İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinize fazla anlam yüklediğiniz şeklindeki uyarılar çok yerinde. Her şeye hazırlıklı olun. Yeterli verileriniz olmadan, bu ilişkiye çok fazla anlamlar yüklüyor gibisiniz.

Kararlı göründüğünüz konularda bu görüntünüzü etkileyebilecek gelişmeler söz konusu, dikkat edin. Çok önemsediğiniz bir toplu görüşmede çıkarlarınızı koruma mücadelesi vereceksiniz.

Kendinize alçakgönüllülükle belirlediğiniz standart, yeni ilişkilerde iddiasız biri olarak görülmenize neden oluyor. Açgözlülük ve tokgözlülük arasındaki yerinizi yeniden belirlemenizde yarar var.

Duygusal konularda aceleci yargılar ve kararlar içindesiniz. Bu aceleciliğin yol açtığı çözümsüzlükle ilgili, yine de yapabileceğiniz çok şey var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın ailesindeki sağlık sorununa çok üzülecek, beklenenden çok fazlasını yapma imkanı yaratacaksınız. Önemsediğiniz bazı kişilerin bazı konulardaki özensiz tavırları, sizi bu ilişkilerde sert tartışmalara sokabilir. Bu akşam belli bir zaman dilimi içinde, kendi içinize kapanıp bunalım takılabilirsiniz. Buna ihtiyacınız var gibi görünüyorsunuz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 04:11-17:27 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Parasal konularda dikkatli ve ölçülü hareket etmek,  borç alacak meselelerinde temkinli olmak faydalıdır. Saat 15:28 Jüpiter-Satürn görünümü,  gerek aile yaşamı ve gerekse ilişkinizi ilgilendiren konularda sizi daha ciddi düşünmeye çağırıyor. Engelleri, zorlukları, problemleri aşabilmenin yolu, sizin bu konularda sorumluluk almanız içindir. Eğer beraberliğinizde sorunlar varsa, daha fazla uğraşmak istemezsiniz. Nicedir birlikteyseniz, şimdi bu beraberliği ciddiyete dönüştürmek isteyebilirsiniz. Ancak her noktayı lütfen dikkatle gözden geçiriniz. Saat 17:27 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, sizi gün boyu destekleyicidir. Eğer yenilikleri uygulama anlamında aktif davranabilir, çevrenizdeki kişilerle güçlü bağlantılar kurabilirseniz işlerinizi gayet kolay halledebilirsiniz. Gün boyu, bulunduğunuz ortama uyum sağlamak, ortak menfaatler çerçevesinde durumları ele almak, takım ruhunu canlandırmak lazım. Saat 18:04 Ay-Mars görünümü, ikili ilişkilerde fikirlerinizi gayet rahatlıkla ifade etmenizi sağlıyor. Karşı cinsle olan her türlü bağlantıda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca geçtiğimiz Nisan sonunda verilen kararları tekrar gözden geçirmenizde etkilidir. Saat 22:59 Ay-Venüs olumlu görünümü, şu aralar bir tatil programı düşünüyorsanız veya herhangi bir konuda yenilikte bulunmak istiyorsanız öncelikle bütçenize göre hareket etmenizde yarar vardır. Gönlünüzden geçen isteklerinizin gerçekleşmesi dileğimle,

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. . Bazı ödemeleriniz için geç kalmak istemiyorsanız, fatura takiplerinizi sıkı yapmalısınız. Çalışma ve eğlence temponuzun yoğun oluşu yüzünden dinlenmeye çok az vakit ayırıyorsunuz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi çok fazla ilgilendirmeyen konularda veya size ait olmayan sorumluluklarla ilgili üzerinizde baskı kuran kişiler olabilir. Maddi başlıklı konular başta olmak üzere, ilişkileriniz vebirlikleriniz konusunda çok fazla konuşmamanızda ve sır saklamanızda fayda var. Bazı girişimler veya yatırımlar gelecek vaat ediyor olabilir, ama asla planlarınızdan kimseye bahsetmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız gece saatlerini biraz huzursuz veya uykusuz geçirmiş olabilirler. Genel hatlarıyla bakıldığında, ilişkilerin zorlandığı bir süreçteyiz konuyla ilgili Pazartesi yazımın etkileri halen yürürlükte. Bugün maddi başlıklı konularda dikkat gerektiren bir gün. Özellikler sabah saatleri zorlayıcı görünüyor. Akşamüstü saatlerine kadar halsizlik, belirsizlik, kararsızlık ya da ne yöne gideceğini bilememe türünde durumlar ön planda olabilir. Akşam saatlerinde ise, ilişkilerde daha akıcı diyaloglar içerisine girilebilir veya keyifli paylaşımlarda bulunulabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Değişen planlar olabilir. İşlerinizde dikkatli olmanız gereken zorluklar yaşayabilirsiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünya... Kartınız bir hayli yenilikçi olacağınızı ve bu yeniliklerden keyifle söz edeceğinizi işaret etmekte. Dünyanız öylesine saf ki bu bir melek kadar masum olduğunuzu gösteriyor.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde vehayatınızda kendinizi ifade etme gücünüz geçici olarak düşebilir, ancak biraz yalnız kalmak, kendinizi dinlendirmek ve bireysel ihtiyaçlarınızı belirlemek için bir süre içinize çekilmeye ihtiyacınız olabilir. Finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

26 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde sizi sıkan ve daraltan birtakım sorunların ön plana çıktığını görme ihtimaliniz var. Birtakım sıkışıklıklar ve özel hayatınızdaki bazı sorumluluklar sizi fazlasıyla bunaltabilir.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça çekici ve göze hoş göründüğünüz bir aylık süreç sizi bekliyor. Genel anlamda aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde de da şanslı olabilirsiniz. Ancak, bu hafta için ilişkilerde zorlanmalar olabilir, tartışmamalara girmemek önem taşıyor. Karşı cinsle cinsel çekimin arttığı günler.

26 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Buhayatı veya özel hayat için olabilir. İyi düşünün ve geleceğinizi etkileyecek bu karar için etki altında kalmayın. Sonuca ulaşmak için herşey mevcut. Yeterki istikrarlı olun. İçinize kapanmayın.

26 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 53' 21" R
Ay
Akrep
24° 27' 05"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 14' 57"
Mars
Balık
26° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 21"
Satürn
Balık
16° 09' 10"
Uranüs
Boğa
22° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 35"
Lilith
Başak
22° 49' 12"
True Node
Koç
15° 34' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>