İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sıkıntı dolu ikilemler, zor tercihler bugünlerde yaşamınızı doldurabilir. Geçen zaman zararınıza çalışıyor. Son zamanlardaki yürek titreşimlerinizi kontrol altına almaya çalışın.

Destek arayan üretkenliğiniz, belli bir süre daha hareketsiz kalabilir. Kafanızda tam netleştiremediğiniz ilişkiler, taraf olmanızın istendiği durumlarda çekingen kalmanıza yol açacak.

Çeşitli konularda görüş birliği içinde olduğunuz insanlarla para işlerindeki tezatlığınız, sizi fazla şaşırtıyor. Yakında ikili bir görüşmede sıkı pazarlıklarınız olabilir. Yeterince hazırlıklı olmalısınız.

Bu sıralar meydana gelebilecek tesadüflerde kafanızı karıştıracak sıklıklar söz konusu. Önyargılı yaklaşmama eğiliminiz, sizi fazla iyi niyetli yorumlara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkileriniz biraz problemli görünüyor. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor. Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz.

25 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:48 Ay-Satürn görünümü, elimizden geldiğince nazik davranmaya çalışsak da, birileri bizi anlamamakta ısrar edince zorlanıyoruz. Saat 02:35 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, aşk hayatımız, çocuklarımız ve bizi ilgilendiren her konuda geleceğimizi düşünerek hareket edeceğiz. Bugünlerin yarınları da var sözünü bugün bir hayli önemseyeceğiz. Saat 12:52 Jüpiter-Neptün görünümü, çalışma hayatı, kariyer yaşamı, toplumsal hayatımızı ilgilendiren konularda hayalci değil, azimli ve kararlı şekilde ilerlememiz yararlı olur. İşinizde iyileştirmeler yapılır. Boşanma gibi olumsuz durumlarda, karşı taraf geri dönebilir veya boşanmaktan vazgeçebilir. Kimi İkizler eski birortağıyla ilgili meselelerle uğraşabilir. Evlenme teklifi alabilirsiniz. Fakat bu kişiyi, bu ilişkiyi, ilerisi adına her yönüyle ele almakta yarar vardır. Saat 16:38 Merkür-Pluto görünümü, güvenilir ve istikrarlı olana yönelmemiz gerektiğinden söz ediyor. Bunun için derinlikli bir şekilde her meseleyi ele almalıyız. Bilmediklerimizi, kafamızı kurcalayan meseleleri çözmemizde yarar var. Hangi konu olursa olsun, görünenle yetinmemeliyiz. Bilakis içimiz rahat edene kadar, yanlışları ve doğruları tespit etmeliyiz. Gün, güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

25 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Konuşmalarında seçeceğin cümleler, sana gizemli bir hava katacak. Bugün bir eğitime katılabilirsin.

25 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik ani giderler ve keyifsel harcamalar finansal anlamda sizi zor durumda bırakabilir. Yakın çevrenizden gelecektekliflerini ince eleyip sık dokumanız gerekiyor. Özel ilişkilerde ise kıskançlık ve baskılama dürtüsüne karşı dikkatli olunmalı.

25 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınıza yenilikler katmak isteyebilirsiniz. Yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Mistik konular, dikkatinizi çekebilir. İlginizi çeken bir konuda, eğitim almak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Örneğin bir tatil planı yapabilirsiniz. Maddi konularda harcamalarınızı dengelemek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile keyifli etkinliklere katılabilirsiniz.

25 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru ile yanlışı çok iyi ayırıyorsunuz. Bu durum en çok işlerinizde kolaylık sağlamanıza neden olacak. Zaten ekonomik sıkıntılarınız vardı ve bu zor...

25 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

25 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınız için kafanızda güzel süreçler üreteceksiniz. Düşünce gücünüz sağlam olacak. Sosyal çevrenizdeki birtakım değişik ve farklı olgular, hayattan alacağınız keyfi artırabilir.

25 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün derin konsantrasyon hakimiyeti var gökyüzünde. Spiritüel, metafizik konular sizi yeni enerjilere taşır. Rüya yorumu, mistik temalarla ilgilenebilirsiniz. Güçlü ortaklıklara adım atma kararı almanız da mümkün. Özel hayatınızdaki ilişkinizi ise derin düşüncelerin süzgecinden geçirmek istersiniz.

25 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

25 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 01' 46" R
Ay
Yengeç
21° 55' 07"
Merkür
Koç
15° 58' 57"
Venüs
Balık
08° 57' 49"
Mars
Kova
27° 00' 51"
Jüpiter
Boğa
14° 41' 25"
Satürn
Balık
12° 06' 35"
Uranüs
Boğa
20° 12' 49"
Neptün
Balık
27° 25' 24"
Plüton
Kova
01° 38' 29"
Chiron
Koç
18° 12' 18"
Lilith
Başak
18° 39' 42"
True Node
Koç
15° 45' 21"
Son Güncelleme : 19/03/2024 06:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>