İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Duygusal Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 50%

Biriyle dürüst bir görüşme yapmak istiyorsanız bugün tam zamanı. Belki de sevgilinizle geleceğiniz hakkında konuşmanız gerekebilir. İlişkiniz bir sonraki evreye taşıma isteiğinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Sevgiliniz diyaloğa açık olacak. Birlikte nereye doğru yol alacağınız konusunda daha net bir fikir edinirseniz, kendinizi harika hissedeceksiniz.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Her şeyin yumuşak ilerleyeceği bir gündesin. Parmağını kıpırdatman gereken çok az durum var. Az çabayla günü keyifli geçirebilirsin. Eğer kendini ifade etmeye kalkarsan veya bir işe girişirsen, gerçekten başarılı olabilirsin. Günün enerjisiyle uyumlu olacaksın!Bugün evinize duygularınızı harekete geçirebilecek bir mektup ya da kargo gelebilir. Belki de gönderenin büyük bir fedakarlık yaptığını ve her zaman olduğundan çok daha samimi olduğunu gösteren bir hediye alabilirsiniz. Yapmanız gereken pek çok şey olsa bile, gün boyunca bunu düşünebilirsiniz. Öneri: hediyeyi veren kişiye teşekkür ederken sıcak ve samimi olun fakat çok da coşkulu bir tepki vermeyin. Arkadaşınızı utandırmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla yoğun bir iletişim rüzgarı esebilir. Bir gün içinde onlarca e-posta alabilirsiniz. Ve bir sürü ziyaretçiniz olabilir! Sizi sekteye uğratacak hiçbir şeye elinizden geldiğince izin vermemeye çalışın. Bugün bitirmeniz gereken işlerin bir listesini oluşturun. Kendinize bir yol çizebilirseniz, gün içinde bazı bölünmeler dahi yaşasanız, kısa süre içinde her şeyi rayına oturtacaksınız.

25 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk veya arkadaşlık ilişkilerinde ilgi ve değer görme, beğenilme isteğiniz artabilir. Daha flörtöz olabilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık arasında kalan bir ilişki gündemde olabilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerin ile vakit geçirmek sana iyi hissettiriyor. Sorunlarını onlar ile paylaşmak psikolojik yükünü azaltabilir. Yalnız bir İkizler burcuysan, beklemediğin kişiden gelecek aşk itirafı, duygusal hayatının hareketlenmesine neden olabilir. Akşam saatlerinde alışverişe çıkma planları yapacaksın.

25 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bu ay fazla alışveriş yapmanız ve gereksiz para harcamanız ilerde daha dikkatli olmanızı gerektirebilir. İhtiyaç ve keyif arasındaki dengeyi kaçırmamak için bu konuda kendinize ve bütçenize karşı objektif olun.

25 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi anlatabileceğiniz ve sevdiklerinizle daha mutlu olabileceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcı, eğlenceli uğraşlara zaman ayırabilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sırlarınızı ve ideallerinizi kötüye kullanmaya çalışabilirler. Özellikle sizi araştıran rakip ve üstleriniz olabilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitim öğretim faaliyetleri yabancılarla yapılan işler konusunda başarı elde edebilir, görüşmelerinizden olumlu sonuç elde edebilir ve arkadaş çevrenizin desteğini görebilirsiniz. Akşam üzerinden itibaren ilişkilerinizde olumlu diyaloglar geliştirerek sevgi dolu paylaşımlarda bulunabileceğiniz bir zamandasınız.

25 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş sorumluluklarından bazıları bir kişi için çok fazla. Ne yaparsanız yapın,yığını giderek büyüyor. En az acil olan görevleri bir kenara bırakın ve geri kalanı için istikrarlı bir şekilde çalışın. İşvereniniz sizden çok fazla şey bekleyebilir  ancak ne olursa olsun akıl sağlığınızı korumanız gerekiyor.

25 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşlarınızlabirliği içinde olacağınız bir gün. Siz, kendi düşüncelerinden yola çıkan biri olduğunuz için, değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Kişisel bağlantılarınızı sıcak tutmalısınız.

25 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizle alakalı bağlantılarınızın veya özel yaşamınızdaki bir ilişkinin niteliği, çok daha ciddi bir boyut kazanabilir. Kendinizi, bir anda, hayatınızı değiştirebilecek önemli bir kararın arifesinde bulabilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizi hazır hissettiğinizden emin olun. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan çok önemli tavsiyeler alacaksınız. Geçmişinizden gelen bazı şeyler bugün kafanızı karıştırabilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki durgunluğa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz. Aşkınızı canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız gerekiyor. Kibriniz ve yanlış hükümleriniz sonucunda, birlikte çalıştığınız kişilerin tecrübe ve tavsiyelerinden faydalanamıyorsunuz. Onların size yardım etmek istemelerine müsaade etmeli, görüşlerini almalı ve bunlardan faydalanmalısınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın.

25 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 07' 55" R
Ay
Terazi
14° 19' 29"
Merkür
Boğa
05° 11' 58"
Venüs
Boğa
24° 49' 02"
Mars
Koç
14° 32' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 31"
Satürn
Balık
18° 03' 34"
Uranüs
Boğa
23° 27' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 17"
Chiron
Koç
21° 41' 22"
Lilith
Başak
25° 28' 60"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>