yeniayın özünde geçmişin hesabı da gözden geçirilecek. Neler kaybettik, neler kazandık. Nereden nereye geldik. Bunları ancak bize çok yakın kişiler bilecek. Hani yüzümüz güler de, içimizdekini pek kimse bilmez ya. İşte böyle de bir halimiz var. Güzelleşmek, bakım, imajımız için yeni bir şeyler düşünebiliriz. Değişiklik istiyorsak, bize en yakışanı, en gerekli olanı tespit edeceğiz. Yeniayın görünümleri, bildiklerimizi başkalarıyla paylaşım yönünde etkilidir. Yeni bir şeyler deneyimleme, gidip yerinde görme, merak ettiklerimize ulaşma arzumuz yüksek olacak. Çevremizdekiler bizimle sohbet etmekten, farklı yönlerimizi keşfetmekten hoşlanabilirler. Belki de uzun zamandır görmediklerimizi ziyaret ederiz, onlarla ilgileniriz. Bu onları mutlu edicidir. Ticaret, eğitim, kazanç gibi konulara ilgi duyabiliriz. Bu Yeniayın bir başka görünümü borç-alacak yönünde önemlidir. Kime güveneceğimizi, kimlerle el sıkışacağımızı bilelim. Uzun vadeli düşünelim. Riskli yatırımlardan kaçınalım. Uzun vadeli olanı tercih edelim. Hukuki haklarımızı bilelim. Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevmek de, sevilmek de senden yana. İlişkilerinde endişelerin varsa bu düşüncelerinden uzaklaşabilirsin.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Boğaz ve boyun ağrılarınıza karşı daha dikkatli ve koruyucu olmalısınız. Kariyer hayatınızdaki beklentiler sizi yetersizmiş duygusuna sevk edebilir.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ön göremediğiniz konularda dikkatli olmanızda fayda var. Sizi zorlayan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Yaptığınız işleri gözden geçirmeden teslim etmeyin. Günün ikinci yarısında birlikte çalıştığınız kişilerle birlikte yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konular ön plana çıkabilir.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüz bir hayli kuvvetli. Sevgi dolu ve şefkatlisiniz. Ancakverenler için bu durum biraz daha ciddiyet kazanmalı. Çalışanlarınız arasında ihanet söz konusu olabilir.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri planda durduğunuz günlerin acısını çıkaracağınız bir dönem başlıyor. Kafanızdaki planları ve projeleri uygulayabilirsiniz. Sosyal çevrelerde para dengenize dikkat etmelisiniz. İş yaptığınız arkadaşlarınızla parasal konularda çekişmelere girmekten kaçının.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu akşamdan itibaren yolunuza ışık tutacak, ikili ilişkilerde alacağınız yeni kararları aktive edecek sizin burcunuzda Yeni Ay gerçekleşiyor. Her Yeni Ay, yeni heyecanlar ve yeni fırsatları taşır. Siz de bu heyecanlı dönemin ve dinamik enerjinin keyfini çıkarmak için bitmesi gereken ne varsa tamamlayın. Çifte fırsatlar kapınızı çalacaktır.

25 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 05' 05" R
Ay
Yengeç
22° 36' 04"
Merkür
Koç
16° 04' 03"
Venüs
Balık
09° 01' 56"
Mars
Kova
27° 03' 26"
Jüpiter
Boğa
14° 42' 05"
Satürn
Balık
12° 06' 59"
Uranüs
Boğa
20° 12' 57"
Neptün
Balık
27° 25' 31"
Plüton
Kova
01° 38' 33"
Chiron
Koç
18° 12' 30"
Lilith
Başak
18° 40' 05"
True Node
Koç
15° 45' 16"
Son Güncelleme : 19/03/2024 08:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>