İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Motivasyonunu Kaybetmiyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 100%

Aile üyelerinizle (özellikle de kadınlar) sürtüşmeler rahatsız edici olabilir, çünkü söyledikleri can yakıcı sözler ve onlara olan sevginiz arasında kaldınız. Bugün kin tutmanın zamanı değil, boş verin. Evinizi temizlemek, yeniden dekore etmek, güzelleştirmek veya belki de harika bir yemek pişirmek isteyebilirsiniz. olabilirsiniz. Tartışmaktansa enerjinizi bu işlere verin. Daha sonra iyi ki böyle yapmışım diyeceksiniz.

Meraklı birisiniz ve sürekli yeni bilgi kırıntıları topluyorsunuz. Muhteşem olan, bunların ne kadar çoğunu hatırlayabiliyo oluşunuz. Bugün, dikkate değer zihninizin bile sınırlarını zorlayabilecek bir gün. İşyerinde okumanız gereken raporlar ve belgeler sizi çok yorabilir. Evde, okumanız gereken gazete ve dergiler üst üste yığılmış olabilir. Bu akşam entelektüel arayışınızdan biraz uzaklaşın. Pasif eğlence de arada sırada iyi gelir.

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Her türlü partnerlik gündemde olacak. Bir ilişkinin belli bir yönü sona ermiş gibi gözükse de, gerçekler görünenin tam tersi olabilir. Yepyeni bir evreye adım atıyorsun. Şu anda hissettiğin her kaygı, bilinmeyenin kaygısı. Fakat esnek ve uyumlu olabilirsen başın düşündüğün kadar ağrımayacak. Ayrıca herhangi bir karar alırken, kısadan öte uzun vadeli düşünmelisin.Bugün vücudunuzun verdiği sinyallere kulak vermek için uygun bir gün. Kendinizi çok yorgun hissediyorsanız, kısa süreli bir detoks yapabilirsiniz. Bol bol su için ve besleyici sebzeler tüketin. Biraz spor yapıp terleseniz iyi olur. Şu an detoks yapmalı ve biraz dinlenmelisiniz. Zihninize, bedeninize ve ruhunuza özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük ihtimalle bugünden keyif alacaksınız. Son zamanlarda o kadar çok değiştiniz ki bugün gibi şüphelerinizi giderecek kısa bir araya ihtiyacınız vardı. Kendinizi ya da arkadaşlarınızı kaybetme noktasına geleceğinizden korkmuş olabilirsiniz. Belki de partnerinizin artık sizi anlayamayacağı korkusuna kapılmıştınız. Ancak bugün, ışıldıyorsunuz, yarından fazlasıyla umutlusunuz. Parlak ruhunuza nasıl hayran olmasınlar?

26 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızda önemli görüşmeler yapabilir, kritik konuşmalar içinde olabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle ben-sen dengesini iyi kurmanız, ortak çıkarları gözetmeniz veya adaletli olmanız gerekebilir. Finansal konularda daha titiz davranma zamanı.

26 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde hedeflerin ile ilgili beklentilerin istediğin gibi sonuçlanmayabilir. Motivasyonunu kaybetmiyorsun. Çalışma ortamındaki aksamalar seni yıldırmıyor. Ailesine bağlı biri olman kararlarının merkezinde onların olmasına neden oluyor. Evli bir İkizler burcuysan eşinle birlikte akşam romantik bir film izleyebilirsin.

26 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün soğuk bir iletişim tercih etmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi bunaltmasın. İç sesinizi dinlediğinizde size bunu hissettiren durumları kolaylıkla aşabilirsiniz. Sorumluluklarınızı akstmadan yol alın. Planlarınız ertelense bile sizler yeni işler kendinize bulun.

26 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek beklentilerinizle ilgili konuları idrak edebilirsiniz. Bazı konularda farkındalıklarınız artabilir. Gün içinde arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Sosyal konulara ilginiz artabilir. Öğle saatlerinde ikili ilişkilerinizde iletişimden kaynaklı sıkıntılar çıkabilir. Değişim içinde olacağınız zamanlardasınız.

26 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemlerinizin hafiflemesi ile hayattan çok keyif alabileceğiniz bir dönemin geldiğini hatırlayın. Kendi kişisel harcamalarınız ve lüksünüzle daha çok ilgilenebileceksiniz.

26 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte yakın çevreniz, kardeşleriniz, seyahatler, eğitimler ve iletişim alanınız harekete geçerken, bu süreçte yakın çevrenizin birtakım problemleri size yansıyabilir. Hafta genelinde ikili ilişkilerinizde iletişim kurarken ego savaşları ve güç mücadelelerinden uzak durarak, daha sakin, ılımlı ve dengeli iletişim kurmayı tercih etmelisiniz. Yeniayın en iyi haberi, Venüs ve Merkür'ün Satürnle olan uyumlu açısının sizinhayatınızda büyük bir açılım yapmanıza sebebiyet verebilecek olmasıdır. Bu süreçte başarılıgörüşmeleri yapabilir, zam alabilir, paranızda artış görebilir vehayatınızda yeteneklerinizle öne çıkabilirsiniz. Bekar olanlar için bu yeniayda yeni flört tekliflerini değerlendirmek faydalı olacaktır, zira uzun süreli ilişkiler kurmanıza sebep olacak görünümlerle gökyüzü sizi destekliyor olacak.

26 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olumlu sonuçları elde etmeniz uzun sürmeyecek. Heyecanınızı paylaşacak birini bulun ve onlara her şeyi anlatın.

26 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat edecek.Bugün sosyalleşme ihtiyacınız artacaktır, arkadaşlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Sevdiklerinizle duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde huzursuzluklar yaşanabilir. Arkadaşlarınızla borç alışverişine bulunmamanız daha sağlıklı olacaktır.

26 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

26 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin yoğun çalışma temposundan şikayetçisiniz ve onunla daha çok zaman geçirmek istiyorsunuz. Cinsiyet eşitliğini savunuyorsunuz, fakatyerinizde buna uyulmadığını gözlemliyorsunuz. Günlük su tüketiminizi arttırın.

26 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde çatışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar bulunmuyor. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişki yaşadığınızı düşünüyorsunuz. İşinizde kesin ve net bir karara varabilmek için konuyu iyi düşünmeniz gerekiyor. Konuya hakim olmanız sizin yararınıza olacak. Birikim yapmayı sevmiyor sonra da elde avuçta kalmadı diye hayıflanıyorsunuz. Hazımsızlıkla ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışın.

26 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 33' 26" R
Ay
Terazi
07° 13' 02"
Merkür
Boğa
04° 22' 05"
Venüs
Boğa
24° 04' 58"
Mars
Koç
14° 05' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 04"
Satürn
Balık
18° 01' 15"
Uranüs
Boğa
23° 25' 55"
Neptün
Balık
29° 24' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 36"
Lilith
Başak
25° 25' 01"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>